От: Как се нарича на български процеса на разпробиване известен като "gun drilling" ?
От говнолин 3 няма абсолютно никакъв смисъл, при положение че S355 тежи пак толкова, струва пак толкова, заварява се безгрижно, а е с гарантиран състав и е с 50% по-здрава. Има и тръби и плътно и квото се сетиш от нея.
Сравнението на стомана 3 с хром-молибден ми се чини някак неуместно. При едни и същи показатели едното ще тежи примерно двойно на другото, ако не и повече.
Сега по темата - да разпробиваш плътен материал на тая дълбочина ще ти излезе златно, дори да намериш кой да ти го направи. Или ползвай плътно, но с по-малък диаметър, или следващия път като си караш неща от америка си докарай и железа. Тука оправия няма - само гледаш разни чуждоземски каталози, текът ти лигите, и накрая разбираш че трябва да си поръчаш поне половин вагон.
Първоначално публикуван от petroffbg
Преглед на мнение
Сравнението на стомана 3 с хром-молибден ми се чини някак неуместно. При едни и същи показатели едното ще тежи примерно двойно на другото, ако не и повече.
Сега по темата - да разпробиваш плътен материал на тая дълбочина ще ти излезе златно, дори да намериш кой да ти го направи. Или ползвай плътно, но с по-малък диаметър, или следващия път като си караш неща от америка си докарай и железа. Тука оправия няма - само гледаш разни чуждоземски каталози, текът ти лигите, и накрая разбираш че трябва да си поръчаш поне половин вагон.
)
", прокънтяват в главата ми. Щото това чудо се гъне, дето вика Стефан, ще му намериш я пън, я скала и е на макарон... Обаче едното го сваляш, поизправяш и качваш, после караш. Другото ако изобщо можеш да го свалиш, добре е да имаш резервно... няма как да го спасиш. Може и да чакаш в гората да ти донесат... А като е здраво и ти откъсне сектора, ко следва?! Тия камьонските размери, и гуми и части, са си за камьони. Има го и фактора надресорна маса. Сори за офтопика.
Коментар