Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно поправката за задължителните зимни гуми през зимния период

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Относно поправката за задължителните зимни гуми през зимния период

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Това на твоя частен път ли, където няма друг който НЕ мисли ?
    Питаха ме как АЗ ще спра.
    Аз си спирам, за над 20 години шофьорски стаж имам само един удар отзад(аз ударих колата пред мен), на леко надолнище, което се беше заледило яко поради набиването на спирачките, че се излиза на път с предимство, с интензивно движение, като последно бях минавал оттам преди час-два, и си беше нормално, но беше настанал часът за прибиране от работа... Това със стария ескорт(от който стана бъгито), с някакви май зимни гуми, вече не помня точно с какви, но бидейки такси-не съм се оставил да карам всеки ден по много километри с галоши.
    Та говорех за мен си-че спирам, въпреки някои изключения, които все пак се случват.

Та с "незимни" гуми, ако все пак се справям с тръгване и спиране, благодарение на машината и уменията си-трябва ли да ме глобят защото нямам "планина" или M+S на гумите?
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Спарки, приятелю, не говоря никакви глупости, а опит от няколко зими с "негодните" и "опасни" гуми за кал които карам на витарата. Да ти казвам ли колко пъти съм помагал да излязат забити в преспите коли, обути със зимни гуми? Или как на елементарно баирче, което все повече се заледява от опитите на колите да тръгнат по него, с витарата с кобрите тръгвам като по асфалт през Август?
      Ти хубаво ще тръгнеш, ама как ще спреш? И изобщо не ми излизай с номера с мисленето - случва се ситуацията да не ти даде възможност за тая екстра. Има непредвидими неща, ако ще да си най-добрия шофьор в света.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        ...Та с "незимни" гуми, ако все пак се справям с тръгване и спиране, благодарение на машината и уменията си...
        Кой и как ще установи кой какъв шофьор е и как реагира на екстремна ситуация на пътя? То хора от типа "Всичко мога, всичко знам" са доста, ама ...

Коментар

11 ноемврий, лето Господне две иляди и петнаесето. София. 18-20С през деня. Кви зимни гуми, бе джанъм? Ми в Пазарджик или Сандански колко е било днес?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
            Кой и как ще установи кой какъв шофьор е и как реагира на екстремна ситуация на пътя? .
            Много лесно се вижда при по екстремните условия от всички участниците в движението.
            -Виждат се "специалистите" блокирали пътя с "умение" и тези "спрели" в колегата пред тях и "паркиралите" извън пътя.....(-пилците се броят на есен)

Коментар

Като гледам какви шофьори са на пътя, и как се дават книжки за рожден ден, мале-мале, от 15 септември ще въведа да са със зимни гуми, стига да мога.
              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                Като гледам какви шофьори са на пътя, и как се дават книжки за рожден ден, мале-мале, от 15 септември ще въведа да са със зимни гуми, стига да мога.
                Да ма зимните гуменетки на мокро и топло за бая зле. Ни спират добре, нито могат да изхвърлят водата и т.н.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Давай, целогодишно!
                  Да живее безопасността по пътищата наложена със закон.

Това към Пакс
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                    В същия контекст , аз пък предлагам след 25 септември да бъде задължително използването на автомобили 4х4.
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                      В същия контекст , аз пък предлагам след 25 септември да бъде задължително използването на автомобили 4х4.
                      Ми аз нямам кола къде не е 4х4 та съм за

Коментар

Крайно време е да се въведат и градусите като критерий. Под 5 зимни, над 15 летни, от 5 до 15 M+S.
                        Сутрин гледаш термометъра и съответно...
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Крайно време е да се въведат и градусите като критерий. Под 5 зимни, над 15 летни, от 5 до 15 M+S.
                          Сутрин гледаш термометъра и съответно...
                          ... а другите два комплекта носиш в багажника щото температурата през деня се мени.

Дружинка, темата нещо отиде у ряката. То отдавна де, ама айде да я слагаме да спи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            ... а другите два комплекта носиш в багажника щото температурата през деня се мени.

Дружинка, темата нещо отиде у ряката. То отдавна де, ама айде да я слагаме да спи.
                            Може ли да предложа нещо.
                            Правим една анкета за/против задължителните зимни гуменетки. Ако сме мнозинство против се изтъпанваме пред парламента да протестираме.
                            Не е политика, просто така работи гражданското общество.

Коментар

Направи де?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                ...просто така работи гражданското общество.
                                В мамковината граждани няма. По същата причина, не може да има и гражданска война.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X