Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на комплект вложки и тресчотка,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на комплект вложки и тресчотка,

От известно време искам да си купя свой комплект от така нареченото гедоре,комплекта искам да притежава вложки от примерно 8 до 32-34,тресчотка,рамо и някое удължение тоест с по малко части но по-качествен бюджет до 200-250лв за сега толкова.Интересувам се мнения за следните марки Tona,IUS&mob,Ceta form,Proxxon ако има колеги с лични впечатления да не се срамуват да пишат .

От: Избор на комплект вложки и тресчотка,

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=69513
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=140652
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнение
        От известно време искам да си купя свой комплект от така нареченото гедоре,комплекта искам да притежава вложки от примерно 8 до 32-34,тресчотка,рамо и някое удължение тоест с по малко части но по-качествен бюджет до 200-250лв за сега толкова.Интересувам се мнения за следните марки Tona,IUS&mob,Ceta form,Proxxon ако има колеги с лични впечатления да не се срамуват да пишат .
        В 2005г.се наложи тотална промяна и всичко лека-полека стана сета форм.Едни счупени секачки-смениха ги без проблеми.Комплектите които са в експлоатация са 5-(клещи много видове,отв.,разл. ключове,вложки,ножовки и мн.др).Водещото беше цената и гаранцията и не съжаляваме.Обаче:от едно ,,гедоре''KS за ок.200лв.в промоция при наистина зверска и хунска експлоатация нищо още не е дефектирало-2 тресчотки и каквото се сетиш.ЛИЧНО МНЕНИЕ.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Аз се замислям за това:
          Манесман, професионално..10 години пълна гаранция, но Цената е 240 лева
          Но прецени за какво ти трябва, все пак
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7317573681.jpg
Прегледи:3
Размер:48.2 КБ
ID:5370175
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не търся чак толкова много аксесоари в комплекта това което ми трябва за сега е тречотка,вложките от 8до32 някое удължение и рамо.Днес се разкарвах из Плевен и минах покрай магазин Меркадо в който се продават инструменти и там продавач-консултанта ми предложи комплект на тайванската фирма Ханс,били професионални инструменти цената беше 106лв питах го и за Тона но не се изказа ласкаво за нея макар че прелагаха и техен инструмент.Другото което ми похвали беше румънската марка IUS имаха отделни компоненти но не и цял комплект каза,че били по скъпи и нямали в наличност в момента питах го колко по-скъпи не ми каза ако имате наблюдения върху тия две марки казвайте.

Коментар

На IUS използвам комплект звездогаечни ключове от 7-8г,бетон са!
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

След много гледане и избиране днес се сдобих със Carolus модела е 5000 има вложки от 10 до 32 каре,3 удължения,тресчотка и т-образен върток в метална кутия е а най-хубавото е цената която с доставката ми стъпи на 70 лв комплекта е чисто нов и не използван вие може да изкажете мнения за марката.

Коментар

ако ти се строши тресчотката - купуваш си една Unior за 63лв и си ти! наш Ванко вече четвърта година прави безусешни опити да я поломи... а той е едро и яко момче и ключ под 22 за него е нанотехнология!

Коментар

Виждам,че колегата си е купил вече,ама аз да споделя за други търсещи правилното решение.Аз след дълго чудене си взех ето този: http://www.louis.de/_104c930a0ad8d21...nr_gr=10003275

122 части, от които има клещи и отверки които са много удобни,само еди чук ти трябва и можеш да правиш почти всичко.

Коментар

Добър е комплекта който си купил има си всичко от каквото се нуждае човек,мойто е обикновенно само тресчотка и вложки но аз съм още в началото на събиране на инструменти а те се събират цял живот.Сега съм се запалил за едни звездогаечни ключове от марката Kennedy имат една професионална серия но не знам как от къде да се поръча не се предлагат в ибей и амазона дано успея да се снабдя и с тях.

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
                        Виждам,че колегата си е купил вече,ама аз да споделя за други търсещи правилното решение.Аз след дълго чудене си взех ето този: http://www.louis.de/_104c930a0ad8d21...nr_gr=10003275

122 части, от които има клещи и отверки които са много удобни,само еди чук ти трябва и можеш да правиш почти всичко.
                        Какви пари ти излезе колега..

Коментар

Беше намален на 100 евро миналата зима,а в тоя момент брат ми беше в Германия и го пратих да ми го вземе,иначе мога да ти кажа от къде да си го поръчаш на тая цена без оскъпяване за доставка.

Коментар

Така като се говори за инструменти някой може ли да каже от къде мога да си намеря марката Belzer ненамирам нито сайт нито неин представител само чета колко здрави са били?

Коментар

Явно всеки налита на немски инструменти или на инструменти с немски имена за които един господ знае какви са моля нека германофилията отдъхне и погледнем встрани това еBritool Professional Socket Set

и това ми е мечта засега

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X