Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
    Отговор: с) Нито едно от двете.

Дадох ти приятелски съвет, защото те имам като такъв. Темата "кой - от кого - какво" не е подходяща за обсъждане тук. «По делата им ще ги познаете». (Матей 7:20)

Поздрави и хубав ден на всички!

Георги
    Както Вие ,бяхте коректни към мен така и аз мисля че съм достатъчно коректен,и не съм изразявал никакво неприятелско отношение !Мисля че ако някой не желае да обсъжда някаква тема тук , то по добре да не повдига какъвто и да е въпрос по нея!Но Вие повдигнахте тази тема,споменавана е и още няколко път ,но аз никога на съм вземал отношение !Сега след като изразявам просото само мнението си ,някой решава да ми диктува какво да пиша и какво не!Ако ще е така то по добре изобщо да не участвам в тоя форум!
    Последно редактирано от welderargon; 28-11-14, 19:18.
    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Ако смяташ че aig има модератор под ръка в мое лице, сериозно си се заблудил. Първо тук модераторски права нямам, та физически е невъзможно, и второ, от много дълго време рядко си позволявам дори уведомления като редови потребител в тоя раздел. Ако смяташ че нещата са друго яче си свободен да търсиш информация от всякакви възможни източници. Такива има предостатъчно.

Никога не съм крил приятелството си с Асен и Данчо. Както вече казах, стоя зад всяка моя дума. Ако някой е в състояние да ме опровергае - добре дошъл.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може да е спам,мъ от вчера съм горд собственик на Дел 200 Селфконтрол,още с първите няколко шева ме докара до оргазъм.Възхитен съм от машината

Коментар

Ами Честито,да си заваряваш с кеф.Хубава машинка,имам я от три години.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ай чиститу
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1653.jpg
Прегледи:1
Размер:67.0 КБ
ID:5630511

Коментар

Кажи му на твоя Дедо Коледа/Мраз да мине и към нас.
              Дълга и вярна служба,и споделяй впечатления.
              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
              Mark Twain
              СтоЕнчA

Коментар

Благодаря.
                Впечатления към средата на януари може би, имам да наглася бутилки да сменям кранове и т.н.
                От втората ни среща с АИГ все по-положителни мнения и емоции. 4-5 часа църкахме и се учихме в базата им. Огромно внимание и отговорност към работата.
                Благодарим на Асен, Георги, Данчо и другите две момчета за отделеното внимание.

Коментар

Честито колега, много да те слуша и да и се радваш.

Коментар

Имаме я,много добра машина е!
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Машина за шампиони... ах как ми липсва ВИГ заваряването понякога...

Коментар

Честито!Имам баткото 270А,перфектна за мен машина.
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Здравейте искам да попитам може ли 250 А машина за заваряване да е монофазна?

Коментар

Теоретично може, особено ако телоподаващо или аргон. Практически пак може, ама инсталация, дето може да го поеме, е рядкост, а контакт по стандарт, дето да може да устиска на амперите практически няма.

Ако е китайско - забрави. Ако е електрожен - съвсем забрави.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

приатели имамфренски инверторен електрожен ims 1700 160A както заварях запоцна да мига екранчето и сприа да заваря завтори патмиго прави преди го носих в плевен направихаго но изгориох точно 20 електрода и запоцна пак да мига екрана и не заваря там недават никаква гаранциа

Коментар

Приател,от напицаното разбрах само че имало много по неГрамотни от мен!Завторих па затретих да го чета че от смях ми сенасълзиха оцицките!!!!
                                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X