Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jump Start устройства - ващият личен опит

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Спарки, как захранва лаптоп? На моя (на зарядното му) пише 19.5 волта, а и буксата е някаква там като за лаптоп. Някакъв преход ли трябва?

Коментар

Първоначално публикуван от Двигателист Преглед на мнение
      Спарки, как захранва лаптоп? На моя (на зарядното му) пише 19.5 волта, а и буксата е някаква там като за лаптоп. Някакъв преход ли трябва?
      3 от 4 лаптопа вкъщи са с по 2 USB-C порта, през които могат да се зареждат с 65 вата. Всичките ни телефони пак така. Конкретно, зареждат се с нещо като 19V, 3.5A, през USB-C порта. Другаде има и повече. USB-C към момента може максимум 48V, 5A.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тия с моторите

Моя скромен опит

BMW 800 GS 2013 90% от опитите да го запаля са неуспешни,ритач нямаи батерията му е майната си на мястото на резервоара,за това сме попадали на много реномирана марка батерии която дойде с една изгоряла клетка - на това нося една такава макина за палене с умряла батерия
        Веспа 150 Примавера - варио трансмисия,няма палене на бутане,батерията ти е в краката и капака и се развива с с поглед - нося среден размер,мога да я запаля поне 10 пъти
        КТМ 450 - ритач има ма до момента 2 пъти само съм го ритал да запали,до батерията се стига с развиване на 10 мм болтче,на дълго нося такава макина еле ако няма двама да ме бутат
        Ямаха 200 кубика въьдухар - това се пали с ходене до него,ритача е махнат преди 20 години от модела, нищо не нося за палене там

Става за лампа да включа,зареждане на Кардо,телефон,навигация Гармин, ИНРИЧ за проследяване Гармин,челника………идеално е
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 8 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
        X