Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ceramic, carbon-fiber, ceraphite, Semi-Metallic или какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
    Поръчвах си и аз ,за дъртия Лексус , от тая хубава марка Saleout . Дойдоха керамични Wagner с антични смачкани кутии х13$ чифта . Вършат перфекта работа .Май само за дърти коли има таквиз подаръци
    За всякакви коли има. Closeout и Sale съм засичал и за коли 2022 година. Не баш накладки - по принцип.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сложих само предните - задните са неразличими от нови и едва ли имат и милиметър износване. Нямат и ръбче.

Не шумят изобщо, спират еднакво. В началото спираха осезаемо по-зле от свалените, после като че ли се понаместиха. Дисковете придобиха лек жълто-кафяв оттенък, какъвто е цвета на накладките. След някой и друг ден ще се види що за стока са. Изглежда хавата с черния прах приключи, и вероятно дисковете ще придобият вида, който имаха с оригиналните - с кафеникав оттенък, изглежащи все едно са намазани с нещо.

Свалените (мисля TRW) бяха на средата на живота си, по средата на феродото на вътрешната лява (която и шумяше понякога преди спиране) имаше някаква аномалия - може би е имало бучка в материала преди пресоването. Диска е ОК и от двете страни.

Кой знае и TRW в кой бангладешки гараж се прави...

Пак забравих да видя made-in-къде пише на опаковката.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И моите дойдоха,даже кутията не е много смачкана,по-смачкани съм виждал по магазините

Да живеят складовете със застояла стока,сега ако намеря и гуми на половин цена ма от младите ммммм цена няма да има,тия обаче стават за всичко и далавери няма
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Алоооу, темата е техническа не търговска. ....нито за войната.

Никой нищо не казва за боята и за четката.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Съединител - долен, ляв педал.
          Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Лепят лепенки тука,или ако ги мързи и са малки кутиите директно пишат на тях ма аз такива АБСУРД да купя на нормална цена

След още малко спирания - спират си нормално и добре. Със сигурност сравнимо с TRW-то и със сигурност много по-добре от накладките/дисковете, с които купих джипката. Предните дискове вече имат ръбче. Не голямо (нещо като 0.3 - 0.5мм), но все пак има. Което говори едно-трудо, при положение че са търкаляни едва 20-ина хиляди километра.

ПП: Иначе са износени правилно - няма дерюги и други подобни, което също говори едно-друго
          Последно редактирано от sparkybg; 27-03-26, 10:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X