Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jump Start устройства - ващият личен опит

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jump Start устройства - ващият личен опит

Вече няколко пъти ми трябва такова. Ама на пазара е тотална лудница и колкото и да имам електрическа култура, малко ми е трудно да преценя меркетинговите изхвърляния с реалните качества на такива джаджи.

Цел - палене при зор примерно на 2-3 литров дизел или 5-6 литров бензин. Говоря за ситуации, при които в оригиналния акумулатор все пак има нещо, колкото да светят лампи не съвсем като фас когато се пуснат подгревните свещи.

Моля споделяйте какво сте ползвали или ползвате.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Не ползвам, но за NOCO съм виждал кажи-речи само положителни отзиви, лесни са за намиране и в БГ.

Коментар

На мен ми е интересно някой да споедли, такъв тип устройство колко време е използваемо след като го заредиш.
      Че и аз съм се замислял, но като си знам кътсмета по закона на всикчи гадни обстоятелства, ще ми притрябва ток в най-несмисленият момент. А вероятно този момент ще е далеч след като съм си купил/тества/заредил въпросния джЪмп стартер

следя

Коментар

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        Теоретично, саморазряда на новите акумулатори е много малък. Децата не са оставяли за повече от седмица Диното. Topdona беше захвърлен в колата за месец. Не е мръднал. За повече не съм пробвал лично.

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Над година, от опит.

Навремето си купих о Технополис това:

Външна батерия Jump starter Cobra JumPack™ XL CPP 12000, За стартиране на двигател и зареждане на преносими електронни устройства, 12000 mAh
      Безкрайно доволен съм. Стартира дизелов Патрол с умрял акумулатор. Едно зареждане стига за 4-5 старта с интервал от седмици помежду им. Включително го изнасилих да замести акумулатор на РАВ4 от Плиска до Подуяне...
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:res_2dd54e5920dd65939404b7b4a34967b6.jpg
Прегледи:0
Размер:61.3 КБ
ID:7027323

Коментар

За последните15 години реално имах наистина нужда от такова нещо един единствен път - акумулаторът умря внезапно, на 7,5 години.Бутнаха ме 3-4 метра, запали.Ако имах такова устройство, акумулатора му щеше да се предаде предполагам след 2 -3 години

Коментар

Dino-то съм го купувал 2017г май-юни. Има 2 нормални USB, 12V/10A и 19V/3.5A на жакове 5/2.5 Преди месец се наложи да запаля кола с умрял акумулатор и за малко да не се справи. Времето му е изтекло. В годините съм го ползвал много пъти. Патрол 3.0Di е пален поне 20 пъти с него, Навари, на приятели. Децата го разнасят с забучени телефони в него. За мен е най доброто, но няма съвременни хитрини и се зарежда с неговото си зарядно. Има две в комплекта, за 12 и 220V. Това е цената в Ибей По документи е 66.6Wh Не съм го мерил колко е действително, но много прилича.

Другото, Topdon е най доброто според мен като цена качество. Има 60W PD (пробвано, работи) две USB A QC и 16V изход. Зарежда се с USB C като понася 55W заряд По документи е 59.2Wh На второто зареждане го тествах, зареди 62.0Wh без гаранция за прецизност на меренето. В щипките има вграден тестер за акумулатори, който работи самостоятелно и по мое мнение е достатъчно добър. Имам същия на зарядно от същата марка, пробван многократно и все познава кой акумулатор плаче за нов.
          Купих го от български търговец по-евтино от пещерата. Е, тука. Внимание!! Преди да поръчате, се регистрирате и ...хоп 10% отстъпка. Идва на Еконт на другия ден и го плащате там.
          Хората са внимателни и точни. Доволен съм.
          Дефекта на системата е, че ако зареждаш от USB C на 20V PD на другите USB та не трябва да има нищо. Ако включиш нещо, PD спира да е PD. Не съм пробвал какво ще стане ако на трите порта са обикновенни консуматори.

Тия лакардии за 100 000 мAч.....999000мАч и не пише на колко волта!?!?!

Гледайте **.* Wh. На всички ментета е пропуснато.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:photo_2026-02-20_18-55-03.jpg Прегледи:0 Размер:135.6 КБ ID:7027343 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:photo_2026-02-20_18-54-53.jpg Прегледи:0 Размер:317.4 КБ ID:7027345

От мен толкова.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от drukman; Днес, 19:08.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Съединител - долен, ляв педал.
          Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            TOPDON е добра компания,имам имам термокамера на тия,стават и то много

Аз имам малко такива,5-6 броя,3 от тях палят 5.7 литра осмак бензин с батерия паднала на 7 волта,след стартиране батерията му пада с 20-25%, или грубо мога да запаля 4 пъти.Това е правено многократно със старата батерия,там я цедях до откат
          Стои под седалката,не е зареждано поне 6 месеца,може и година да е,не съм забелязал да му пада батерията,да ходя да ви го изровя ако трябва.

GOOLOO GT4000S

100 докара в момента,супер доволен,имат и 6000 модела,за 12 литрови дизели,130 кинта

имам и разни по-малки,едното е Ноко в Мерцедеса,едно имам в на жената Веспата,едно имам на 800 GS моторетка

Нокото едни пари струва само,GT4000S върши по-добра работа за под половината цена,моето е на 4 години
          Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 19:42.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

https://youtu.be/AXXuWL3l5qo?si=owVu4ssIgNEumqs8

е тоя ако го гледаш

TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Аз имам това на снимките, купих 2 пратиха ми 3 броя, мисля от Китай директно ги взех.

Ползвам ги от години.

Държат зарядка много месеци, да не кажа година и повече без грижи, все пак е ЛиПо/ЛиФеПо или нещо си такова.

Заредено, пали 3 литра дизел зимата, поне 4-5-6 пъти. Зарежда и телефони и т.н.

Последно го ползвах в минусувите сутрини миналия месец, запалих на една украинка Пежото без да се замисли, тя се шашна, ама как така с джи ес ема палиш колата ))

Има и компас и фенерче, ама не знам как се ползват.

Горещо препоръчвам нещо такова.

Име:2026-02-20 19.32.30.jpg
Прегледи:2
Размер:584.9 КБ
ID:7027366

Име:2026-02-20 19.32.44.jpg
Прегледи:2
Размер:651.3 КБ
ID:7027365
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BatGeorgeone
                BatGeorgeone коментира
                Редактиране на коментар
                Ползвах го и на едно АТВ вместо основна батерия и за палене и за каране...

Има защита от претоварване и т.н.

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 3 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
            X