https://www.ebay.de/itm/124423849314 Видяно в ибей .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Качествен компресор на 12 волта???
Свий
X
-
Тия мерцедесовите читави ли са? Бих взел един за баща ми да си помпа по някоя гума на леката кола и чат пат да помпа едно малко резервоарче 4-5л на 5-6 бара. Китайските за гуми работят, но резервоарчето им вижда сметката.
Коментар
-
Момци на запад никой не се чекне да помпа / сменя гума . Вика си пътната помощ и приключва . Та за това обикновено като дойде кола нов внос крика и резервната гума са нови никога не пипани . Същата работа е и с компресорчетата .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
На Запад, като им светне лампа за ... празно казанче за миеща течност на чистачките, пак спират на аварийки и чакат Пътна помощ... инфантили или дебили или зомбили в Матрицата е друга тема но по темата освен да сипят гориво на Запад малко хора знаят и могат друго да направят по возилата си, аз познавам и доста Българи, на същия хал и в родината обаче
-
Във Форда като го взех имаше едно такова на Континентал, не беше ползвано никога. Сега помпя на всички деца в квартала топките и колелетата, защото знаят, че имам в багажника такова. Помпа 2 - 3 бара без проблем, пробвано на жената на гумите.
Коментар
-
И аз си купих от ОЛХ-а Континентал,около 45 лв беше някъде,240 W,от по яките е уж.Продават тези от Ауди Q 5/Q 7 за около 70 лв,та се предполага че са по-мощни.А пусналият темата може да си купи 2,щото един ще прегрее...Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнениеВъв Форда като го взех имаше едно такова на Континентал, не беше ползвано никога. Сега помпя на всички деца в квартала топките и колелетата, защото знаят, че имам в багажника такова. Помпа 2 - 3 бара без проблем, пробвано на жената на гумите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар