Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

По темата: до тук двама човека са заявили желание за AC/DC машина. Тоест, някаква отстъпка е почти сигурна.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Предполагам никъде, но все пак кажи каква точно ти е горелката. Имат си номерация.
      В момента не ми е под ръка , но изглеждат като тези в края на втората страница на сайта

Коментар

Първоначално публикуван от teneketo Преглед на мнение
        ..Технически характеристики:
        Мда. Точно това имах в предвид. Има само един недостатък - силно неприятната цена.

Ей това може същото:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tecnomig.jpg
Прегледи:1
Размер:42.1 КБ
ID:5234796

TECHNOMIG 225 PULSE 230V + ACC. code 852026 Microprocessor controlled, single-phase, portable, fan-cooled,inverter welding machine for MIG-MAG (continuous and PULSED)/FLUX welding, brazing, MMA electrode and TIG DC-LIFT welding. The SYNERGIC operation allows efficient control in welding various materials according to different wire diameters and gas types. Particularly suitable for welding aluminium, galvanised sheets, high strength steels, stainless steel. Main features: 15 standard and possibility to store 10 personalized welding programmes * regulation of post gas, current up and down slope * choice of 2/4 times, spot operation * arc force, hot start, anti-stick devices * remote control connector * automatic torch recognition * checkcontrol at starting * storage on on-board E2PROM of the last 10 alarms * thermostatic, overvoltage,undervoltage, overcurrent protections * use with SPOOL GUN torch. Complete with MIG-MAG accessories.

И като параметри е същото. Цената е малко по-добра, но пак е скъпо.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от plamkata Преглед на мнение
          В момента не ми е под ръка , но изглеждат като тези в края на втората страница на сайта
          Ясно. Е, тук няма откъде. Или от Китай, или от Германия.

Между другото, тая горелка що-годе даяни до към 30А. От там нагоре електродите се сменят през 5 минути. Слаба е за Cut-50. Помисли за 60А горелка. МНОГО по-добре е. И дюзите изкарват МНОГО повече.

Коментар

И мене ме брой с едно като мойто . То ще бъде подложено на лабораторни тестове за насаждане на АС режим от колегата ми . Харесаха се от пръв поглед. Само тия дни като запуснем мойто да видим още някое консумативче може да поръчаме. А колко долу горе излиза ВИГа със всичките екстри по него ?
            Последно редактирано от sek.1; 16-12-10, 15:57.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Броен си. От утре започвам да опявам на швабата за отстъпки.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                И мене ме брой с едно като мойто . То ще бъде подложено на лабораторни тестове за насаждане на АС режим от колегата ми . Харесаха се от пръв поглед. Само тия дни като запуснем мойто да видим още някое консумативче може да поръчаме. А колко долу горе излиза ВИГа със всичките екстри по него ?
                А защо не помислиш за пулсово разликата е само 100лв но получаваш вече профи техника !Може да се съветваш и с твоя експерт дали няма да се преработи по лесно пулсовото в АС отколкото това което си купил. Пък ако питаш мен и ако естествено ти се дават още 100лв.по добре си оставиш пулсовото което има доста предимства при заварка особено на тънки ламарини пък има и други екстри .
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                  А защо не помислиш за пулсово разликата е само 100лв но получаваш вече профи техника !Може да се съветваш и с твоя експерт дали няма да се преработи по лесно пулсовото в АС отколкото това което си купил. Пък ако питаш мен и ако естествено ти се дават още 100лв.по добре си оставиш пулсовото което има доста предимства при заварка особено на тънки ламарини пък има и други екстри .
                  Пулс се добавя по-лесно и от AC. А АС-то се добавя еднакво трудно и на пулсова, и на безпулсова машина. Силовата им част е еднаква. Разликата е само в управлението.

Коментар

Пулс се добавя по-лесно и от AC. А АС-то се добавя еднакво трудно и на пулсова, и на безпулсова машина. Силовата им част е еднаква. Разликата е само в управлението.
                    Разликата в цената на WIG TIG 200 и WIG TIG AC/DC 200 Puls е голяма и може би си заслужава заигравката по преправянето !Но не мога да разбера за разлика от 100 лв. между WIG TIG 200 и WIG TIG 200 Puls какъв е смисъла от това да си играе човек да добявя пулсове след като го има вече оригинално направено и колко са спестените пари от цялата процедура -предполагам че половината от разликата та ако е така дали изобщо си заслужава да се преправя

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                      Разликата в цената на WIG TIG 200 и WIG TIG AC/DC 200 Puls е голяма и може би си заслужава заигравката по преправянето !Но не мога да разбера за разлика от 100 лв. между WIG TIG 200 и WIG TIG 200 Puls какъв е смисъла от това да си играе човек да добявя пулсове след като го има вече оригинално направено и колко са спестените пари от цялата процедура -предполагам че половината от разликата та ако е така дали изобщо си заслужава да се преправя
                      Ми, пулс може да се добави за има-няма 30-ина кинта и е лесно - просто емулираш по електронен път местене на потенциометъра за ампеража. AC-то е значително по-голяма играчка и по-скъпо.

...във всеки случай, ако трябва пулс, наистина е по-лесно да се купи направо с пулс. Няма 2 мнения по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        А колко долу горе излиза ВИГа със всичките екстри по него ?
                        Кой ВИГ - AC/DC-то ли? Ако да - 1680 лева в най-лошия случай, но смятам че ако се поръчат 3-4 машини цената ще е надолу, при това с не малко. Утре ще проверя, а ти гледай да се накумиш какво точно искаш. МИсля си че ако се поръчат 3-4 машини, една реална цена от около 1500 ще да е постижима.

Коментар

sparkybg , А това може ли да се поръча http://cgi.ebay.de/Athermal-Welding-...#ht_3566wt_710
                          малка е поръчката .. но пък такова стъкло все още не съм открил да са продава в БГ !Подариха ми едно такова донесено точно от Германия и работя с него от около година то е със светло син оттенък и е №12 но се вижда много добре дори при работа на нисък ампераж –много съм доволен наистина намалява напрежението в очите при продължителна работа явно огледалната повърхност отрязва много по добре IR . Искам да си взема и едно за домашни нужди .
                          Цената е доста висока за едно такова стъкло но явно я вдига златното покритие Все още съм в размисъл ..не заради цената а за това че това не е със син оттенък а сиво–зелен и се колебая дали да е №11 или 12 ! А се произвеждат в три оттенъка зелено, червено, синьо ! Пък и ми се щеше да е от по големия размер........ но нали до сряда е срока дотогава ще дам окончателно потвърждение.

Коментар

Е, такава горелка може да се сложи на всеки правотоков електрожен. Ама е гламава работа според мен, и пак си остава без високочестотно палене. Китайската си има вградено. Ампеража е по-нисък, ПВ -то е по-мижаво, няма клапан, няма високочестотно палене... Май само цената му е по-голяма.
                            http://cgi.ebay.de/WIG-Brenner-Schla...#ht_2350wt_932 Спарки това на каква цена ще дойде ? Като гледам става за моя китин ,без клапан е.......тт данни не видях за горелката също..!
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Колега,нищо не излиза.Но аз съм си поръчал аргонов шланг ,някъде около 100лв. мисля че беше.далече от тукашните цени,които започват от над 200.

Коментар

http://cgi.ebay.de/WIG-Brenner-Schla...#ht_2350wt_932 Да за това идеше реч...ако е така и аз искам ? Незнам защо не излиза линка коректно но е от темата за шланга на бинзел за аргон ! Е сега е наред..!
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X