Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да разпознаваме ментетата!
Свий
X
-
Коментар
-
От: Да разпознаваме ментетата!
Извинявам се за спама ,
Каталога на Макита го имам . Даже за няколко години назад .Не ми е любима марка .Лично мнение .
Ако някой го иска ще му го пратя на PDF .
Темата за разпознаването малко се разми .
Я сега и инглетера и франсето да обяснят (БЕЗ ПУБЛИКАЦИИ НА КАТАЛОЗИ) , като за обикновен ЮЗЕР - какво аджеба хората да гледат като си купуват .
Аз знам , на мен ми не трябва .
Темата е за друго.
Коментар
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
За да няма заблудени,по убитата е оригиналаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Нищо да не гледат, а просто да купуват САМО от официалния дилър.Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнениеИзвинявам се за спама ,
Каталога на Макита го имам . Даже за няколко години назад .Не ми е любима марка .Лично мнение .
Ако някой го иска ще му го пратя на PDF .
Темата за разпознаването малко се разми .
Я сега и инглетера и франсето да обяснят (БЕЗ ПУБЛИКАЦИИ НА КАТАЛОЗИ) , като за обикновен ЮЗЕР - какво аджеба хората да гледат като си купуват .
Аз знам , на мен ми не трябва .
Темата е за друго.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
По селата,обикновено официалния дилър е на двуцифрено в километри...Това за Бг.И"зелените"използват тая ниша....Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеНищо да не гледат, а просто да купуват САМО от официалния дилър.
А за колегата дето пита кво да гледат,ами цвето бе пич...макитата е почти зелена...той и бошо такъв...Ма рееси ги срещал и друг пАт..
Коментар
-
Аз имам няколко куфара пущини втора употреба, ако някой минава насам да идва и да товариПървоначално публикуван от fill Преглед на мнениеПо селата,обикновено официалния дилър е на двуцифрено в километри...Това за Бг.И"зелените"използват тая ниша....
А за колегата дето пита кво да гледат,ами цвето бе пич...макитата е почти зелена...той и бошо такъв...Ма рееси ги срещал и друг пАт..Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Има интернет, може да се провери и поръча. За всеки случай да купиш на пазара оригинален нов продукт е съмнително по презумция, защото такива се продават в магазините.По селата,обикновено официалния дилър е на двуцифрено в километри
Коментар
-
Поръчвам си ги от Англия на половин цена излизат ако не бързаш,в Бг не искат да ги вземат за ремонт ако не са купени от тях,познават по нещо Английските,поне в Пловдив са ми отказвали.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Колега Roninn, би ли ми изпратил на лично сайта от който ги поръчваш, че от 2 г. просто нищо не си купувам вече от БГ. Предварително благодаря
Това за гаранцията мен лично не ме притеснява, каквото съм поръчал или купил от чужбина си работи безгрижно.Последните две неща които си купувах от тук, при това висок клас минаха през гаранционните сервизи
Коментар
-
Зависи, гледай да са модели, които се продават в България за да се ремонтират ако се наложи. Има модели за определени пазари и ако нямат достъп до части е нормално да откажат. В Пловдив Томика могат да ти кажат най-точно може или не да се ремонтира. При нас също идват хора с разни английски или австралийски Хитачита, за които не може да се поръчат части...поне официално.
Коментар
-
Точно томика отказват ремонт.
Бранко,по късно ще пиша че не съм в къщи и пиша от телGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар