Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компресор от климатик=>въздушен компресор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Компресор от климатик=>въздушен компресор

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    @скрападжията-То хубаво компресор от паджеро, ама всички търговци са еднакви-като чуят "джип" и гъза им се отваря.
    Zexel-ския компресор за клима, който беше на мойто Паджеро някога, сега е в Jimi, който пък на свой ред го продава, щот явно се е отказал да климатизира Тойотата. Той, като го взе от мен, го беше носил на преглед и му бяха казали, че става и за въздух и е много здрав. Ето я обявата му: http://www.offroad-bulgaria.com/show...32#post2067132.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Има ли начин да си помпя гумите на диското с компресор, монтиран в колата? Чувал съм за военни коли с тази опция, но никога не съм знаел схемата.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        Има ли начин да си помпя гумите на диското с компресор, монтиран в колата? Чувал съм за военни коли с тази опция, но никога не съм знаел схемата.
        Най-лесно се прави на редукторни мостове. През вала на колелото се прекарва въздуха.

Коментар

Описанието

Коментар

Добра идея!
            Само, не знам колко ще живее компресора ... все пак върви само на маслени пАри.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Трябва да се гледа климатичния компресор да е бутален, а не роторен, какъвто е на доста по-нови коли.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За шнековите не знам, ама всеки бутален може да свърши тази работа, в комбинация с пресостат и 13 кг-ва бутилка от фреон, те държат доволно на 25 bar, така че не е проблем да се нагласи около 8 и да върши работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X