Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ceramic, carbon-fiber, ceraphite, Semi-Metallic или какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ааа, на изглеждане категорично го докарват - няма две мнения по въпроса. Другото е според както го уцелиш.

Шарнирите на Mevotech изглеждат чудесно, впрочем - зелени маншони, тъмно жълто-зелена качествена боя/покритие, дори самия конус е боядисан и нищо не ръждясва. Но не мога да кажа че са по-добри от Moog (не мога да кажа и обратното), а са по-скъпи и от тях даже, поне в Rockauто.

Като дойдат накладките ще видим де.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, аз съм проз механик, с боя трудно ще ме подведеш. Докато набия първия шарнир падна бая борба. 4 пъти го подкарвах на криво. На шарнира не си личеше а носача бая пострада, та не е само на външен вид това дето съм написал.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Знам мнението на Вальо за скъпата серия на Мевотек , обаче като минат цената на оригиналните за нисан и йота ,555 ,терайн тамер, и ме загубиха .
        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
          Знам мнението на Вальо за скъпата серия на Мевотек , обаче като минат цената на оригиналните за нисан и йота ,555 ,терайн тамер, и ме загубиха .
          Точно за TTX говоря. Сравнявал съм с MOOG Problem solver. TTX са красиви и си идват с втулка за монтаж. MOOG-а са по-скормни, с доста по-прибрани маншони. Кое е по-добро не мога да кажа, дали са по-добри или сравними с оригинален MOPAR още нямаm статистика.

При мен са по-евтини от оригинала, ама с колко не мога да кажа - оригинални в момента в Rockauto няма, но по други сайтове цвените явно са паднали. Купиувал съм само един и беше над 100 долара.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хубаво е да четете повече. ТТХ е само един отбор във фирмата. Правят и скъпи и по-евтинки неща. Като си купувах амортисьорите напълних по-голяма кошничка и си взех за разнообразие и един комплект предница. Накрайници нямаше и купих МООГ. Мексикански са и освен боята има и други разлики, вЕрвайте ми.

Иначе съм сигурен че най-качествените части ги произвежда Мопар и са само американско производство. ... или бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Хубаво е да четете повече. ТТХ е само един отбор във фирмата.
              Да, имат 3 линии шарнири например. Накрайниците ми не са ТТX, щото такива няма.

Иначе съм сигурен че най-качествените части ги произвежда Мопар и са само американско производство. ... или бъркам?
              Ми, най-най-най-качествното каре за кардан за Nissan например е в кутийка Nissan. От къде ги взимат не знам - не успях да намеря сравнимо. За Mopar - колата дойде на 180000км с оригинални долни носачи и оригинални шарнири. Дали са били заводските - не знам, но със сигурност шарнирите си бяха тия, дето са сложили в завода върху тия носачи. И не бяха в трагично състояние. До тук съм сменил едни TTX и едни MOOG (само единия - другия взех отригинален именно за сравнение).

Та, оригинално Mopar значи че в общия случай до накъде си имунизиран за боклуци. Вероятно се случва да има и по-качествени. Че всички са американски никой не твърди, даже Mopar. Оригиналните повдигачи например са.... немски. От завода излиза с доста мексикански части. Китайски не помня да съм засичал, но не изключвам и такива да има.

Коментар

И аз ,най-качествените чаркове , дето съм ползвал , са били в кутийки на нисан и йота . Изключвам единствено амортисьори и пружини ,там придворните им фирми ,само с две изключения , не ми пасват -не дефектират , просто искам по-друго .

Коментар

18EUR ДДС платих. Мито няма.

...е, и 14 и нещи такса към DHL, щото пратката е под 150EUR

Утре трябва да ги домъкнат.

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    12.92 торал,вчера поръчах пак,че ме домързя да проверя в кутията колко имам,това тотал цена с все такси и доставка,за задни ме одраха 20 кинта обаче,искаше 30 ма му вкарах оферта и сега имам поне 4 комплекта задни.

Ми не е смешно,за Мерцедес са си,не са друго
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 26-03-26, 02:02.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  ..... За Mopar - колата дойде на 180000км с оригинални долни носачи и оригинални шарнири....
                  Нека не бъркаме това което е вградено във фабриката е това което ти продават после. Та дори в кутийка Нисан. Първия Титан го продадох на 260к км с цялата оригинална предница и задница. Само един преден амортисьор сдаде към 180к км. и смених всичките.

Коментар

Нека не бъркаме това което е вградено във фабриката е това което ти продават после. Та дори в кутийка Нисан. Първия Титан го продадох на 260к км с цялата оригинална предница и задница. Само един преден амортисьор сдаде към 180к км. и смених всичките.
                    Има и тако и вако. Въпросните карета на Nissan-а бяха неразличними от оригиналните по абсолютно нищо. Продадох го с тях, та не знам колко са изкарали. С Шарнирите беше същото - слагаш долни оригинални и забравяш за повече смени. Как е при Jeep още не знам.

В същото време - купих си оригинална конзола за горивен филтър на Nissan с малък кръг за подгряване (не връща обратна нафта в резервоара докато не загрее горивния филтър) - първо трябваше да бая на биметалната пластина, щото още с идването беше изпаднала, после се оказа че поплавъчето вътре е пробито и пълно с нафта - това не виждам как ще го вградят оригинално в завода.

Коментар

И на мен ми дойдоха накладките. На лепенката пише made in usa, ама или тия са наистина голяма работа и контрола е над световно ниво или лъжат яко.
                      Реална разлика между китайската кутия и американската няма. Дори на цвят, дори като хартия и дизайн. Не знам в Америка как е с тия измами и колко са наказуеми.

