Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тия дни говорим нещо с приятел, голям фан на темуту и йекспреса, и по някое време разправя: Трябва да ти дам да погледнеш "едиси какво" че било имало някакъв проблем (железарска джаджа). И пордължава: китайските пед@али не били направили както тябва не знам си кое...
    Изслушах го търпеливо. и го питам: Добре де, в нормалния ни разговор това за "китайските пед@ли" е моя реплика, а ти все ми обясняваш, к'ви пичове били, че съм бил пристрастен, или че съм бил карък и все съм бил попадак на китайски боклуци?
    Последва дълго мълчание. Ама много дълго мълчание... И пордължи: Да ти донеса...

Та така. Има хора които независимо колко пъти си купуват боклук от чайника, не могат да се прекършат и да кажат: "прецаках се", или "1/3 от нещата купени от там не стават за нищо". Напротив, все обясняват как всичко е мед и масло. Ама медта е помеднен халюминтий или джилезиум, а маслото е машинно, отработило, прецедено...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      А тия където не сме купили боклук какво да правим ?

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Веднъж се прецаках. Едни дърводелски скоби се оказаха 15 пъти по-малки от очакваното. Оттогава внимавам

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    ...китайските пед@али не били направили както тябва не знам си кое...
    К'во да ти кажа, вчера получихме хАмерикански LAN тестер, разцъках го - работеше.
    Днеска вече не работеше
    За 600 афро - толко
    Враг усраине

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Вземи си за 60 от Тему та да работи .

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Е за 60 дори от тему (с извинение) няма такъв, който да прави това, което е нужно.
      За около 200 обаче го прави от близо 2 години.
      За 600 - немА и 2 дена.
      Но има зависимост

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      В Тему цената е поне 2 пъти по ниска обикновено за един и същ продукт предлаган тук и там .

• Почнах и разни глезотии да си поръчвам . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260605_121923_071.jpg
Прегледи:111
Размер:461.6 КБ
ID:7041532 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260605_122003_191.jpg
Прегледи:107
Размер:566.6 КБ
ID:7041533
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Малък офтопик...

Не се бях замислял откъде е дошло разговорното "бургия с видия" или "свредло с видия". До миналата седмица, когато пристигнаха "фрезери с видия"...
      Не от тему разбира се...

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:widia.jpg Прегледи:0 Размер:84.1 КБ ID:7041560

Та така, "бургия с видия" е дошло от там откъдето са дошли "флекс", "ксерокс", "хилти" и т.н.

Редакция:

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
      К'во да ти кажа, вчера получихме хАмерикански LAN тестер, разцъках го - работеше.
      Днеска вече не работеше
      За 600 афро - толко
      Така е, като не си купуваш инструменти и уреди от тему ще страдаш!

А всъщност, в реалния свят всички производители имат идънки - кой при проектиране, кой при производство, кой в съпорта.
      Но, съм убеден, че ако купиш 10 различни продукта, сходни американски и китайски, с американските имаш много голям шанс да имаш 10 от 10 читави. С китайските е на ези-тура, и ако стигнеш до 5 от 10 ще е осмото чудо на света.
      Ти ги знаеш тия неща де. Приказка да става...
      Последно редактирано от ittso; 05-06-26, 15:56.

И коментаторите...

Коментар

• "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
        Ат.Буров.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Честито ! Със здраве да ги ползваш и много парички да ти изкарат !

Малък офтопик...
        Но, съм убеден, че ако купиш 10 различни продукта, сходни американски и китайски, с американските имаш много голям шанс да имаш 10 от 10 читави. С китайските е на ези-тура, и ако стигнеш до 5 от 10 ще е осмото чудо на света.
        Малък офтопик...и от мен...
        Преди около 30 години се занимавахме с търговия на дрехи. Зареждахме заедно с един колега от пазара в Димитровград. Една и съща стока, от една сергия, с една кола ходехме
        и като се върнехме разпределяхме стоката. Ние продавахме на сергия на пазара, а той в магазин на центъра на двойни цени. И моята племенничка отиде и си купи от него, защото
        на центъра дрехите били маркови.
        Собствената си племенница не успях да убедя, че е в грешка. Теб няма нужда дори да се опитвам...
        В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• Asteri
          Asteri коментира
          Редактиране на коментар
          съществената разлика е, че вие не сте търговци от тему 😁

• Emilppp
          Emilppp коментира
          Редактиране на коментар
          А съществената прилика е, че совите не са това, което са...

