Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щом не си си дал труда да формулираш ясно това което искаш да кажеш, явно според теб не е важно.
    Затова и аз го приеммам за такова, пускам го в тоалетната, и пускам водата два пъти - за по-сигурно.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Живеем във време, което имаме достъп до стоки и услуги за всеки джоб. Може да избираме между различни степени на качество, функционалност и цена. На много хора достъпните инструменти ще дадат възможност, да научат и развият нови знания и умения, за малко пари. Други ще започнат и развият бизнес с малък капитал. С една дума не трябва са отхвърлили тази възможност, трябва се мисли.
      FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

• Донякъде съм съгласен, но. Много е досадно когато мислейки че имаш инструмент и се опиташ да свърши работа с него, и се окаже че той е крив, нещо изпадне от него, нещо което трябва е остро е заточено като от Бай Ти Кьорчо. И всякави от тоя тип.
        И вместо да си свършиш работата, ремонтираш / реставрираш / изграждаш наново / модифицираш л@йното...

И тъй като не един и два пъти съм се сблъксвал с тия и какви ли не китайски изпълнения, за себе съм решил, че това е обречена работа. Колкото по-малко имам досег с китайската скрап, толкова по-добре живея и толкова съм по-продуктивен.
        И се оказах прав...

И коментаторите...

Коментар

• Нешо 68
          Нешо 68 коментира
          Редактиране на коментар
          Ич даже не съм съгласен

• Още глезотии дойдоха . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260620_115430_535.jpg
Прегледи:274
Размер:1,005.0 КБ
ID:7043438 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260620_115347_474.jpg
Прегледи:269
Размер:539.9 КБ
ID:7043439 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260620_114923_087.jpg
Прегледи:272
Размер:612.1 КБ
ID:7043440 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260620_125330_818.jpg
Прегледи:277
Размер:755.9 КБ
ID:7043441
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Давай! 🙂
          Че от 1ви си губи смисъла да се купува каквото и да е евтино.

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Нямам съмнение че ще му намерят цаката .

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260620_141935_949.jpg
Прегледи:237
Размер:642.5 КБ
ID:7043495

Коментар

• Отварям днес Тему-то и ... цените са нагоре .
            Ето това тиганче го взех за 9 и малко еврака , а сега е 18-20. Погледнах и инструменти,... и те нагоре. Кой взел, взел ...
            Прикачени файлове
            "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
            Ат.Буров.

Коментар

• Интересно дали това с трите Евро важи и за стоки от Турция ?

Коментар

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Турците такъв ще го заврат на ЕС че няма да се опомнят в близко бъдеще .

• Asteri
                Asteri коментира
                Редактиране на коментар
                ще бойкотират износа на банички за Лондон?

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Могат да прекарат милиони емигранти от близкия изток . Те това правят всеки път като ЕС се опита нещо да ги принуди и естествено ЕС кляка . Ако приемем че Китай залива Европа с евтина стока от 30 години още от 20 преди това го прави Турция . До един месец като се усети спада в търговията ще видим и отговора на Китай . Той пък как може да удари европейските компании на негова територия не ми се мисли . То и Англия е извън ЕС и за тях трябва да се отнася тази дивотия .Тая е малко като на Тръмп с митата ама е по недомислена . Тръмп се озъби на Китай и после му се наложи да ходи да се моли на място . Тук на повечето стоки тия 3 евро се явяват над 100% мито . Примерно това https://www.temu.com/goods.html?_bg_..._page_sn=10037
                Последно редактирано от sek.1; Днес, 04:10.

• Колко хора пазаруват на дребно от Турция онлайн? Аз поне никога, и не знам нито един турски сайт.
              Може би куфарните търговци.
              Ако се внася от там, това са главно доставки на едро, а този режим, доколкото ми е известно, не се променя.

С тази мярка се удря по покупката най вече на евтини стоки. На практика вече ги обезсмисля.
              А от есента или догодина щяла да се въведе и такса обслужване.

За такива като мен, чиито покупки на 3/4 бяха на цена под 5лв., раздаването приключи.

Коментар

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Митото е непазарно средство за защита на собствено производство ако имаш такова . С това няма да върнат производството в Европа с милионите регулации . Силно ме съмнява че ще изкара повече от месец два .

• ctef
                ctef коментира
                Редактиране на коментар
                Зщо да не изкара? Това са бюрократи. Замисълът им е дори да го усъвършенстват до 2г.
                А и голям обем пари, просто няма да напусне Европа.

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                За мен въпроса е принципен . Доброволно един цент няма да дам на тази педерастка организация наречена ЕС .

• Чистия финансов анализ е следния:
              Просто в Европа фирмите вече плащат все по малко данък. Трябват пари и се удря всичко каквото може. Това е.

