Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Malatesta
Свий
X
-
До: Malatesta
Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениемного е важно да се реши каде ще карате с таквиз гумиаз карам най много 35 или 40 км по асвалт след това влизам на черно и кал
B+
Коментар
-
Супер машинка.Карал съм такава. Значи нищо не мога да кажа в такъв случай, защото ТИ си казал всичко "много е важно да се реши каде ще карате с таквиз гуми ".Бих евентуално,може би казал нещо ,ако това примерно беше LANDROVER ,каквато е и темата.Няма да е комфортно .Просто динамиките са различни. Но....B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеЗдравейте, някой може ли да ми каже къде в София могат да се разгледат различни шарки на гуми Малатеста за джипка, и къде са на най-изгодни цени?Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Discovery 2.5 TD5 2000 EX
Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX
Коментар
-
Malatesta си е супер за цената, на която се предлага. Единствения проблем според мен е по-голямото тегло /разликата е доста голяма/. Карам зимата с такива и съм доволен. Модела е Кобра. По асфалт -до 120-130 км/ч не си като тролей. Улицата на която се намира склада на вносителя е "Маслиново клонче", но мисля, че цените на дребно са като при Голди.
Имам обаче един страничен въпрос / трябваше да е при гуми, лебедки..., ама темата и без това е не където трябва/:
Някой да сподели мнение за Матадор А/Т, защото имам мерак да си купувам -170лв, а кобрите бяха около тая цена.
Карал съм Матадор 14с на бус преди 10-тина години и бяха трагедия. Дали джиповите им гуми са добри?За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеMalatesta си е супер за цената, на която се предлага. Единствения проблем според мен е по-голямото тегло /разликата е доста голяма/. Карам зимата с такива и съм доволен. Модела е Кобра. По асфалт -до 120-130 км/ч не си като тролей. Улицата на която се намира склада на вносителя е "Маслиново клонче", но мисля, че цените на дребно са като при Голди.
Имам обаче един страничен въпрос / трябваше да е при гуми, лебедки..., ама темата и без това е не където трябва/:
Някой да сподели мнение за Матадор А/Т, защото имам мерак да си купувам -170лв, а кобрите бяха около тая цена.
Карал съм Матадор 14с на бус преди 10-тина години и бяха трагедия. Дали джиповите им гуми са добри?
Бих ти препоръчал " Федерал"
Цена 160 - 170 лв. в 15"
Има при мен.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеМалатеста - 7.00R16
Matador - 235/70/16
Това гуми AT/R ли са? Ако може малко инфо, че и аз търся в момента за мойто Диско.Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеAT-незнам дали са R- Околовръстен път- с/у Бриколаж
Аз в момента правя за себе си едно проучване на пазара, когато стана готов (2-3дни), ще пусна едно инфо с марки, модели, цени и адреси.Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеMalatesta си е супер за цената, на която се предлага. Единствения проблем според мен е по-голямото тегло /разликата е доста голяма/. Карам зимата с такива и съм доволен. Модела е Кобра. По асфалт -до 120-130 км/ч не си като тролей. Улицата на която се намира склада на вносителя е "Маслиново клонче", но мисля, че цените на дребно са като при Голди.
Карал съм Матадор 14с на бус преди 10-тина години и бяха трагедия. Дали джиповите им гуми са добри?Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар