Здравеите.Купих си гуми за моето Диско Малатеста 205R116,но от както ги сложих джипа стана много нестабилен на асфалта.Забелязах че самите граифери се огъват по неравностите на пътя,някои може ли да ми каже дали не трябва да са по напомпани или какво да направя за да го стабилизирам.Карам ги 2.2 достатъчно ли е?Благодаря .
Имам подобен проблем, като напомпя на 2.5 нещата се пооправят, но като стои една седмица и гумите омекват и става нестабилен. За помпене на 2,5 вземам като база микробусите, но ще е полезно да сподели мнението си с нас колега който има опит с гуми 4х4.
Една година карах малатеста Вранглер,въобще неможех да вкарам джипа в пътя,непрекъснато искаше корекции на посоката,както и да е,след 10 000 км се нацепиха грайферите,не ми уважиха гаранцията,или по точно ми уважиха 50% ОТ ДВЕТЕ,МА НЯМАЛО С КАКВО ДА ГИ СМЕНЯТ,ИЗХВЪРЛИХ ГИ,сЕГА СЪМ С мИШЕЛИН,ПЕСЕН.
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
привет,ако не се лъжа данните на производителя за гумите 1.9 отпред отзад 2.6,аз карам отпред на 2.0,отзад 2.5 държи се добре,омекнат ли почва едно блъскане,но и аз сложих истински гуми
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Абе на асфалт са си много зле, дай да не се лъжем...Ако караш лекичко не се усеща, ама ако се позасилиш малко по-бързо е агресивно си става страшно...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
е аз да не карам ферари последен моделджипа си джип мене 80 км в час ме оправят
Абе прав си, пък и с 80 с Каймана се чустваш като с 300 с Ферари...
Абе прав си, пък и с 80 с Каймана се чустваш като с 300 с Ферари...
Има си и още плюсове. Като кара с Кайманите таман не чува като нещо чука, скърца и т.н. Ако сложи истински гуми - ще се вкара в разходи за ремонти, щото ще чува всичко ...
Коментар