Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разгеле, нещо свежо в темата...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Ей ги и моите , в кутийката , както ги взех навремето от инструменталната. Ееех , колко години минаха, ...
      "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
      Ат.Буров.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Аз още ги ползвам от време на време като някой колега донесе някоя матричка за свестяване . То почти не останаха колеги с шприцове покрай тоя евтин внос на пластмасови дрънкулки от Китай .
        Последно редактирано от sek.1; 31-01-26, 08:51.

• Доволен съм от комплекта цанги с цангодържач R 32. Биене 0.005мм на някои цанги , повечето са на 0 биене. Цената излезе 50 евро с отстъпка . Взех и дорник за дорникова фреза и му сложих и фрезичка. Няма да коментирам че същите ги продават в ,,Полимета " на тройни ,четворни цени.
      "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
      Ат.Буров.

Коментар

• Цангите не са R32, а са ER32, и вероятно са евтини защото са инчови размери...

И коментаторите...

Коментар

• I.Stoyanov
          I.Stoyanov коментира
          Редактиране на коментар
          Не са инчови,а и да са, тоелранса на мин-макс е толкова голям, че все ща стават и за метрични инструменти. Качеството им е топ. Аз ползвам такива няколко години и са перфектни все още, а са взети за под 50$

• Да, цангите са инчови , но това въобще не е пречка или непреодолим недостатък. Спокойно се използват на инструменти с милиметрови размери на опашката.
        Ат.Буров.

Коментар

• Че са използваеми, използваеми са, но е досадно да се чудя надписа на цангата "петдесет и три осемстотин седемдесет и шести" на колко милиметра отговарят.
          Не го намирам и за интуитивно...

Но "секи сам си преценя"...

И коментаторите...

Коментар

• I.Stoyanov
            I.Stoyanov коментира
            Редактиране на коментар
            Е ти нищо не каза! Това се лекува за 5 минути с дремел, остро диамантено борче и спокойна ръка (разбирай изпила 50мл домашарка 45*+ ). Ако си хептен претенциозен всеки с CO2 лазер ще ти ги маркира/гравира както и където пожелаеш за не повече от едан хубава бира.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Смисъл няма . Поне декелските ЕР цанги имат почти милиметър толеранс .

• Първоначално публикуван от pgv64 Преглед на мнение
          Доволен съм от комплекта цанги с цангодържач R 32. Биене 0.005мм на някои цанги , повечето са на 0 биене. Цената излезе 50 евро с отстъпка . Взех и дорник за дорникова фреза и му сложих и фрезичка. Няма да коментирам че същите ги продават в ,,Полимета " на тройни ,четворни цени.
          И аз съм поръчал цанги R 32 само че с държач на ИСО 40 за малката ми фрезичка . В светло бъдеще и една разстъргваща главичка ще поръчам .

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Да е жив и здрав китайския пролетариат . Днес дойде . Държача никакво биене не мога да му хвана . За по добър не знам но не е по лош от декелския . Микрометъра също е перфектен . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260415_171414_891.jpg
Прегледи:33
Размер:674.2 КБ
ID:7035417
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• pgv64
              pgv64 коментира
              Редактиране на коментар
              С здраве да си ги ползваш , Станьо !! Важното е да ти вършат работата за която си ги взел!

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Специално държателя съм го взел за малката фрезичка защото тя е прецизна и си иска читава окомплектовка . Поръчал съм и една разстъргваща главичка като твоята за нея . Тя и цангите пътуват по суша та ще се позабавят . От как им свикнах с тия микрометри се работи много бързо и лесно . Докато настроя индикатора с тоя съм изкарал детайла .

• emilenev
              emilenev коментира
              Редактиране на коментар
              Може ли линк за индикатора ?

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X