Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Malatesta
Свий
X
-
До: Malatesta
Пак не казаПървоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениемного е важно да се реши каде ще карате с таквиз гуми
аз карам най много 35 или 40 км по асвалт след това влизам на черно и кал 

B+
Коментар
-
Супер машинка.Карал съм такава. Значи нищо не мога да кажа в такъв случай, защото ТИ си казал всичко "много е важно да се реши каде ще карате с таквиз гуми ".Бих евентуално,може би казал нещо ,ако това примерно беше LANDROVER ,каквато е и темата.Няма да е комфортно .Просто динамиките са различни. Но....B+
Коментар
-
Освен при Голди има още 2 места (за София). Едното е след кръстовището на Красно село, посока „Южен парк“. Второто - един бая голям склад в кварталчето до моста „Бакърена фабрика“. Ако идваш от „Орион“, преди моста на „Бакърена фабрика“ в ляво има гумаджийница, питай там да те опътят. Иначе на моста в дясно, 2-ра или 3-та в лаво, след 50-60 м дясно. Склада е една внушителна сграда отстанала от соц времената. Пълен е с всякакви варианти на регенерати. Лично на мен не ми харасаха, а и ценово стоят много близко (10-20 лв по-малко) от нови Lassa, Toyo, Kumho и Hankook. Говоря за АТ/R и шосейни гуми не за MTПървоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеЗдравейте, някой може ли да ми каже къде в София могат да се разгледат различни шарки на гуми Малатеста за джипка, и къде са на най-изгодни цени?Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Discovery 2.5 TD5 2000 EX
Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX
Коментар
-
Malatesta си е супер за цената, на която се предлага. Единствения проблем според мен е по-голямото тегло /разликата е доста голяма/. Карам зимата с такива и съм доволен. Модела е Кобра. По асфалт -до 120-130 км/ч не си като тролей. Улицата на която се намира склада на вносителя е "Маслиново клонче", но мисля, че цените на дребно са като при Голди.
Имам обаче един страничен въпрос / трябваше да е при гуми, лебедки..., ама темата и без това е не където трябва/:
Някой да сподели мнение за Матадор А/Т, защото имам мерак да си купувам -170лв, а кобрите бяха около тая цена.
Карал съм Матадор 14с на бус преди 10-тина години и бяха трагедия. Дали джиповите им гуми са добри?
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеMalatesta си е супер за цената, на която се предлага. Единствения проблем според мен е по-голямото тегло /разликата е доста голяма/. Карам зимата с такива и съм доволен. Модела е Кобра. По асфалт -до 120-130 км/ч не си като тролей. Улицата на която се намира склада на вносителя е "Маслиново клонче", но мисля, че цените на дребно са като при Голди.
Имам обаче един страничен въпрос / трябваше да е при гуми, лебедки..., ама темата и без това е не където трябва/:
Някой да сподели мнение за Матадор А/Т, защото имам мерак да си купувам -170лв, а кобрите бяха около тая цена.
Карал съм Матадор 14с на бус преди 10-тина години и бяха трагедия. Дали джиповите им гуми са добри?
Бих ти препоръчал " Федерал"
Цена 160 - 170 лв. в 15"
Има при мен.LZ1VMH
Коментар
-
Къде намери Матадор за 235/70/16 за по 170 лв. броя?Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеМалатеста - 7.00R16
Matador - 235/70/16
Това гуми AT/R ли са? Ако може малко инфо, че и аз търся в момента за мойто Диско.Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Коментар
-
Благодаря,Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеAT-незнам дали са R- Околовръстен път- с/у Бриколаж
Аз в момента правя за себе си едно проучване на пазара, когато стана готов (2-3дни), ще пусна едно инфо с марки, модели, цени и адреси.Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Коментар
-
Улицата е „Великден“Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеMalatesta си е супер за цената, на която се предлага. Единствения проблем според мен е по-голямото тегло /разликата е доста голяма/. Карам зимата с такива и съм доволен. Модела е Кобра. По асфалт -до 120-130 км/ч не си като тролей. Улицата на която се намира склада на вносителя е "Маслиново клонче", но мисля, че цените на дребно са като при Голди.
Карал съм Матадор 14с на бус преди 10-тина години и бяха трагедия. Дали джиповите им гуми са добри?Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар