До: Неръждавейка към черна ламарина...?
Коле ,май пак ти е дошла повечко ракийката ! Или си почнал да четеш много теория!
На теория може и да е така но аз толкова години заварявам и никога не съм търсил специални телове за заварка на черно<> неръждаемо и на заварките нищо им няма !
Даже в по горния пост съм писал че Опела съм го кърпил с неръждаема ламарина и досега ни заварка ни ламарина е ръждясала ако беше така както казваш че корозира по бързо щях отдавна да съм загубил калника някъде по пътя ....
Ама всеки си знае... и заваря както си знае!
Първоначално публикуван от Кольо
Преглед на мнение
На теория може и да е така но аз толкова години заварявам и никога не съм търсил специални телове за заварка на черно<> неръждаемо и на заварките нищо им няма !
Даже в по горния пост съм писал че Опела съм го кърпил с неръждаема ламарина и досега ни заварка ни ламарина е ръждясала ако беше така както казваш че корозира по бързо щях отдавна да съм загубил калника някъде по пътя ....
Ама всеки си знае... и заваря както си знае!
) -Ако става въпрос да се правят сметки - аргона е малко по скъп от коргона но пък десетина пръчки тел за ВИГ ще са напълно достатъчни може с неръждаема може и счерна тел но пръчките могат да се купят на бройка и ще са много по евтини от една ролка тел,но вкрайна сметка това са дребни сметки в сравнение с цента на неръждаемата ламарина ....
Коментар