Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да разпознаваме ментетата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да разпознаваме ментетата!

[QUOTE=Veni1;2501423]Чакай, чакай малко..

Е, ако някой скочи да си купува нещо от лявата колона имена, на цена за като от дясната .... е, той си е виновен тогава![/ ]
    Това изречение не е ли на обратно ?

Коментар

е, естествено, че е наобратно - то колко му е да се обърка човек...
      ама смисъла не е за такива като тебе, дето гледат и мислят, а за останалите - дето еФтинийката е критерия..

И още по-естествено - наздраве

Коментар

Евтината цена е първото което трябва да ви светне. Като човек, който се занимава с продажба на подобни машини ви казвам че професионални машини се купуват от оторизирани магазини. Всичко на далавера е желателно да се избягва. Има толкова добри ментета че външния вид е буквално еднакъв. Ето например шина Husgvarna:

Ето какво правят с фалшивите машини в нормалните страни:

Иначе ментета е имало и ще има, до като има шарани ще има и рибари.

Коментар

Много интересно.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Коларов Преглед на мнение
            Много интересно.
            Не знам от къде си я снимал тази "макита".Дано не си и собственик.Обикновено я предлагат в комплект с инвертор "ESSAB".агрегат "Honda".перфоратор "BOSCH"...Инвертора е 250А,но пали само вежен 2,5.Иначе върви с шланг за аргон...Ако не си виждал пластмасов разпределителен вал,можеш да си купиш хондата.След половин час работа се показва заедно с коляновия...От къде знам това ли...Вече съм личен консултант на ШАРАНА,дето клъвна на тая оферта без да ме пита...
            Поне на цвят да ги беха докрали...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
              .Дано не си и собственик....
              Не съм такъв късметлия.Снимките са от обява.
              Аа и не се съмявам,че и при тая машина ще е мазаляк вътре.
              Последно редактирано от motkq; 16-12-14, 22:44. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Коларов Преглед на мнение
                Не съм такъв късметлия.
                Направо си е за почерпка...Спестил си доста...

Коментар

При налични 4-5 макити,и поне още толкова сменени,тая мяса доста,цвета на зарядното,каишката и черния куфар мисля не са копирали.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Искам да споделя нещо , не знам дали точно тук е мястото. Значи понякога се купуват и инструменти с ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, че се купува нещо за малко пари и в повечето случаи за да ни свърши някаква работа(При мене преди 15г. от улицата си купих един китайски малък ъглошлайф, за да свърша нещо .Големият ми шлайф СПАРКИ (оригинален ) ми беше много тежък за целта. Купих го с ясното съзнание , че КУПУВАМ БОКЛУК ЗА 20 лв. Свърши ми работата и ......още работи(чак не ми се вярва каква експлоатация му тегля и неще и не ще да изгори). Купих си веднага след това малко оригинално СПАРКИ-българско и изгоря сигурно на 20-я час работа. Още не съм го оправил. Понякога е и до късмет, но темата е май как да познаваме ментетата. Един приятел преди доста време ми даде съвет, който се оказва много ценен. Ако искаш да разбереш дадел ел уред-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ МАРКАТА-дали ще върши работа, гледай да е 1.ТЕЖЪК и 2. с колкото се може по- дълаг кабел. Като се замислиш има логика. Поздрави и извинявайте за дългия пост.

Коментар

И още един много елементарен начин за познаване на качествена електроника от какъвто и да е тип - надписите за марката винаги са релефни, а не на стикери.... Това е старо колкото когато битака в София беше на реката....
                      висете отпуснато

Коментар

Колега, за да сбъркаш фалшивата Макита с оригинала .............. брат, извинявай, това е все едно да не разпознаеш кон от кокошка.
                        Най-малкото, че на оригинала всичко е инкрустирано, гравирано, или както щеш там. Истинската Макита има милион оригинални, уникални каучукови профили по ръкохватката и корпуса изобщо, няма лепенки и глупости. Изработката е направо ювелирна! Работи от тихо по-тихо.
                        От 10 години ползвам само Макита, официалния вносител за Франция ми е личен приятел, машинките са кошмарно скъпи, малък винтовер в куфарче с 2 батерий, зарядно и накрайници е около 300 /триста/ евро, по-натоканите са по 500-600 евро . Повечето /не всички/ модели са в изящни алуминиеви куфарчета.
                        Аз лично ползвам известни отстъпки като купувам от представителя, защото го рекламирам - в гаража ми накъдето да се завъртиш все Макита виждаш, а и по колата имам стикери.

Това на снимките от пост #5 и #19 - грозен, цигански фалшификат!
                        Последно редактирано от мишоци; 28-12-14, 01:39.
                        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Изпипват ги и то много добре. На Hitachi има такива менте че само в сервиза се вижда. Ниската цена и бързането на продавача замъгляват съзнанието, защото бързаш да не изпуснеш "далаверата".

Коментар

Защо цените на макита са различни,в момента най евтиния винтоверт с 14 волта 2 амперчаса батерии 2 бр. Зарядно и куфар е 400 лв. Без отстъпка,при мишоци в евро и нагоре,в Англия я вземам за 180 лв. Гаранцията я има,стига да ти се чака
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

В Англия винаги всичко е по-евтино, отколкото тук във Франция.
                              Аз си го обяснявам с това, че във Франция данъци и осигуровки са по-високи, ама и медицинското обслужване и социални помощи са N°1 в Света.
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Тогава да перифразирам,в Англия цената с доставката до Бг,е 180 лв. това до врата,същата машина от Бг магазин е 420-430 лв. За нас с отстъпка идва 390 лв.Преди две седмици поръчах английската,докъто дойде,ми потрябва спешно и си купих същата ,след седмица дойде и англичанката,разлика има в щепсела и цвета на батерията,английската е сива в часта която влиза във винтоверта,кое е по скъпо в бг,осигуровките,заплатите,данъците,сервиза за гаранцията или друго дето не се сещам,за инфо мишоци,незнам с какво се занимаваш,но има веротност да имам повече машини макита от теб,повечето са купени от бг,това го казвам с цел че съм наясно за качество,цени,проблеми и познавам добре марката,дори участвах на състезание срещу деволт,аз с макита,техния професионален състезател ме победи със 1 сек. И не ми даде реванш. Тва е друга тема..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X