От: въпрос за каргон
Аааа , разбрах те накрая
Обаче вече веднъж вкаран духа в бутилката ....
Случвало се е да заваряваме в жегите - бутилката пари. Би трябвало да "свисти" от предпазния клапан , ама слава Богу , не се е случвало. Нямам идея на какво налягане е настроен , някой може да знае. Във всеки случай е над 50 атм.
ПС. Спомням си , че бистрихме и нещо подобно за пропан-бутана . Там съм "стрелял" бутилката с лазерния термометър : 46 градуса
... и това при изкормен поплавък .....ама нали сме си талибани де
Аааа , разбрах те накрая
Обаче вече веднъж вкаран духа в бутилката ....Случвало се е да заваряваме в жегите - бутилката пари. Би трябвало да "свисти" от предпазния клапан , ама слава Богу , не се е случвало. Нямам идея на какво налягане е настроен , някой може да знае. Във всеки случай е над 50 атм.
ПС. Спомням си , че бистрихме и нещо подобно за пропан-бутана . Там съм "стрелял" бутилката с лазерния термометър : 46 градуса
... и това при изкормен поплавък .....ама нали сме си талибани де
... Целта на връзването е не толкова да не падат, колкото ако се скъса вентила да не се разлети бутилката из помещението.
Коментар