Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Машина правеща конуси?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Машина правеща конуси?

Важно е, когато детайлът ще се обработва на машина с ЦПУ, да е оразмерен така, че да позволява дирекно набиране на програмата, от конзолата, без да се налага програмиста да прави допълнителни изчисления, особено при единични детайли.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Така е,щях да правя машина за конусни резби,всъщност имам си конструктор.Отпадна нуждата,но идеята не е сложна.Взима се евтин струг и се преработва само за конуси,ако ще е серийно де. Иначе някои стругове имат копири,аз имах на един от струговете,но го махнах.

Коментар

Абе къв морз кви 5 лева? Май твоите стругари не са у ред!!!

Коментар

Първоначално публикуван от crist Преглед на мнение
          Абе къв морз кви 5 лева? Май твоите стругари не са у ред!!!
          А някой друг не е в час.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Някои стругове са оборудвани с конусен линеал като опция за нарязване на бриксови резби . Това се явява нещо като екстра и се е поръчвала допълнително .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Някои стругове са оборудвани с конусен линеал като опция за нарязване на бриксови резби . Това се явява нещо като екстра и се е поръчвала допълнително .
              Закъснял въпрос,имайки предвид датата на темата ,но ще рискувам .
              Говорейки за конусен линеал бих искал да разбера дали се намира документация за такъв,или поне схеми.
              Предвиждам такъв за С11,но нямам никакво инфо по темата .
              Благодаря предварително.

Коментар

Нищо не рискуваш - sek.1 вероятно ще ти отговори, но схеми с размери надали ще се намерят - има ги някъде по заводите, те даже и правят още линеали, ама цената е безсмислено и перверзно висока 4-цифрена сума. Може да се направи, без да е задължително да е като оригинала - просто се освобождава гайката за напречния ход и отзад си правиш механизъм, който да води дъската по желан от теб наклон.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чертежи с размери трудна работа особено за С 11 . Завода в Троян го нарязаха на скрап преди 3-4 години . В момента работи ЗММ Сливен и ВСК Кентавър ама цените хич не са им поносими .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

ПФ тя ясна работата ,че ще е направи си сам май , но малко старт ми трябва - поне няква идея каква конзола на тялото за упор, на "дъската" - закрепване..
                    и завладяваме конусните резби за сондьорите хаха - поне на шега

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X