Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анализ и сравнение на химичният състав на инструментите!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оферта за "гедорета" 1/4" -39лв. и 1/2"+1/4" -93лв.

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Да, запознахме се с "идоорс", когато миналата зима, на един студен митинг в подкрепа на Дянков, му дадох едни пари, за да ми пуска фалшиви поръчки, когато обявявам оферта за менте инструменти. Също и на Джорджо плащам всеки месец, за да ми прави реклама, да не ховорим к'ви пари съм дал на Венци. А всички осранали от форума са тъпанари и балъци , че се връзват, пък аз кеширам пачки.
    Ей това пише във форума , от който е копи-пейстнато горното изследване.
    Написаното остава. Мога да дам линк към темата"Какъв некоректен търговец и измамник е Майстора, когото нито познаваме, нито ни е продавал нещо, но е педераст".
    Извинявам се на не купилите нищо колеги, всъщност не са ми никакви колеги, от ОНЯ форум, че не съм оправдал техните очаквания и благодаря на Краля Слънце за информацията относно тях.
    Не се връзвай, няма смисъл! Аз самия съм си купил много неща от теб, и ще продължавам да го правя!
    Никой насила не караш, всички се записваме по-желание
    LZ1JJJ

Коментар

От: Анализ и сравнение на химичният състав на инструментите!

Първоначално публикуван от Louis XIV Преглед на мнение
      Темата призлиза от тук:
      [B]Оферта за "гедорета" 1/4" -39лв. и 1/2"+1/4" -93лв.[/B

Гледах в един друг форум пълен аналилиз на 30 хим. елемента и твърдост точно на тези инструменти и същият комплект от търговска верига. Разликата е, че куфара на тези, които се продават по търговските вериги и пазарите е по- качествен и е с метални закопчалки (по надеждни и дълговечни). Отделно цената е по-ниска.
      ]

Аз не виждам анкета, добра ли е цената или подобно.
      Човека си е публикувал обява, съобразена с правилата и т.н.
      Ако си дитрибутор или зайнтересован от продажба на Феър, меър, бля, бля.... прочети правилата и си пусни отделна тема.
      Аман от философи и хора, които дават мнения без да ги питат!
      LZ1JJJ

Коментар

Познавам Пламен повече от 10 години .Има неща които не са само пари.

Коментар

Не се връзвам, макар , че това е целта на един Заралийски зет - конкурент,
          споко бе Митко, много си по-голям от мен, ти си Президент на комсомолска фирма, а аз - прост магазинер. Няма смисъл да си ги мерим, на мен все още ми става, а ти даже не можеш да скалъпиш едно изречение на спонсориран от теб форум.
          Бъди здрав и не завиждай, че ако ти дойдат на главата моите благополучия, ще се чудиш как да се отървеш.
          Ама то каквото повикало - това се и обадило.
          Не завиждай, няма за какво - сериозно.
          Пламен.
          Тюмень, 04.02.2011.

Хей, хей, колеги,
          оставете Краля слънце на мира!
          Той само служи на Краля в Сянка.

Иначе съм насреща да си премерим вложките. Методиката я има в катедра "Изпитване на материалите" и на ТУ и на УАСГ.
          Уредите са налични при мен. Независима комисия назначена от Вас. Вложките, които ще строшим - плаща Луи.
          Искате ли. Има безплатно кафе и гола вода.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

От: Оферта за "гедорета" 1/4" -39лв. и 1/2"+1/4" -93лв.

Първоначално публикуван от Louis XIV Преглед на мнение
            Да си дойдем на думата, цитирам:

Ясно се вижда, че няма никаква разлика в състава. Въпреки ниските стойности на Хром и на Ванадий все пак по класификатора се води 31CrV3.

...

щом Файнелайне има нужда от нелоялна реклама , яко сте го закъсали с веригите... за гуми
            Спести ми обикаляне на пазари и търговски чалги.

Аз съм за теста. А Луи ако заблуждава/лъже да плаща в % от оборота си неустойка на Майстора
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Я, каква интересна дискусия.

Аз не че съм металург, ама тая никаква разлика в състава е 10-20% разнобой по различните легиращи елементи, което не ми се връзва с еднакъв състав. Не знам колко е точен методът (вероятно искрова емисионна спектроскопия), но щом си позволяват да пишат по 2-3 значещи цифри, сигурно има смисъл. И понеже не съм металург, не зная кой от двата материала е по-хубав. Но еднакви тези материали не са.

