Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Труден избор между два регенерата.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Труден избор между два регенерата.

    Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Да не съм карал с Каймани и да не съм виждал кал - да ми приказваш. За гората баланс не трябва, но, ако има каране по асфалта, няма лошо да се балансират. Ама ти с тия 20-30 грама ми събра очите. Де го този перфектен регенерат. От моите имаше с по над 250 грама ...
    Абе случва се. Поне преди да разпоря едната задна, от целия комплект на ферозата (29-ки Fedima Extreme, кобри демек), само на едната гума бяха 50 грама, а на другите по 20-30. И гумаджията се блещи. И наистина си бяха балансирани - поне до към 100-110км/ч освен виенето друго нямаше. От друга страна на тераното ми 2 от гумите имат по над 100, нищо че не са регенерати.
    Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

    Коментар


    • #32
      От: Труден избор между два регенерата.

      Тези 20-30 грама бяха образно казани, един вид сарказъм...
      И 200 грама, и 300 грама да са-от джантите съм свалял по няколко кила.

      Няма да забравя пътуването ни към първата Трявна(там се запознахме с теб Чаво, ако си спомняш).
      Имахме уговорка да пътуваме заедно с чичо Петьо(Петър Минчев). Събрахме се на уреченото място, и след уговорка, че ще спираме на OMV-Търговище за зареждане и кафе-потеглихме.
      Да, ама витарата не беше мита след последната разходка отдолу. И една жълта лепкава кал по джантите, мамата си джаса от вибрации. Не бях ги усетил, че из града не карам бързо, ама като следваш чичо Петьо се налага да караш бързичко, та при 70 започва да тресе, а при 90 направо не се стои в купето-всичко подскача и тропа. Едва устисках до Търговище-беше ме срам да изоставам, че те бяха с платформа с бегачката, а аз соло... След сваляне на две кофи кал от джантите и миене със сняг-всичко си заспа.

      Но даже и при това почистване имаше останала кал по джантите в грамове пъти повече от нормалните баланси които се слагат при балансиране. Но си се караше без грижи. Е, усеща се някакво потрепване, но е съвсем поносимо.
      И да-ако някой не може да изтърпи няколко десетки километра(даже са много, обикновено се кара по няколко) с тресящ волан заради небалансирана гума-да продава джипа, да си обръсва краката и да става манекен.
      Има ли желание-има и начин!

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X