Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лентоотрезна машина -> банциг
Свий
X
-
От: Лентоотрезна машина -> банциг
Правилно си отбелязал! София.Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеНякъде там в менютата на профила може да напишеш местоположение- демек къде го търсиш тоз матрял и съответно някой да помогне .0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Ангел Стоилов?Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеПравилно си отбелязал! София.
Там имат всякакви железа, режат ти колкото искаш...I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Не ме отразиха изобщо....Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеАнгел Стоилов?
Там имат всякакви железа, режат ти колкото искаш...
Ще се пробвам през седмицатаПървоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеНай-евтино ще е от някой лазер, понеже е првоъгълних на повечето места ще ти хванат чистия материал и даже ще ти цепнат цепката за стотинки .0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Такава алуминиева плочка можеш да я получиш подарък. Днес ще ти отрежа.Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеТърся материал за масичка, но неуспешно нещо....
250 х 250 х 8 мм, стомана или алуминий, право и от двете страни.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
С огромни благодарности ще я приема!Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеТакава алуминиева плочка можеш да я получиш подарък. Днес ще ти отрежа.
0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Писах ти л.с., но ти е пълна кутията и не можеш да получиш нищо.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение…...0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Я да се абонирам и да допълня,че скоро търсих неръждаема шина 40/3мм. и се оказа,че нямаха.По спомен нямаха никакви неръждаеми продукти.Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеАнгел Стоилов?
Там имат всякакви железа, режат ти колкото искаш...Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
-
Неръждаеми стомани в София:Първоначално публикуван от gucko Преглед на мнениеЯ да се абонирам и да допълня,че скоро търсих неръждаема шина 40/3мм. и се оказа,че нямаха.По спомен нямаха никакви неръждаеми продукти.
Интерметал ООД - https://intermetal.bg/
„Фрийком – БГ“ ООД - http://freecom-bg.com/0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Странно, аз от там купувах неръждаема ламарина с дебелина 1мм и с дебелина 3мм.Първоначално публикуван от gucko Преглед на мнениеЯ да се абонирам и да допълня,че скоро търсих неръждаема шина 40/3мм. и се оказа,че нямаха.По спомен нямаха никакви неръждаеми продукти.
А че понякога не са от най-отзивчивите и аз съм усещал...I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Сега ще почистя малко. Днес не съм слизал в гаража, че или се разболявам или съм прекалил вчера.Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеПисах ти л.с., но ти е пълна кутията и не можеш да получиш нищо.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първо - Благодаря на колегата targa, за материала за масата! Да е жив и здрав и да иляди!
Второ - проектът е завършен! Ебаси яката машинка! Масата е с някаква транспортна боя, но не я махнах, защото си отиват!
Ще изработя капак на колелата, че ми хвърля стружки по дрехите от горното колело.
Имаме прав ъгъл!
Последно редактирано от kozeboy; 20-05-19, 22:24.0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Добре се е получило. Със здраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар