Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да разпознаваме ментетата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да разпознаваме ментетата!

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Поръчвам си ги от Англия на половин цена излизат ако не бързаш,в Бг не искат да ги вземат за ремонт ако не са купени от тях,познават по нещо Английските,поне в Пловдив са ми отказвали.
    Нормално, никой не им покрива труда и частите при ремонт на машини, купени от теб от майнатаси. Те получават 2%- 5% допълнителна отстъпка върху оборота за поддръжка на сервиз, ти оборот не си им направил, те не те обслужват, честно ли е - да.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Що, извънгаранционно няма проблем да ги поправят ако имат части под ръка. Човека си плаща и точка.

Коментар

Ми не,аз гаранция на тези машини от томика не съм търсил, отказаха ми ремонт на винтоверт и перфоратор макита срещу заплащане.
        Това преди около 5-6 години примерно
        А не е като да не сме купували десетки машини от тях
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Нормално, никой не им покрива труда и частите при ремонт на машини, купени от теб от майнатаси. Те получават 2%- 5% допълнителна отстъпка върху оборота за поддръжка на сервиз, ти оборот не си им направил, те не те обслужват, честно ли е - да.
          А европейската гаранция ?
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

В договорите за сервиз на Макита няма условие да се ремонтират машини гаранционно, закупени извън България. И никой не може да задължи частен сервиз да ремонтира нещо ако няма кой да му плати. И понеже съм сервиз на много известни и неизвестни марки, европейската гаранция е по-скоро изключение. Въпрос на организация на глобално или регионално ниво.

Коментар

При условие че човека си плаща (и частите) и няма претенции за безплатен ремонт, го намирам за типична българска малоумщина.
              Това е като да си изпъдиш клиент, или да не ти се работи.
              Повечето машини съм си ги купувал в чужбина.
              Никога не съм имал претенции за гаранции и тем подобни.
              Въпреки това, съвсем наскоро получих отговор "забрави".
              При въпрос, какви шансове имам: "Не знам, по-евтино ще ти е да си купиш нова машина".
              Ама, така и така...
              Отговор:
              "Лошо"

Нема такава държава, честно!

Затова сме на това дередже...
              Последно редактирано от TigerHunter; 04-03-15, 19:40.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

По същата схема си купих резачка от колега от форума ,нова в кашон на почти наполовин цена,в Бг цената беше около 1000 лв. Понеже ми е втора машина и непозната като стъпка и др.подобни,продавача ме пита каква е машината година на производства и така се стигна до въпроса от къде е купена,казах че е от Германия на промоция за 500 лв.човека се опули,опита се да ме навика едва ли не,нямало кой да ми настрои х торка на тая машина щом не била купена от тях,машината надживява вече няколко други и не ще да се развали.Чефо от щил ми направи истински вериги и каза аз ще ти настроя хуска ако има нужда....те така се работи
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Moля, за мнение по тази обява:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bosch.png
Прегледи:1
Размер:166.0 КБ
ID:5646631
                  По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
                    Moля, за мнение по тази обява:
                    Какво точно очакваш да ти кажат за тази обява, след като тя е илюстрирана с картинка, взета от сайт на Бош, а не с действителна снимка на уреда, който се продава?!?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Като гледам доста неща продават, включително и електроинструменти:
                      http://www.proservice.bg/index.php/bg/contacts
                      Не се учудвай от цената, Hitachi също имат голям ъглошлайф за 200 лв. Изнасянето на производства и конкуренцията раждат добри цени. Иначе имат и модели по 500 лв, но те са друга бира.

Коментар

Благодаря за сайта. Това ми беше въпроса - възможно ли е този модел да съществува на тази цена.
                        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

С Бош започнах да работя преди 22г. ,с първата ми машина ръчен циркуляр GKS 1400W работя почти всеки ден , чак след 22г. се налага да му сменя четките. Досега нито е ремонтиран , нито му е сменяно нещо , но на него пише Made in USA. С тези машини които са произведени з САЩ , нямам никакви проблеми , докато на другите машини Бош ,редовно им сменям лагери , четки , ротори , статори , ключове... Затова преди 10-11г. започнах подмяна с Макита , засега нямам никакви проблеми с тях. С Фесто също съм работил , но не съм доволен.
                          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

И с инструментите е като с колите.
                            Рано или късно, всеки стига до Макита.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да не товаря само форума с дублиращи се снимки http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=184147 Толкова за БОШ . Има и втора серия с изобретенията и рационализациите покрай ремонта . На времето единя от бригадирите на едната бригада шлосери при мен беше фен на БОШ та сега си има две кофи флексове и бормашини все от синята серия и работи със Спарки .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Качвам няколко снимки>Първите три са менте на Stihl,след това още няколко,вие ще се сетите кого имитират.http://www.stihl.co.nz/stihl-warns-a...mitations.aspx - един линк към официалния сайт на stihl,има там едно клипче горе вдясно дето мачкат с един валяк.Много хубаво ми стана,ама за жалост в нашата държава спокойно си търгуваме с стоки от такъв сорт.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X