Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Malatesta

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Malatesta

Здравеите.Купих си гуми за моето Диско Малатеста 205R116,но от както ги сложих джипа стана много нестабилен на асфалта.Забелязах че самите граифери се огъват по неравностите на пътя,някои може ли да ми каже дали не трябва да са по напомпани или какво да направя за да го стабилизирам.Карам ги 2.2 достатъчно ли е?Благодаря .

До: Malatesta

Имам подобен проблем, като напомпя на 2.5 нещата се пооправят, но като стои една седмица и гумите омекват и става нестабилен. За помпене на 2,5 вземам като база микробусите, но ще е полезно да сподели мнението си с нас колега който има опит с гуми 4х4.
    Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic

Коментар

Една година карах малатеста Вранглер,въобще неможех да вкарам джипа в пътя,непрекъснато искаше корекции на посоката,както и да е,след 10 000 км се нацепиха грайферите,не ми уважиха гаранцията,или по точно ми уважиха 50% ОТ ДВЕТЕ,МА НЯМАЛО С КАКВО ДА ГИ СМЕНЯТ,ИЗХВЪРЛИХ ГИ,сЕГА СЪМ С мИШЕЛИН,ПЕСЕН.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

привет,ако не се лъжа данните на производителя за гумите 1.9 отпред отзад 2.6,аз карам отпред на 2.0,отзад 2.5 държи се добре,омекнат ли почва едно блъскане,но и аз сложих истински гуми
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Здравейте, някой може ли да ми каже къде в София могат да се разгледат различни шарки на гуми Малатеста за джипка, и къде са на най-изгодни цени?
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

При Голди. Напиши му да се разберете.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

аз карам малатеста кайман 235 15 75 и съм много доволен и на асвалт и на черно и на кал
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Абе на асфалт са си много зле, дай да не се лъжем...Ако караш лекичко не се усеща, ама ако се позасилиш малко по-бързо е агресивно си става страшно...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Абе на асфалт са си много зле, дай да не се лъжем...Ако караш лекичко не се усеща, ама ако се позасилиш малко по-бързо е агресивно си става страшно...
                  е аз да не карам ферари последен моделджипа си джип мене 80 км в час ме оправят

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                    е аз да не карам ферари последен моделджипа си джип мене 80 км в час ме оправят
                    Абе прав си, пък и с 80 с Каймана се чустваш като с 300 с Ферари...

Коментар

Колеги, във форума има толкоз много изписано за тези гуми... Сигурен съм, че никой не си е направил труда да натисне "търсене" горе вдясно и да напише "малатеста"... :
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F2%E5%F1%F2%E0
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F2%E5%F1%F2%E0

или най-добре цялото търсене и то само в този вариант("малатеста"):
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/se...earchid=130679
                      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Абе прав си, пък и с 80 с Каймана се чустваш като с 300 с Ферари...
                        Има си и още плюсове. Като кара с Кайманите таман не чува като нещо чука, скърца и т.н. Ако сложи истински гуми - ще се вкара в разходи за ремонти, щото ще чува всичко ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

аз карам малатеста кайман 235 15 75 и съм много доволен и на асвалт и на черно и на кал
                          Не каза с какво караш тези гуми
                          B+

Коментар

Не каза с какво караш тези "гуми "
                            B+

Коментар

много е важно да се реши каде ще карате с таквиз гуми аз карам най много 35 или 40 км по асвалт след това влизам на черно и кал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X