Обява

Свий
Няма добавени обяви.

миг/маг апарат Райдър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: миг/маг апарат Райдър

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
    Едно е какво са смятали, а съвсем друго е какво са ти сложили!
    Защо по рождение не са ти сложили втори извод?!
    Боян Георгиев собственика на Струна също го тресе манията за евтиниика! Ако може да купи нещо съвсем за без пари и после стой та гледай.
    Докато беше Гено Кирчев в Струна - не си позволяваха шмекерии - каквото пишеше - това си даваше машината. След това е без коментар... Надписите вдигнаха стойностите с поне 30 ампера.
    Въобще не си играй да навиваш или още по-лошо да развиваш намотки - резултата няма да е по-добър.
    Електра бекум е от ефтиния клас заваръчни машини! Вероятно първото европейско производство изнесено в далечния изток. Няма да коментирам повече! Човека вече си я е купил!
    Нека работата му спори и да има много поръчки за нея! Машината е за да работи все пак!
    И да изкарва МНОГО пари!
    Започвам вече да не разбирам какво пишеш и какво искаш да кажеш! Аз ли оглупявам или няма нищо съществено в поста ти?

Естествено , че няма да пипам машината и пак повтарям - хората са я изчислили , конструирали , изпълнили , тествали и тогава са ми я продали. От тогава са минали 15 години и нито един път не е ходила на ремонт ( не броя за ремонт подмяната на контактора, който сам извърших и подмяната на колелата с по - голям диаметър) , а работи - не е като да прахолясва! А това кой е собственика и биографията му , както и историята на фирмата - въобще не ме интересува , нито мене , нито някой от форума , предполагам!
    Последно редактирано от stilnik; 30-03-11, 13:42.

Коментар

Защо се карате бре колеги, сега се чуствам виновен че попитах.

Моите машинки са си за мое лично ползване а не за услуги, несе занимавам със заваряне, най отговорните ми заварки са по бъгито което правя.
      Знам че от спора излиза истината но там на кадето сте тръгнали няма да я намерите.

ПП. Междо другото незнам колко е лоша тази елекртра бекум но метабо още я произвеждат просто не се внася във България от никого.

Поздрави.
      Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Въобще нямям идея да си превя реклама!
        Моята реклама са доволните хора покрай мене.
        Ако говориме за добри машини от българските производители на първо място слагам ХАРКО, след това са РЕДКО, след това е ТЕФИ, Максимал разград и чак тогава идва струна и накрая е гмк.
        Ако машините на струна са произведено до 2000 година, то почти всичко им е в ред. Те наистина отговарят на това което пише отпред. След това направиха преврата.

Машината не е лоша в смисъл да не работи. Все едно да кажеш че опел е лош автомобил. Или пък форд е лош. Зависи от гледната точка и с какво ги сравняваш.
        АИГ-Заваряване ООД
        Заваръчни апарати "DEL"
        http://www.aigwelding.com
        0889 522 036

Коментар

Зедравейте! От вчера и аз асъм собственик на Райдър RD-WM 11.Сега остава да го окомплектован с редуцир-вентил, маркуч за газ и бутилка... Това добре, но когато го купих видях че отзад където трябва да се постави маркуча има само парче бяла пластмасова тръба, която влиза в шланга.Та бъпроса ми е: продава ли се щуцер за свързване на маркуча и тръбата, или трябва да търся услугите на стругар.Благодаря предварително! Поздрави на всички!
          Лада НИВА не избира пътя, тя просто върви напред...
          0887686779 Краси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X