Въпреки съмненията съм доволен. Даже много. Постарали са се. Заслужава си 20те долара повече.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:BrPad1.jpg Прегледи:0 Размер:333.1 КБ ID:7032690 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:BrPad4.jpg Прегледи:0 Размер:267.4 КБ ID:7032691
                      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:BrPad3.jpg Прегледи:0 Размер:359.9 КБ ID:7032692 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:BrPad2.jpg Прегледи:0 Размер:291.4 КБ ID:7032693

ПП Ако боядисам апаратите червени вдигало 25 коня. С 5 повече от фаровете за мъгла и само с 10 по-малко от лед крушки. Знае ли някой с каква боя се пръскат?
                      Последно редактирано от drukman; 26-03-26, 02:05.

Коментар

• td120
                        td120 коментира
                        Редактиране на коментар
                        То в днешно време като нищо хартията и на двете неща да е оржинал китайска,пък накладките наистина да са фабрикувани в Щатите.
                        Хайде дано оправдаят очакванията!
                        Етикетчето на спринцовката чете ли се лесно?
                        "Premium lubrication--OE-grade PTFE formula ensures smooth pad movement, reduced brake noise, and even wear" има по сайтовете,ама не пишат каква е точно,а друга информация няма.

• drukman
                        drukman коментира
                        Редактиране на коментар
                        A product of Kano LaboratoriesLLC
                        Ultra high performance synthetic brake lubricant
                        visit www.mevotech.com for MSDS
                        Това е всичко което пише на спринцовката.

• td120
                        td120 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Благодаря.
                        Кат кучето на нивата -пак някоe завъртянo лапе е поръчвало текста на етикета.Иди,разбери коя точно грес е вътре...и msds-и няма.

И юойте са лъскавки. Желязото е поДцинковано и наФцинковано. Ламаринките отьад изглеждат неръждаеми.

Ще ги видим що за стока са.

Не съм гледал лво пише за произход по кутийките.

Коментар

Асене, кажи за лепенките на кутиите. Смеят ли в Америка да слагат лепенки менте ( с надпис made in usa) или закона плаши.

Аааа, телената четчица за какво се ползва?
                        Последно редактирано от drukman; 26-03-26, 03:25.

Коментар

• BENZBOSS
                          BENZBOSS коментира
                          Редактиране на коментар
                          Не знам, не съм в тоя бизнес,но ако трябва да гадая то на 99% съм сигурен,че е нелегално ма ако трябва да заложа на Европа то и там ще е нелегално.

Тук ако купуваме неща които са съмнителни се купуват от магазин/склад през приятели дилъри, там вече измама няма,те купуват директно от извора. Е някой път като ти поискат 400 кинта за АБС сензор пък той е 5 кинта на Амазон и да живее Амазон,но това първо,че го слагаме на машини на които им е все тая и второ,че за 90 пъти по-ниска цена може и корейско да е.
                          Преди десетина години пуснах една тема за крушки Силвания които ги продава някакъв у Сингапур, по 20 вата повечко от оригинала…….ми оше си светят пък колицата се движи на фарове та ебем ли го кой какво къде лепи,ако те лепнат гаранция ще ти отпорят шошоните.

Тук за и се познаваме - механика,банкер,счетоводителя,електричаря,водопроводчика………са ми Българи,няма и нужда да чета кой бойлер ми трябва и кой куц и да бягам от него,същата работа с резервните части. Е някой път като ги бъзна,че съм си купил накладки керамика за 12.90 и почват бЕгай от тика с тая антика бре,живи роднини няма………няма ма накладките 13 кинта и детето не я заменя за нищо 🤣и гаранция са оригинал у смачканата стара кутия на тая цена.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3970.png
Прегледи:89
Размер:778.4 КБ
ID:7032707 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3969.png
Прегледи:87
Размер:546.9 КБ
ID:7032706

Ето е отговор на въпроса ти макар,че ти търсиш измама ма тук няма - Аксис Австралийски накладки преди 20на години бяха добри до много добри накладки на висока цена,после фалираха,купиха ги PBR и след време Centric, сега ако знаеш какво търсиш и защо е така си купуваш за 12 долара оригинални Аксис или за 55 долара пак оригинални в кутията си ма със стикер Центрик,всичко напълно легално,просто трябва да знаеш историята на дадени резервни части - кой какво къде произвежда,от кога,кое си струва,какви пари е,кой го е купил……..и на мен ми е лесно,че един модел кола подържам 22 години вече,а такива накладки карам 24 години.

Тоя дето ги продава за 12 кинта идея няма за какво са тия накладки,като ги платя и ме питат за какво стават,пляска ги по номер и кой каквото даде, предни и задни взимам за 30 кинта или 2 кутии цигари,ГАРНЦИЯ в багажника има по един комплект и поне 3 комплекта резервни в сандъка с частите за тая кола.

Това горе за нормалния човек не работи,кой кара четвърт век една и съща кола,аз това мога да го нарисувам
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Поръчвах си и аз ,за дъртия Лексус , от тая хубава марка Saleout . Дойдоха керамични Wagner с антични смачкани кутии х13$ чифта . Вършат перфекта работа .Май само за дърти коли има таквиз подаръци

Коментар

• BENZBOSS
                            BENZBOSS коментира
                            Редактиране на коментар
                            Кой дърт бе,я да не обиждаш

Ни на магистрална скорост ме бият / че тук повечето са скопени до малко над 170 / ни на блъскане по паркинга. Античен се казва,дърт е Путин

• didooo
                            didooo коментира
                            Редактиране на коментар
                            За някой малолитражен Бенц ли се докачи За моя Лекс беше прилагателното . Иначе колите ги харесвам ,като жените -между 20 и 50 . Случвало се е и на некоя по-млада да попадна , но го отчитам за грешка

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                        X