Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо червеният Hi Lift е по-скъп от черния?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ами трудно се работи с него, тежък е и се иска сила, ако има кал още по - трудно, според мен най хубавото е като е сух да го напрускаш със силиконов спрей, той остава там за дълго, ВДто се изпарява
    drive alive

Коментар

неможах да го разгледам обстойно , мисля че не беше мръсен като почнахме да вдигаме , но може наистина вътре да е останала кал от миналия път

Коментар

то има и китайски,пак е червен, за $ 39, ама такова ти не требе
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Има и менте с руски етикет - "Сорокин инструмент", също евтино, и също убива. Огъва се.

Коментар

абе по добре правете както аз правех! Воза 2 яки момчета вътре и като "затънем" със самурая го носеха като пазарска чанта
            Тва дет го расправяте щом е толкова опасно си е направо глупаво за употреба! От обикновен крик е падал мотор върху мене ... изживяването е жестоко, а ако такава гресшка стане с кола направо се пиши бегал!
            4ао
            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

)) Че то и отверката е опасна като се изплесне Дай да минем само на ключове тогава. Ама па ако си нахлузиш примерно на пръста звездогаечен, и в това време паднеш, може да ти счупи освен тоя пръст и някой съседен кокал. Ебати, па ако изтърве трещотката и излети камъка, та право в окото на съседа ...
              Казват обаче, че ако спазваш мерките за безопастност може да оцелееш даже като се жениш, вече не знам на кого да вярвам, ебати ...

Коментар

ама той и гаечния ключ си е опасен, един приятел така развиваше една гайка и ключа се отплесна и после ходеше с един син фар ... замалко да си извади окото.

но както и да е, според мен хай лифта е по - безопасен от нормален крик, когато се използва не на асвалта
                drive alive

Коментар

Че кой друг крик става не на улицата?

Коментар

ами аз преди да си купя хай лифт съм вдигал джипа с нормалния крик, вдигал съм и рактори, комбайни с нормален хидравличен крик, въпрос на нужда е, всичко става
                    drive alive

Коментар

Хидравличният не може да работи легнал. И тежи колкото тежи((

Коментар

неможе, всичко започва с намирането на достатъчно голям, плосък и здрав камък, ако си в средата на нивата /10000 дка./ това може да е трудна работа. още по - лошо е ако си на наклон, тогава крика се товари неправилно и има опасност да се счупи или просто да падне на една страна, доста по - опасно от хай лифта
                        drive alive

Коментар

Не ти трябва камък. Вържи по тракторите талпи, 12 - 15 см. Колкото по-широки и дълги, толкова по-добре. Сухи. По-добре парени, да не се измятат. И ги накисни здраво с безир. Като ги наместиш правилно потъват равно и нищо не пада.

Коментар

аз съм оставил тази важна задача за трактористите, те да решат как е най - добре
                            drive alive

Коментар

Аз понеже съм си традиционалист въпреки че имам Hi-lift и досега в рондуците си карам два винтови 5 тони, 10 години са ме вадили може още да потрябват наставял съм ги един върху друг вдигал съм на единя подлагал съм и след това вдигам с другия варианти много и основното на тях можеш да работиш под колата.

Коментар

Вярно бе, то се оказа, че това е най-смъртоносното изобретение на злия човешки гений!
                                Аз си мислех, че просто е висок крик, който може да се използва като лебедка за вадене от някоя рекичка, дълбока локва и т.н.
                                В ръководството пише да не се вдига на по-голяма височина от няколко см и затова изобщо не прозрях скритите опасности. Представях си работата с него съвсем ламерски - повдигам, слагам нещо под гумата, свалям и тръгвам.
                                Явно не е толкова проста работа. Щом излитат разни чаркове и пребиват хора... аз съм си малко разсеян и сигурно ще забравя да обезопася каквото трябва.
                                Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X