Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да разпознаваме ментетата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да разпознаваме ментетата!

Първия къртач е копие на един много популярен модел на Hitachi. Има и ментета със същия надпис и удивително приличат на оригинала, естествено вътре са боклучиви части и се троши за нула време. Май съм го показвал, но ето какво правят с ментетата на Husqvarna в белите държави:

Истината е че в България никой няма да погледне на митницата това, освен ако има сигнал. Отделно разни евро директиви за шум и емисии са им много далечна и непозната тема.

Коментар

Абе не е и тук да не се прави . Преди няколко седмици един приятел от фирма за рециклиране на суровини ми каза че от митницата са им докарали за мачкане един камион ГСМи . Вика ми сърцето ми се свиваше да мачкаме с големия верижен булдозер чисто нови апарати в кутийките .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Абе не е и тук да не се прави . Преди няколко седмици един приятел от фирма за рециклиране на суровини ми каза че от митницата са им докарали за мачкане един камион ГСМи . Вика ми сърцето ми се свиваше да мачкаме с големия верижен булдозер чисто нови апарати в кутийките .
        Аз притежавам няколко телефона, дадени ми с кутийка, книжка, в найлонче ....с две думи чисто нови, които са докарани за унищожаване в една база за вторични. Нямат меню на български, което ме навежда на мисълта, че става въпрос за някакви далаверки.

Друго ми е интересното. Докарват/или са докарвали(не знам дали още го правят) и читави (ползвани) ел. инструменти с камиони. Като бормашини, рендета, ъглошлайфи и т.н. също за рециклиране (Скил, Бош, Макита- не ми приличат на ментета) Режат им кабелите за мед, другото в трошачката. Защо, след като машините работят? Имам няколко - сложих им проводници с щепсел, занесох ги да им сменят четки и лагерчета и вече 7-8 години си ги ползвам активно без проблем.
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

Поне аз не знам при моите хора да са карали електроинструменти . Ако бяха със сигурност щях да съм се обзавел . При нашите пласмасари карат от време на време за мелене и екструдиране брака от шприцовете на Спарки . От там единствената далавера са разни дръжки .

Коментар

Шефа на една митница пред мен подписа док.за унищожаване на реплики на айфон,не съм видял с очите си но познавам човека и не се шегува.
            Мои бивш колега беше работил в киров,поправял перфоратори,той ми разправяше че има ментета на бош,които можеш да разпознаеш чак след разглабяне и измиване
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Те ако са докарали ментето до там може да се окаже по здраво от оригинала . Щото качеството на БОШ от последните десетина години хич го няма . Реално погледнато една стока става менте когато на нея се сложи търговската марка на друга без тя да е произведена от нея . Докато няма марка си е просто перфоратор ; резачка и тнт .
              Последно редактирано от sek.1; 12-03-15, 05:57.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:66403494_1_585x461_bateriya-za-makita-makita-144v-2000-mah-ni-cd-gr-sofiya.jpg
Прегледи:1
Размер:93.2 КБ
ID:5667848

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:66403494_2_585x461_bateriya-za-makita-makita-144v-2000-mah-ni-cd-snimki.jpg
Прегледи:1
Размер:99.1 КБ
ID:5667849

Пише че е за макита,произведено в Китай обаче ,стикера и сивия клипс не се връзват,поне за мен
                Че е менте си пише,но дали ще върши работа е под въпрос
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Вероятно цената е такава, че изкушава да провериш, дали върши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    Вероятно цената е такава, че изкушава да провериш, дали върши работа.
                    Вени ,цената е 60 лв срещу 208 лв за оригинална,замислям се,току виж се изненадам ,макар и да знам че най доброто в макита е батерията

Коментар

Само качествени елементи са около 50-60лв.
                      Отварял съм подобни китайци вътре са изпълнени с два пъти АА батерии.

Коментар

Ако капацитета отговаря,и няма саморазреждане ,няма лошо.

Коментар

По капацитет може да отговаря, но по ток не.
                          Тоест отдаваната мощност.

Коментар

Дали някой може да намери из мрежата снимка на която са едновременно ментето и истинският ESAB WS200(като са по горе на снимката за акумулаторният винтоверт Макика), може пък и аз да съм лапнал куката,макар че машинката може да разтопи поне 10 електрода 4мм. без прекъсване.
                            Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!

Няма вече Диско,няма вече Pinz...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X