И после има такива неща като прецизност на размерите, термообработка и други. Все дреболии, когато става дума за инструменти.

Коментар

Цитирани са резултати правени от мен в нашия клубен форум Сравнявахме комплект закупен от теб с такъв от някъде и не намерихме разлики. Темата за беше за местна консумация и не е имала за цел да предизвика подобни страсти, за това и я скрихме, а за какви зетьове говориш наистина нямам идея.
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Пък аз съм чувал и за хомогенност, плътност, преразпределяне на усилия и други инженерни простотии. Но не ми се спори. Отиваме в някой ВУЗ, където има методология, взимаме я. Във УАСГ/ВИАС/ИСИ аз плащам. В друг - Краля. Аз имам сертифициран стенд за изпитване на динамометри на Факом. Краля купува мойте вложки ( поне една на Факом и една на Гедоре = 40 лв. до тук, + 2 на БГС - една 6-тостен и една "суперлок" =10лв. ) Аз купувам неговата една вложка (то от къде ли може да се купи само една вложка на тази известна марка = айде нали е тънкана - 1 лв.) и почваме да ломим. Ама всичко това по 5 за опит , за да избегнем средностатистическата грешка. И така - два опита - един на якост и един на умора. Аз 10 лв. имам, Кралю , ти имаш ли 500?
                  Да започваме !

Бай дъ уей, що си изтрихте темата за инструментите (моите) във форума (ОНЯ) ? Не се ли сетихте , че гугъл пази кеш !?

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Айде стига вече, бива ли?

Коментар

Обаче е интересно, че почти шест месеца сте търсили разликите ( анализа е от юни ) и сега я поднасяте за консумация.

Това което аз виждам , е "кво да праим чи обещахме едни селс таргити"
                      А реагирам остро щото знам какво е да губиш заради "точна" реклама.

P.S
                      Майстора го познавам бегло,доколкото негов съвет ми е помогнал.
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                        Цитирани са резултати правени от мен в нашия клубен форум Сравнявахме комплект закупен от теб с такъв от някъде и не намерихме разлики. Темата за беше за местна консумация и не е имала за цел да предизвика подобни страсти, за това и я скрихме, а за какви зетьове говориш наистина нямам идея.
                        Чакайте сега, аз Вас не Ви знам, не съм Ви продавал нищо, от Заарата познавам само Янчо Терзиев, ама и на него не съм продавал, а може да съм подарявал , когато бяхме на Ком-Емине 2001-2002, точно такива комплекти раздадох на доста учатници на финала на Какако в Съни биййч, ама Вий сте над тия неща, а зетя се е разпознал вече.
                        А кога я скрихте, след като я копнах на моя комп днес в 16:00ч, хм то било вече вчера. А и гугъл не прощава.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Айде стига вече, бива ли?
                          Бива, Бива, само виж кеша на гугъл по темата. И ти си ми агент.
                          Айде лека.
                          Утре или в понеделник методологията и да почваме.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Има очевидни разлики в легиращите елементи. Понякога в пъти.
                            Обаче аз предлагам на Славин, да направи един тест на инструменти Gedore и Facom.
                            Мога да предоставя за проба. Би било любопитно да се види, как минимални разлики обусляват големи отлики.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Неее Ник, тук не говорим за хай-най, и тях ще ги включим , ама само за цвят. И аз имам и Гедоре , и Факом. Можем да добавим , пак за цвят, и Тона, ИУС, Пасторино. Т'ва имам. Ама стенда е труден за монтаж-демонтаж, че изисква твърда плоча с фиксирани отвори за болтовете и не ми се демонтира. Ако обаче въпросът стои да не е при мен - съгласен. Ще дам размери на базата и ако ще да е в Ст.Загора, ако направят твърда плоча. Който не знае какво е твърда плоча - ами просто твърда и плоча ( четенето на съпромат помага много, а изпитване на материали - още повече).
                              Айде стига за днес , че Ясен не може да заспи от нас.
                              Лека.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ха и аз се зачетох из кеша на гугъл из оня форум и открих че съм от лудите който сме платили по 200лв преди още да започнат промоцийте.Вярно моят комплект го поръчвах с други тресчотки, но останалото е същото и не съжалявам че съм го плащал по нормалната му цена.Свършил ми е достатъчно много работа и ми е спестил достатъчно много обикаляне по разни магазини и магазинчета да обикалям да търся определени размери еврейски звездички и т.н.
                                Иван Маринов
                                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X