Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за каргон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: въпрос за каргон

Аааа , разбрах те накрая Обаче вече веднъж вкаран духа в бутилката ....
    Случвало се е да заваряваме в жегите - бутилката пари. Би трябвало да "свисти" от предпазния клапан , ама слава Богу , не се е случвало. Нямам идея на какво налягане е настроен , някой може да знае. Във всеки случай е над 50 атм.

ПС. Спомням си , че бистрихме и нещо подобно за пропан-бутана . Там съм "стрелял" бутилката с лазерния термометър : 46 градуса ... и това при изкормен поплавък .....ама нали сме си талибани де
    Последно редактирано от Vlado_Ts; 21-11-13, 15:16.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Разбрах. Да живеят надкритичните течности.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Нямам идея на какво налягане е настроен , някой може да знае. Във всеки случай е над 50 атм.
        Със сигурност е над 100атм.!
        Последно редактирано от welderargon; 21-11-13, 17:01.
        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Ефектът от това връзване ще е колкото ако ги вържеш с копринена панделка ... Целта на връзването е не толкова да не падат, колкото ако се скъса вентила да не се разлети бутилката из помещението.
          Работя с доста полуидиоти и досега 3 редуцира дават фира при падания и от грижа за собствената си сигурност ги връзвам ! А при скъсване на вентила (дано не се случва ) натиска ще е към земята , колкото и невероятно да изглежда !
          0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !

Коментар

Първоначално публикуван от boby1105 Преглед на мнение
            при скъсване на вентила (дано не се случва ) натиска ще е към земята...
            ... в началото. И ако вентилът е скъсан равно.

Коментар

Моята бутилка и крана са оригинално за CO2 и на клапана е щамповано 190bar.

Коментар

Re: От: въпрос за каргон

Аз като тъп да попитам какво е "габел", щото ми стана интересно.

П.П. Ся стоплих. Тва "дойче шуле" имало приложение, ама докато стопля водата завря....

Коментар

От: Re: От: въпрос за каргон

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение

П.П. Ся стоплих. Тва "дойче шуле" имало приложение, ама докато стопля водата завря....

Френско F
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Не смея да обяснявам публично,щото може да чете некой инспектор...Габел е F-образен лост,служещ за притискане на две повърхности.Измислен е от некадърни заварчици на които им измятат заварките...

Коментар

И монтажници ...
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Re: въпрос за каргон

Аз тука докато бачкам по кораба цял ден ги гледах едни ей такива специалисти, от техните заварки после аз тичам с помпите да вадя води.

Коментар

От: Re: въпрос за каргон

Аз тука докато бачкам по кораба цял ден ги гледах едни ей такива специалисти, от техните заварки после аз тичам с помпите да вадя води.

Стане ли тъй ,вдигай котва и бягай
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            И монтажници ...
                            Не ги обиждай момчетата.Може и те да са го измислили,но причината са заварчиците...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                              Не смея да обяснявам публично,щото може да чете некой инспектор...Габел е F-образен лост,служещ за притискане на две повърхности.Измислен е от некадърни заварчици на които им измятат заварките...
                              Не съм съгласен. Гледал съм майстори в Софстрой върху рамка така да заваряват лист ламарина с електрода от долу по усет .

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                                Не съм съгласен. Гледал съм майстори в Софстрой върху рамка така да заваряват лист ламарина с електрода от долу по усет .
                                Аз за тях не твърдя,че са измислили габела...Може да са измислили таванната заварка или електоди с които се заварява от горе надолу,но габелЪТ,определено не е измислен от тях...
                                Последно редактирано от fill; 21-11-13, 20:37.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X