Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вакуумни автоматични хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вакуумни автоматични хъбове

Първоначално публикуван от Danchojn Преглед на мнение
    Вакуума го произвежда двг. Не знам дали има резервоар, но десният хъб се включва и изключва моментално а левия не.
    Вакуума се взима от общия, този който е и за сервото/от същия маркуч дори/ и има клапанче по пътя.
    Друго, освен спукан или запушен маркуч, няма какво да е.
    Намерете начин да измерите вакуума от ляво и дясно.
    Например,за колко време смачква пластмасова бутилка от 2л.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Това чудо има ли резервоар за вакуума?
      И кой го произвежда? Вакуума де.
      Би трябвало да си има вакуум помпа. Ако е дизел - със сигурност.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте!

Има малко развитие! Вакуума вече работи добре. При хъба, половин литрова бутилка от минерална вода я нагъва за 3 сек. Сега предстои смяна на всички семеринги и пръстени и ще видим.
        Panda Climbing 4x4 1,2MPI FIRE

Коментар

Здравейте колеги!

Вчера най-после сменихме семерингите на лявата главина - 3бр. Вече всичко работи!

Поздрави!

Коментар

Браво. Честито.

Коментар

Благодаря. Дано да изкара по-дълго.

Коментар

Здравейте колеги,

съживявам малко темата. След като оправихме автоматичните вакуумни хъбове, не след дълго пак проблем с тях - счупиха се. От тогава сме с ръчни на AVM и този проблем отсъства.
                Сега обаче, си включва 4х4 когато си реши. Някой знае ли каква е точно системата на задвижване на това недоразумение? Немога да видя, предно колело да избуксува а всичко уж е засепено. Да не би да е с 3 отворени дифа тая машина?
                Дайте моля някакви идеи!

Поздрави!

Коментар

Колега, в момента и аз имам същия проблем. Джипът е REXTON 2,7 дизел, ръчна скоростна кутия. Мислех да пусна друга тема, но нека всичко е на едно място - т.е. в твоята. Ето какво се наблюдава при мен: Когато натисна копчето 4Н, на което е отбелязано, че дори блокира задния диференциал, лампи4ката на таблото 4WD светва, но нищо повече не се случва. Движещи остават само задните колела- все едно 2Н, като ако едното забуксува и джипа спира. Блокажа не сработва. Предните колела въобще не се завъртат - т.е. не стават движещи. Колега при вас как е? - когато не ви включваха хъбовете блокажа работеше ли ? Когато натисна бутона 4L джипа включва бавните. Интересно е, че и там движещи са само задните. Блокажа и предните колела не се включват никога. Индикаторите на таблото показват, че всичко е наред, а то нищо не става. Помагайте и давайте идеи от къде да започна. Бих се радвал ако колегата започнал темата даде телефон за да се чуем и обменим опит.

Коментар

Не мога да ти пиша лично, затова, моля дай мейл за телефона.

Коментар

Привет ето и e-mail: office@tanily.com
                      При мен проблема се оказа едно мъркуче, дълго около 7-8 см., което се намира под акумолатора. Беше пукнато и от там губех вакум. Но ще се радвам да дадеш телефон и да си помагаме и консултираме кой с каквото може. Във форума няма много за тези машини - или са много здрави и корави или толкова много се чупят, че колегите ги е срам да си кажат Между другото да споделя, че това е първият проблем, който съм имал с моя РЕКСТЪН.

Коментар

Здравейте аз карам Рекстън 2900 мотори имам същия проблем със предното задвижване. Ври вклучен бутон и зацепен кардан и полуозки предните гуми несе въртят и немога да разбера какво кара дасе зацепят, на вакумен принцип лие или нещо друго. ако може да и дадете някакъв съвед, при последния майстор ми каза че трябва даси купя нови капачки защото от тях не ми е зацепвало /имоло някаква пружина която незнаел какво я натиска/????.
                        благодаря предварително.

Коментар

Ходи при друг майстор,и му кажи да ти смени всички семеринги по главината.Това,следкато са проверени маркучите за вакуум,дето влизат в главините.

Коментар

Първоначално публикуван от Arsu Преглед на мнение
                            Здравейте аз карам Рекстън 2900 мотори имам същия проблем със предното задвижване. Ври вклучен бутон и зацепен кардан и полуозки предните гуми несе въртят и немога да разбера какво кара дасе зацепят, на вакумен принцип лие или нещо друго. ако може да и дадете някакъв съвед, при последния майстор ми каза че трябва даси купя нови капачки защото от тях не ми е зацепвало /имоло някаква пружина която незнаел какво я натиска/????.
                            благодаря предварително.
                            Преди да ходиш на майстор, не е зле да ходиш малко и на училище...
                            А за Ректума - Проверяваш маркучите, мембраните, клапан и семеринги. Системата е наистина тъпа и ненадеждна, като самата кола и единственото адекватно лечение е муфи или ръчни хъбове.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Arsu Преглед на мнение
                              Здравейте аз карам Рекстън 2900 мотор и имам същия проблем със предното задвижване. Ври вклучен бутон и зацепен кардан и полуозки предните гуми несе въртят и немога да разбера какво кара дасе зацепят, на вакумен принцип лие или нещо друго. ако може да и дадете някакъв съвед, при последния майстор ми каза че трябва даси купя нови капачки защото от тях не ми е зацепвало /имоло някаква пружина която незнаел какво я натиска/????.
                              благодаря предварително.
                              Здравейте,малко да съживя темата и ако мога да помогна на следващите дето ще се срещнат с този проблем,ще е добре.

Купих рекстъна преди 5м и когато го пробвах всичко уж си работеше,но когато заваля изненадващо миналият месец маи беше снега имах същият проблем,
                              реших да се изфукам с джипа,но уви не успях предното не зацепи и останах само на задно каквито и гуми да имаш джипа няма ли предно не е джип.
                              Четох какво ли не и нищо не открих,накрая закарах рекстъна при един стар бандит и ми ги направи постоянно зацепени като им сложи някакви метални пръстени направени от стругар за да паснат и да зацепят, та схемата е следната нали регулираме кардана с копче когато решим да сме на 4Х4 само го цъкаме и тръгваме те хабове ли са незнам точно са вече зацепени и готови за действие,когато нямаме нужда от тях само ги изключваме и си караме на H2 проблеми с разхода няма, защото нищо не променяме само си стоят зацепени.

Коментар

Първоначално публикуван от angeli Преглед на мнение
                                проблеми с разхода няма, защото нищо не променяме само си стоят зацепени.
                                То яко нямаше проблем с разхода, никой нямаше да си играе да слага хъбове. Просто още не си го усетил.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X