Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Телоподаващо
Свий
X
-
От: Телоподаващо
Първоначално публикуван от Amuni Преглед на мнениена мен също ми предстои избор на телоподаващо и изчетох всичко в тоя сайт за различната техника - инверторна, трансформаторна, съмнително българска, китайска ............... и т.н Ще ви кажа обаче, какво ми направи най голяма впечатление. Във форумите преобладават мнения основно на търговци или самовлюбени или влюбени в техниката си специалисти. Почти никой не говори с конкретни факти, цени, впечатления,възможности, плюсове, минуси .....
Та стигнах до заключението, че повечето пишещи по тая тема са тук, само да си вирят носовете и да си мерят ..........бренерите.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от danail_3 Преглед на мнениеТия хасковските, пишат, че имат гаранция и след гаранционен сервиз. Някой ползвал ли е такова?
Ако си от София,можеш да го пробваш.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение...За целия период на ползване,телта нито веднъж не залепна за дюзата...
На старата залепвала ли ти е черна тел?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение......
Ако си от София,можеш да го пробваш.?
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПри мен пък телта никога не е залепвала за дюзата. Това на черно де. С мек алуминий (алуминий+силиций) се е случвало, ама то там на всички се случва.
На старата залепвала ли ти е черна тел?
Коко,телефона ми е в подписа,без неделя съм в гаража по цял ден.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Captain Jack Преглед на мнениеПредлагам да погледнете апаратчетата на " Струна ", правят ги в София, можете да отидете в цеха да ги погледнете и да ви демонстрират как работят. Аз си купих 260А монофазно с голям шланг работи вече 5-та година перфектно.Машините на Струна наистина са добри, но са трансформаторни и тежки. И... ПВ-то е 30% още на 170А. Което ще рече че на 250 я има 5%, я не.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
30%. !!! Не зная какво пише на табелката - защото няма такава по рождение , но от 1994г. "Струна 170" - монофазна, може да работи и работи с ПВ100%, без какъвто и да е проблем - пардон , проблем става ръкохватката. 170 амперовия "Бинцел" започва да грее на втория метър от заварката на 170А!!!
PS. Току -що погленах ТТ данните на "Струна" . - тези са актуалното произвоство сега. И както казваше инж. Георгиев - "грешка беше да ги правиме толкова задрави, толкова години без рекламации". Явно вече са навлезли вече в съвременният начин на производство- ползване до изтичане на гаранционни срок - после нова!Последно редактирано от stilnik; 06-02-14, 23:57.
Коментар
-
Благодаря за поканата колега, за съжаление няма да се възползувам от нея. До сега не съм работил с телоподаващо и няма да направя никакво заключение. Евентуалната машинка няма да се използува за нещо различно от ламарина, не си изкарвам с това хляба - ще е за уплътняване на свободното време, на по - сериозни железа ще играе електрожена.
ПП: Ей сега погледнах Струната - 1200 лв. - за играчка ми се струват доста, китайците за които писах са по 400-500 лв., даже са пуснали и един за 350 лв.Три дена глупави експерименти икономисват половин час четене!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение.....
И както казваше инж. Георгиев - "грешка беше да ги правиме толкова задрави, толкова години без рекламации". ....
Трансформаторните машини имат два основни недостатъка : килата и цената . Останалите недостатъци се преглъщат.
Само за сведение на Асен , ако влезе да чете тук : DEL 270 self control тези дни "навъртя" първите 100 кила тел.
( пуснах я на Ивановден). Тел 0,8 на 170-200 А .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Благодаря за добрия отзив!!!
Очаквам скоро да се похвалиш и с първите 10 тона!
Радвам се, че ти харесва и си доволен от покупката!
Кога ще правиме смесителите?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеНа инж. Георгиев му прати много здраве от инж. Цветков
Трансформаторните машини имат два основни недостатъка : килата и цената . Останалите недостатъци се преглъщат.
Само за сведение на Асен , ако влезе да чете тук : DEL 270 self control тези дни "навъртя" първите 100 кила тел.
( пуснах я на Ивановден). Тел 0,8 на 170-200 А .
За моята струна и давата 40%ПВ при 180А. На година изгарям малко по-вече от една ролка тел 0,8 и от време на време слагам ролка 0,6.
Ако трябва сега да закупувам подобна машина, няма да взема трансформаторна машина. Има едно предприятие до нас, което фалира и продаваха трифазни 250А струни за по 500лв. Може да имат още от тях, което е за предпочитане пред китайче за 500лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар