Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов клапан за Струна 155

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газов клапан за Струна 155

Тъй де ,то всичко си е оплетено още от началото ...щото не можах да разбера каква е причината за смяна на оригиналния шланг с шланг с евро куплунг!
    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
      Тъй де ,то всичко си е оплетено още от началото ...щото не можах да разбера каква е причината за смяна на оригиналния шланг с шланг с евро куплунг!
      Оригиналния шланг :
      -не може да се отделя от апарата при транспортиране
      - постоянни проблеми със прекъсване на кабелите в шланга
      - шланга няма броня и е меко казано отвратителен и постоянно трябва да го пазя да не го удари нещо тежко
      -новия такъв е със 30 лева по скъп от този със евро куплунг
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

И на моето Тефи клапана е 220 волтов . Оригиналния беше някакъв италяно - китайски. Почна да ми дава ядове още в началото и го смених с Данфус от някаква хладилна машина Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6446.jpg
Прегледи:3
Размер:176.8 КБ
ID:5437747.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

При мен на Струната, клапана ми даваше ядове, не се затваряше винаги, до момента в който на пътя на газа, преди него, не сложих филтър... от цигара

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
            Отново български изпълнения с тези 200В!Цял свят избягва оперативни вериги с високи напрежения ....но ние си ги практикуваме щото и по евтино -типично по български .... но не се замисляме че по всяко време може да се "усмихнем " от тези 220 В ...!
            Честита Коледа и щастлива Нова Година !
            И като как ще се усмихнем, като маркучите до клапана са непроводящи, и са в общия случай от 10 сантиметра нагоре, и преди и след клапана? По ръкохватката (веригата на спусъка) така или иначе е ниско напрежение. В една заваръчна машина има много неща, от които може потенциално да се "усмихнеш", но клапана категорично не е едно от тях.

Знаеш ли колко маркови изпълнения съм виждал, при които ниското напрежение не е галванично изолирано от входа, и в зависимост от това как бучнеш щепсела в контакта, може да се окаже че бидейки ниско, се разхожда нагоре-надолу заедно с фазата? Тогава и на по 2 волта клапани да сложиш - все тая.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мда,и аз сложих филтърче и от тогава на нито една от машините ми няма проблем с клапаните !
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Има ли специален филтър да се продава или трябва нещо да се нагажда-домашна изработка?
                Имах проблем в самото начало докато се прочистят маркучите.
                За сега си работи клапана добре,но едно филтърче няма да е излишно.
                Нещо нагледно може ли да пуснете колеги та да не се аби мозък напразно.
                Благодаря предварително.

Коментар

Най-обикновен филтър за бензин,колкото по компактен толкова по добре !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Благодаря колега.
                    Ето за това човек по-добре да попита от колкото да се мъчи да открива топлата вода.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan55 Преглед на мнение
                      Нещо нагледно може ли да пуснете колеги та да не се аби мозък напразно.
                      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

В много теми сме го дискутирали . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6337.JPG
Прегледи:1
Размер:66.1 КБ
ID:5441658

Коментар

Аз пък не виждам от какъв зор ще се появят и ще преминат твърди частици от бутилката през клапана , та да го прецакат ... освен ако не е мръсен по някаква причина шлауха от редуцира към машината ( което не пречи , разбира се да си сложиш филтър на входа ). За петнайсетина години и 10-15 машини с СО , клапани съм сменял не повече от 3-4 , но по причини , че и к... душа носи .
                          За мен по-голям проблем е заскрежаването на редуцир - вентилите , поради големия дебит , та затова съм изпонаслагал подгреватели . Имах проблем на няколко пъти и с влага специално в старгона и аргона ( никой не ебава да оставя остатъчно налягане в бутилките ) , в резултат на което се получават пори в шева , та за отговорни шевове ползвам и две машини с изсушител след редуцира .
                          Последно редактирано от Vlado_Ts; 07-01-13, 10:40.
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Благодаря на всички колеги за нагледния материал.
                            Както казах имах проблем само в началото с клапана и ме съмнява,че маркучите макар и нови отделяха някакви боклуци и за това се наложи да чистя.Струната ми е 250.
                            Миналата година в големия студ замръзна редуцира и си поставих нагревател и проблема се реши.

Коментар

Аз също бях сложил филтър, но така или иначе, в него нищо не се улови. Може би защото бутилката е нова и маркучите са хубави, но никога не съм имал подобни ядове. (Струна 250)
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Обикновено боклуците идват от гумените маркучи . Лошото на пластмасовите които продават за тия газове е че са много тънки и някоя пръска или стружка от флекса ги пробива с лекота . Така преди няколко месеца ми замина в атмосферата цяла бутилка коргон .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X