Погледнах в електронния магазин и видях разликата в цените, като за черния пишеше, че има пета и ухо от стомана, а за червения не. И въпреки това е по-скъп (не чак толкова много, но все пак е интригуващо, а не мога да открия разликите освен в цвета).
Явно, че пари за лебедка няма да мога да спастря, но хай-лифтът ми се вижда изключително полезна вещ. Как се превръща в лебедка и изобщо дали някой може да разкаже повече за правилната употреба на тоя дивайс?
За съжаление нямам възможност да посещавам курсовете (доста ми е далечко) и ако проявите търпение да ме въведете в материята... Може би и на други колеги ще им бъде интересно.
Благодаря!
Явно, че пари за лебедка няма да мога да спастря, но хай-лифтът ми се вижда изключително полезна вещ. Как се превръща в лебедка и изобщо дали някой може да разкаже повече за правилната употреба на тоя дивайс?
За съжаление нямам възможност да посещавам курсовете (доста ми е далечко) и ако проявите търпение да ме въведете в материята... Може би и на други колеги ще им бъде интересно.
Благодаря!
просто е необходимо да си вземете допълнителна верига за да може да се направи необходимата Ви дължина на изтеглящата част. Хода на джека е примерно 1.5 м. след което трябва да се освободи и презакачи дърпащата част. Желателно е тази допълнителна верига да е с дължина в диапазона 4-8 м.. Използва се верига с определен размер (същия като на частите в кита) и отговаряща на съответния клас на здравина.
)) Чакай бе Пламене, що не го питаш човека, може да не е с твойта комплектация
Коментар