• Разбирам... Ти ми каза, че ако си купя мрежов тестер Флюк, щото от такова оборудване тръгна това разклонение на разговора, той ще е същия като тоя който бих купил от темуту, но с друга лепенка за лого.
        Сигурен ли си?
        Щото аз съм сигурен, че като извадим сертификатите на Флюка, ще мога да ги проверя дали са валидни и къде са издадени. А темуту, ако изобщо има такива, е малко вероятно да са проследими. По-точно, е малко вероятно да не са "ментакис"...

И коментаторите...

Коментар

• Emilppp
          Emilppp коментира
          Редактиране на коментар
          Не искам да ти казвам и убеждавам в нищо. Май не си ходил в заводи в Китай...
          И още малко офтопик. Преди години в една компания "експерт" компетентно обясняваше, че "новата" бира Каменица със зелен етикет е
          много по-хубава от "старата" с кафяв такъв. А лично аз просто сложих новите етикети в етикирката, докато линията си вървеше...

• Asteri
          Asteri коментира
          Редактиране на коментар
          проблемът е, че нямаш гаранция дали ще е произледено в завод или в нечии двор с подръчни материали каквото донесъл вятъра, нито дали в кутията въобще ще има уред, детска играчка или парче керемидка със същото тегло.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          За тия пари си поемам риска . Какво да ходя по заводите в Китай аз не съм търговец . Аз съм производственик за мен е важно че примерно каквото поръчам от Тему работи по добре от колкото очаквам и е поне 2 пъти по евтино от същото което предлагат местните търговци . Сега нужда физически да ходиш на другия край на света като преди 500 години няма . https://www.youtube.com/shorts/UWO1LbX89Jo
          Последно редактирано от sek.1; Днес, 04:23.

...Ти ми каза, че ако си купя мрежов тестер Флюк, щото от такова оборудване тръгна това разклонение на разговора...
        Стоката не е флук но това няма особено значение.
        И цената се оказа не 600 а по-скоро 800 афро.
        Мрежов тестер на флюк със сходни параметри е значително повече.
        Пак сходен по параметри от помиярника за който е темата е към 200 а не 60.

Разликата е, че последният като умре пак се връщаме на "за толкова пари - толко!"
        Но вместо един може да купим 4 като шанса всички да дефектират едновременно е почти нулев.
        За конкретният случай признавам, че беше по-сполучливият избор но каквото - такова.

Ще видим за колко време ще го заменят с нов или отремонтират по гаранция.
        Надявам се да реагират по-бързо отколкото Тему.
        Ама и това не е сигурно

Враг усраине

Коментар

• Вероятно ако погуглим достатъчно дълго и подробно, ще открием случай в който часовникът на Ролс Ройс е бил повреден и е бил неточен.
          Че това е меко казано скандално и недопустимо е ясно.
          Въпросът е: какво би ни подсказал подобен случай за автомобилите на Ролс Ройс? Може би че са нискокачествени тоалетни?
          Може би МеПеСе-тата продавани в темуту са по-хубави защото техния часовник никога не е бил неточен, тъй като нямат такъв (примерно)?

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Като сме покарали автомобилите колко са продажбите на Мерцедес и филиала му Майбах и колко на Ролс - Ройс ? Ролс - Ройс отдавна да са история ако не са лидер в самолетните двигатели .

• Прави впечатление, че някои хора се срамуват да кажат мнението си на всеослушание, а се крият под леглото и само чакат някой да мине покрай него за да започнат с "грррр-джаф, гррр-джаф", а други с "ко-ко-ко-кудкудяк"...
          Да прочетеш че някой е изгнорирал коментарите и да се опитваш да комуникираш с коментари?
          Ама вие сериозно ли?

Пичове и пич... дами, Ако смятате че имате да кажете нещо, изпъчете се гордо на мегданя на форума и го кажете, а не се крийте под леглото. Благодаря.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:piue_sas_zeue.jpg
Прегледи:0
Размер:78.5 КБ
ID:7042106

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X