По сериозния финансов анализ:
              Щом са опрели да таксуват тези дреболии - значи положението е наистина тежко и сериозно и пари няма. Независимо какво говорят.

Подкрепата на Брюксел за Украйна е чисто финансова. На брюкселските бюрократи въобще не им пука нито за руснаците нито за украинците.
              Съвсем открито вече се говори за схемата по простия начин 50/50. Тоест колкото пари отпусне брюксел половината трябва да му се върнат обратно.

Проблема с Алито...
              Не сме се убили да купуваме. Но в алито има всичко и някои редки и незаменими елементи които не може да се намерят никъде другаде - там ги има и си струва да чакаш 2 месеца.
              С тая такса брюкселските идиоти наказват нас европейските потребители и ни правят по неконкуретно способни.
              Защото пак сме принудени да купуваме от Китай (то няма откъде другаде) само че по скъпо.
              Същата част африканеца или руснака ще я купи по евтино и съответно ще бъде по икономически изгоден...
              Е как да стане?

И си спомням думите на Тошко Йорданов от ИТН за вноса на доктори за 500 долара...
              Само че трябва да внесем не работници ами китайски политици защото брюксел просто ни затрива

Коментар

• Както вече беше казано - това касае единствено дребните пратки за частни лица.
                Ти като фирма ще продължиш да работиш при същите условия, и "африканеца и руснака" щяма да са по-облагодетелствани от теб.

И изобщо какъв е тоя мереак да се мрънка и циври за всичко? Не ви ли втръсна само да мрънкате бре?

Относно налозите на пратките от темуту: Разглеле, време беше, че страната се напълни с боклуци и скрап, и оста на въртене на земного кълно беше започнала да се измества от теглото на толкова боклук...

По-късно, ако не забравя ще снимам и пубкликувам в темата един висококачествен джадж от темуту. Аре на скрапта - оле, оле, оле!

И коментаторите...

Коментар

• kbot
                  kbot коментира
                  Редактиране на коментар
                  Пробвай да си купиш тук спирална пружинка за врата. Имам 12 такива в къщи. Бравите са добри, но пружинките след 15 години отваряне заминават. А в Темуто ги има и са качествени - 10бр. са около 1 евро. Нови такива брави са към 200 евра, а цвят такъв вече няма.

• Беше време да се направи нещо. Като гледам около мен всеки поръчва на кило. Вика и да не е хубаво не съм дал много. Да ама вярно се пълним с боклуци. Каквито сме шампиони в рециклирането ще се заринем. Има и неща които стават, ама заради цените някой не си играе да подбира.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

• Поръчвал много неща от Тему, около 60 % не стават за нищо-пари на вятъра.Други 30 % -горе-долу.Разфасовките са смешно малки, например препарат за почистване на ютии-100 мл.Всичко е разкрасено с фотошоп и ИИ, обясненията куцат отвсякъде, даже не се разбира какво точно продават.Снимали една камара неща, после ти пращат едноВ търсачката задавах обикновено най-продавани, уж с най-висок рейтинг, а после често разочарование.Нарочно съм поръчвал по-скъпи от сходни продукти, и не можах да открия логиката цена-качество.Може и да са ни направили услуга с тая глупост, дето я измислиха.Няма да си даваме парите за боклуци, а и по-добре се преценява, когато видиш артикула пред теб.Трябваше да има някакъв процент оскъпяване върху цената, например 6 %.Това да искаш 3 евро за продукт от 1 евро, и за друг от 120 е малоумно.Ясно е, че купувачът ще се откаже.Или искат да започнем да купуваме по 10 броя, за да е минимално оскъпяването?

Коментар

• Не разбрах защо е това вайкане. За 3 /три/ евро ли?!?
                    Ако нещо ми е необходимо, тези 3 стотинки няма да ме спрат.
                    Ако ми трябва за бизнес - абсолютно нищо не се променя. Всичко си е както досега
                    Пратки над 150 еврака са в друга категория.

Панайот Бърдарски
                    0887 60 77 22

Коментар

• sek.1
                      sek.1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      За мен въпроса е принципен . Доброволно един цент няма да дам на тази педерастка организация наречена ЕС !

• Разбира се забравих, но движението в темата ме подсети.

Ето една китайска красота от тимуту: Китайска чаша с платки и чипета - за жичкаджии. Подарък от приятел.

Красотата работо около 3 месеца, и преди седмица както я миех, и стана на две чаши. Това без вандализъм или да е изпускана.

За да е съвсем по китайски, ме ухапа когато се счупи. Зла гад!
                    Цялата им работа е такава...

Единствената джаджа от тимуту която става за нещо и много ми харесва е тая:

Музикална кутийка пееща фрагмент от "розовата пантера".
                    Учудващо, дори пее вярно.
                    Много е фъншуеста.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                    X