От: Избор на комплект вложки и тресчотка,
Това не е Бритул - това е хоби инструмента на Факом под пазарното име Експерт тул. Загледай се в летящата гайка и ще разбереш.
Цената му е 133лв.
Бритул също е собственост на група Факом.
За Белцер - беше собственост на Сандвик и марката престана да съществува. Когато Снап Он купи инструменталното производство от Сандвик, не купи името, инструмента сега излиза под името Bahco.
Ако още нещо Ви интересува за инструментите - питайте. До колкото мога ще давам разяснения.
Тези комплекти Луис се пробваха да пробият в нашия форум преди година, ама нещо не се получи. Нямат статута ТП във форума.
Първоначално публикуван от metalsmith
Преглед на мнение
Цената му е 133лв.
Бритул също е собственост на група Факом.
За Белцер - беше собственост на Сандвик и марката престана да съществува. Когато Снап Он купи инструменталното производство от Сандвик, не купи името, инструмента сега излиза под името Bahco.
Ако още нещо Ви интересува за инструментите - питайте. До колкото мога ще давам разяснения.
Тези комплекти Луис се пробваха да пробият в нашия форум преди година, ама нещо не се получи. Нямат статута ТП във форума.

благодарско
искам да си купя комплект тресчотка с камъни. Спрял съм се на РИКО 52 части, но пък са ми малко. Най-много ме устроиват комплектите с по 108 части. Чух че на КИНГРОЙ и на ФОРС са им хубави. Рикото го дават 120лв за 52части , кингрой 108 за 115лв, а форс 108 за 160лв.
Коментар