Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Не е от тему. Не е и от алито.
    Не питах от къде, а какво )
    Стига да не е някаква тайна разбира се

Коментар

• Не е необходимо да подскачаш като 5 годишен и да повтаряш "кажи ми, кажи ми, кажи ми".
      Аз също те попитах нещо по-напред в темата, което явно "не видя", и пропусна да отговориш, ама не подскачам като лапе.

А използването на толкова елементарни похвати - като нямаш какво да кажеш по темата, насочи разговора към опонента - какъв е бил/не е бил, какво можел/не можел, какво знаел/не знаел и т.н. е типично за "гладките мозъци".
      Ти не си от тях, нали?

Ако реша да продължа разговора в тая посока, ти гарантирам, че той няма да те отведе там където вероятно ти се иска...

Ще се включиш ли с нещо по темата?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Остай ми мозъка. Нека е гладък ако трябва.
        Пропуснал съм че си ме питал нещо. Дай пак.

Иначе нещата са прости, боклуци може да си купиш навсякъде, както и качествени неща.
        Дадох два примера - щоиме на ключодържателя или тирбушона? Е, освен че са евтини )

Коментар

• Добре де, но това са дрънкулки, те могат да са всякакви.
          Темата е за инструменти от...Китай. Или поне както я разбирам, за неща с които да си свършиш някаква работа.
          И аз, като редовен пациент на Али, не мога да кажа че съм недоволен от всичко. Да, имало е и фалове, да купувал съм и фактически ненужни неща.

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Има разлика между ненужно и неработещо . Аз от как съм го взел отрезния нож се рахатясах . Още съм с първата пластина а няма и следа от износване . От тогава кобалтовия си седи като свидетел на ножодържача .

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            Аз от алито купувам всичко вече може би доста години, да не лъжа, но може и да са 10 и повече. Доволен съм на 90% нещата и ги ползвам професионално, от кабели, през части за дронове и самолети, през елетро и ръчни инструменти. Важен е подбора на продукта и продавача, 90% от продавачите там НЕ са производители! Смело твърдя, че на всеки продукт може да се намери аналог в Алито и аналога да е по-качествен дори от оригинала или аналога да е толкова евтин, че качеството да не се брои за проблем, пример - винтоверт с батерия, клон на Макита взех за 30-40 кинта когато оригинала струваше около 200+ кинта, клона работи и до сега, сцепвам го от работа вече години, силата и капацитета на батерията са да кажем 20-30% под оригинала и кво от това за тая цена е перфектен баланс.

• Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение
          ...Иначе нещата са прости, боклуци може да си купиш навсякъде, както и качествени неща.
          По-важният въпрос е какъв качествен продукт може да се купи от темуту. Боклучите са ясни - те са всичко което продават, без това което успееш да изброиш. Ако успееш...
          Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение
          Дадох два примера - щоиме на ключодържателя или тирбушона? Е, освен че са евтини )
          Уау, хайтек. Да, в определен момент и за определена група хора тирбушонът може да мине и за инструмент, макар и да не е такъв.
          И ако ти се счупи тирбушона, да знаеш че може да се направи такъв от парче тел или пирон. Поне аз бих могъл...

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
          ...И аз, като редовен пациент на Али, не мога да кажа че съм недоволен от всичко...
          Стефане, не се заяждам, но даваш ли си сметка как прозвуча това в цитата?
          И не, то не е еквивалентно на "не съм доволен от някои продукти"...

И коментаторите...

Коментар

• ctef
            ctef коментира
            Редактиране на коментар
            Да, давам си сметка. 🙂Нека не се приемаме толкова на сериозно.

• Евала. Искам да го видя тоя тирбушон от тел .
          Сериозно.

И баш инструмент си е. За отваряне на бутилки. Щото като студент ги отварях бутилките с палец и гайки до 32 завивах на ръка, но сега си ползвам инструменти. От възрастта ще да е.

Коментар

• Предполагам че отново не видя въпроса?

И отново да попитам - ще се включиш ли с мнение по темата? С нещо по-хай-тек от тел (тирбушон) и "свинска опашка" (ключодържател).

И коментаторите...

Коментар

• Първо искам да го видя този тирбушон от тел, после ще ти отговарям на въпросите.

А, още нещо - ако ти си връзваш ключовете със свинска опашка очевидно сме от различни вселени
              Последно редактирано от Jasonf; 18-12-25, 10:47.

Коментар

• Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение
                Първо искам да го видя този тирбушон от тел, после ще ти отговарям на въпросите.
                А искаш ли да видиш удостоверението ми за пол?

Така, сега по-сериозно. Предлагам да приключим с офтопика и глупостите.
                Архивирай желанията си - какво искаш да знаеш или видиш, и догодина пиши по навреме на Дедото. Може и да ги вземе присърце и да те уреди. Аз няма...

Толкоз.

И коментаторите...

Коментар

• А желания.
                  Проверявах дали си форумно плямпало да се ориентирам в обстановката.

Коментар

• Аха... Не знам за теб, но аз вече се ориентирах. Отново използваш прийомите на гладките мозъци.

Да кажеш нещо по темата, освен че си си купил крива тел и свински опашки от темуту?

И коментаторите...

Коментар

• От темуто си купих конус за цепене на дърва с накрайници за винтоверт и за SDS. Не че не става с брадвата, но така е по тарикатско. На вид е добре. Тия дни ще паля камината та ще пробвам.
                      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X