От известно време искам да си купя свой комплект от така нареченото гедоре,комплекта искам да притежава вложки от примерно 8 до 32-34,тресчотка,рамо и някое удължение тоест с по малко части но по-качествен бюджет до 200-250лв за сега толкова.Интересувам се мнения за следните марки Tona,IUS&mob,Ceta form,Proxxon ако има колеги с лични впечатления да не се срамуват да пишат .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на комплект вложки и тресчотка,
Свий
X
-
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
От: Избор на комплект вложки и тресчотка,
Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнениеОт известно време искам да си купя свой комплект от така нареченото гедоре,комплекта искам да притежава вложки от примерно 8 до 32-34,тресчотка,рамо и някое удължение тоест с по малко части но по-качествен бюджет до 200-250лв за сега толкова.Интересувам се мнения за следните марки Tona,IUS&mob,Ceta form,Proxxon ако има колеги с лични впечатления да не се срамуват да пишат .А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Не търся чак толкова много аксесоари в комплекта това което ми трябва за сега е тречотка,вложките от 8до32 някое удължение и рамо.Днес се разкарвах из Плевен и минах покрай магазин Меркадо в който се продават инструменти и там продавач-консултанта ми предложи комплект на тайванската фирма Ханс,били професионални инструменти цената беше 106лв питах го и за Тона но не се изказа ласкаво за нея макар че прелагаха и техен инструмент.Другото което ми похвали беше румънската марка IUS имаха отделни компоненти но не и цял комплект каза,че били по скъпи и нямали в наличност в момента питах го колко по-скъпи не ми каза ако имате наблюдения върху тия две марки казвайте.
Коментар
-
След много гледане и избиране днес се сдобих със Carolus модела е 5000 има вложки от 10 до 32 каре,3 удължения,тресчотка и т-образен върток в метална кутия е а най-хубавото е цената която с доставката ми стъпи на 70 лв комплекта е чисто нов и не използван вие може да изкажете мнения за марката.
Коментар
-
ако ти се строши тресчотката - купуваш си една Unior за 63лв и си ти! наш Ванко вече четвърта година прави безусешни опити да я поломи... а той е едро и яко момче и ключ под 22 за него е нанотехнология!
Коментар
-
Виждам,че колегата си е купил вече,ама аз да споделя за други търсещи правилното решение.Аз след дълго чудене си взех ето този: http://www.louis.de/_104c930a0ad8d21...nr_gr=10003275
122 части, от които има клещи и отверки които са много удобни,само еди чук ти трябва и можеш да правиш почти всичко.
Коментар
-
Добър е комплекта който си купил има си всичко от каквото се нуждае човек,мойто е обикновенно само тресчотка и вложки но аз съм още в началото на събиране на инструменти а те се събират цял живот.Сега съм се запалил за едни звездогаечни ключове от марката Kennedy имат една професионална серия но не знам как от къде да се поръча не се предлагат в ибей и амазона дано успея да се снабдя и с тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнениеВиждам,че колегата си е купил вече,ама аз да споделя за други търсещи правилното решение.Аз след дълго чудене си взех ето този: http://www.louis.de/_104c930a0ad8d21...nr_gr=10003275
122 части, от които има клещи и отверки които са много удобни,само еди чук ти трябва и можеш да правиш почти всичко.
Коментар
-
Явно всеки налита на немски инструменти или на инструменти с немски имена за които един господ знае какви са моля нека германофилията отдъхне и погледнем встрани това еBritool Professional Socket Set
и това ми е мечта засега
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар