Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващ апарат Einhell

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Телоподаващ апарат Einhell

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
    ...
    не взимам печалба от реклама и дистрибуция просото искам да бъда полезен на хора който търсят подобна техника...
    Колега, не се ядосвай, ами дай да продължаваме да си пишем и помагаме кой с каквото знае, че я какъв хубав под-форум си спретнахме, а и не са много професионалистите, дето пишат в интернет.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      Колега, не се ядосвай, ами дай да продължаваме да си пишем и помагаме кой с каквото знае, че я какъв хубав под-форум си спретнахме, а и не са много професионалистите, дето пишат в интернет.
      И аз това казвам ама във всеки форум има един поне който знае по вече от другитe (евала) и когато някой арпаджик като мен се изкаже и то не съвпада с разбиранията и представите на горепосочения веднага започват нападки и сложни термини.
      П.п. а за старилото и патилото има поговорка(които поговорки хич не са случайни)
      "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
        Тефи МЗТ Извор монофазна 220 ампера е машина вече среден професионалин клас а цената е над 1400лв. А 150 амперовата е блозо 900лв. Вярно ПВ% е добро но и цената- двойна..... Всичко зависи от финанасовия бюджет заделен за покупката и целта на използването и!
        Има и други оплаквания от запушвания на клапана...щом си сменил клапана му сложи и филтър - има тема по този въпрос ...
        Три ролки тел за една година си е хоби експлоатация на машината ....
        Две ролки тел изкарах още в първия месец за да го видя дали ще даде някъкъв дефект както и очаквах не даде работихме няколко човека почти непрекъснато сега повечето време си почива защото имам три служебни трифазни телоподаващи (защо да си мъча мойто). Клапана просто си беше скапан модел и му омекваше пружинката сложих един Данфус от резервите и естествено филтър сега вече ядове нямам. Имам близо двайсет годишни наблюдения върху българските телоподаващи при изключително интензивна работа 2-3 и повече ролки тел месечно и практически никъкви проблеми особено едно Кракра 250 ампера за 25 години трудов стаж на него е сменян само шланга другите две са на Харко и са вече на над десет години също само със ремонт / смяна на шлангове и то защото малките шлангове са 160 амперови а много често се работи с тях над 200 ампера. Точно по тази причина съм се снабдил с голям 250 амперов шланг и при необходимост (работа около 200 ампера) го слагам. На базата на опита ми с българските машини винаги съм препоръчвал (когато някой ми иска мнението) българска машина.
        Последно редактирано от sek.1; 05-07-09, 21:11.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Пълна лудница!
          В понеделник ще трябва да обиколя всички представители в градът да сондирам цените и моделите, че съвсем се обърках с марки и цени.
          То ясно че на тази цена няма да е топ изпълнение но не ми се иска да остана неприятно изненадан, да се бръкна и го платя и после да не върши работа

Коментар

Първоначално публикуван от exton Преглед на мнение
            Пълна лудница!
            В понеделник ще трябва да обиколя всички представители в градът да сондирам цените и моделите, че съвсем се обърках с марки и цени.
            То ясно че на тази цена няма да е топ изпълнение но не ми се иска да остана неприятно изненадан, да се бръкна и го платя и после да не върши работа
            От къде си колега ?
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
              От къде си колега ?
              От Шумен

Коментар

От Шумен
                Ако беше от Бургас, щях да те заведа на няколко места и каквото ти хареса
                Колко пари си отделил ?

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                  Ако беше от Бургас, щях да те заведа на няколко места и каквото ти хареса
                  Колко пари си отделил ?
                  Около 500лв +/- някой лев още

Коментар

Около 500лв +/- някой лев още
                    За толкова пари само някое китайче

Коментар

За кракра-та. За тия пари (1400 и кусур) излезе на Андро инвертора. Вярно че късмет - обикновено излиза около 1600-1700. Само че получаваш 200А на 60%, при това ги вдига съвсем без да се замисли дори при мрежово напрежение, падащо до 160-170V.

Андро да каже разликата. Нито продавам такива, нито имам някаква изгода да се купуват. Все ми е тая. Гледам да помогна, за да няма заблуди.

Лошото на китайското е че сервиз на практика няма. Иначе, продавача праща резервни части и всичко необходимо, но все някой трябва да ги монтира в машината. Е, аз мога и сам, и затова за мен тая машина е приемлив вариант, предвид добрата и работа. А въте е обидно проста, между другото.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Лошото на китайското е че сервиз на практика няма.
                        Еми това е проблема и ако не случиш на някой читав инвертор, купен по интернет,пляскаш с ръце след 1 седмица.Иначе за разликата между инверторен и трансформаторен телоподаващ апарат всички знаеме
                        А момчето има един прост въпрос - Einhell-a става ли за нещо и с 500лв какво телоподаващо мога да си купя? А темата отнов се разводни..

Коментар

Първоначално публикуван от kudrav Преглед на мнение
                          Еми това е проблема и ако не случиш на някой читав инвертор, купен по интернет,пляскаш с ръце след 1 седмица.Иначе за разликата между инверторен и трансформаторен телоподаващ апарат всички знаеме
                          А момчето има един прост въпрос - Einhell-a става ли за нещо и с 500лв какво телоподаващо мога да си купя? А темата отнов се разводни..
                          Препоръчах му да мине и да разгледа, за да не се заблуждава. Истината е че на него може и да му хареса нещо, дето аз например никога няма да си купя. Ама за да направи добър избор, трябва да е информиран. За да е информиран, трябва да огледа поне 3-4 машинки от тоя клас, че и да ги пробва, а не да се мята на първото. Иначе, със сигурност от всяка марка има и доволни. Иначе просто тия фирми щяха да са отдавна фалирали.

Колкото до инвертора - посочил съм го нееднократно. Читав е и е тестван. Вече има 3 налични, за които аз знам, и всичките работят перфектно. Отварял съм, разглеждал съм, понеже смея да твърдя че разбирам от електроника. Читаво е направен и е ремонтопригоден, за който поне малко разбира. Вътре са 2 платки и 10-ина мощни IGBT транзистори и диоди, дето евентуално могат да да дат фира. Китаеца праща всичко, ако се наложи. С това давам информация, за да няма заблуди че всичко китайско е боклук, както и да няма спекулации. На фона на цената от 1600лв, купуването на трансформаторно със същите параметри е безсмислено, понеже цената ще е подобна, а ще тежи 2-3 пъти повече, и ще работи по-зле.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При Редко-Шумен цените са:

150А Handy -800лв.
                            150 А Practic -845лв.
                            170А scorpio-1150лв.

24 месеца гаранция и окомплектовка шланг и редуцир вентил
                            За съжаление май Einhell ще взема с голяма доза надежда за безпроблемна работа
                            Българското скъпичко
                            Колегата Welderargon ми препоръча Varmig, май нямат развита дистрибуторска мрежа много по нашият край.

Коментар

имам наблюдение на няколко машини и съм заварял с тях,едната е Редко 220,харко 250чопер/вътре има транзистори ,не знам дали е инвертор/,вармиг 190 ктао цяло най-ми хареса харкото ,после словенското и редкото последно,това си е мой критерии,но да ви кажа няма голяма разлика м/у харко и вастрож,даже словенското работи по добре на дълги шевове (има повечет ПВ)

Коментар

Еми, не е съвсем инвертор. Всъщност, така и не разбрах що за чудо е. Струна имат подобно също. Ама тежи 60 кила.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X