Спарки, как захранва лаптоп? На моя (на зарядното му) пише 19.5 волта, а и буксата е някаква там като за лаптоп. Някакъв преход ли трябва?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jump Start устройства - ващият личен опит
Свий
X
-
3 от 4 лаптопа вкъщи са с по 2 USB-C порта, през които могат да се зареждат с 65 вата. Всичките ни телефони пак така. Конкретно, зареждат се с нещо като 19V, 3.5A, през USB-C порта. Другаде има и повече. USB-C към момента може максимум 48V, 5A.Първоначално публикуван от Двигателист Преглед на мнениеСпарки, как захранва лаптоп? На моя (на зарядното му) пише 19.5 волта, а и буксата е някаква там като за лаптоп. Някакъв преход ли трябва?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Тия с моторите
Моя скромен опит
BMW 800 GS 2013 90% от опитите да го запаля са неуспешни,ритач нямаи батерията му е майната си на мястото на резервоара,за това сме попадали на много реномирана марка батерии която дойде с една изгоряла клетка - на това нося една такава макина за палене с умряла батерия
Веспа 150 Примавера - варио трансмисия,няма палене на бутане,батерията ти е в краката и капака и се развива с с поглед - нося среден размер,мога да я запаля поне 10 пъти
КТМ 450 - ритач има ма до момента 2 пъти само съм го ритал да запали,до батерията се стига с развиване на 10 мм болтче,на дълго нося такава макина еле ако няма двама да ме бутат
Ямаха 200 кубика въьдухар - това се пали с ходене до него,ритача е махнат преди 20 години от модела, нищо не нося за палене там
Става за лампа да включа,зареждане на Кардо,телефон,навигация Гармин, ИНРИЧ за проследяване Гармин,челника………идеално еTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 15 потребители онлайн. 8 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар