Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Ами началника за електрожени разчита на Кемпи, по едно време мислеше и за Есаб, но предпочете кемпи... най евтиния модел, но да е марково. Просто иска да знае, че си влага парите с нещо сигурно, макар и да са двойно повече... Предлагал съм му и други марки да види за електрожени, ама той си гледа кемпи само
    Моите снимки...
    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
    https://500px.com/ivankoo

Коментар

От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Да. И другото което,шефа на фирмата ,държи да има някъкво име,и с марковата техника показва някъкъв стандарт.
      Вече за домашни нужди,че и не само китайската машина е много добра ,защото е пълен комплект и е на половин цена.Само незнам дали има някъква съпоставка.Лично мое мнение е ,че китайски инвертор не би удържал на напъна в средно голяма фирма за заваряване.Нищо че вътре е перфектен и т.н все пак китаец го е правил,а от дръпнатите нищо хубаво не се очаква.

Коментар

Ами не се знае колко че издържат, всичко е според зависи на какво попаднеш и как го стопанисваш... иначе наистина като се изръсиш на обекта а маркова техника (и каот цяло с техника) гледат на теб с друго око и някак вдъхваш повече респект...
        Моите снимки...

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
          .Нищо че вътре е перфектен и т.н все пак китаец го е правил,а от дръпнатите нищо хубаво не се очаква.
          Всичко марково и не до там марково одавна се прави в Китай. На времето като работехме за една немска фирма за повдигателни съоръжения на един семинар генералния им мениджър за источна европа три дини ни обясняваше как си държат на реномето и произвеждат само в Германия и Австрия а междувременно са строили два завода в Китай и сега повече от половината им асортимен се произвежда там.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Да. И другото което,шефа на фирмата ,държи да има някъкво име,и с марковата техника показва някъкъв стандарт.
            Вече за домашни нужди,че и не само китайската машина е много добра ,защото е пълен комплект и е на половин цена.Само незнам дали има някъква съпоставка.Лично мое мнение е ,че китайски инвертор не би удържал на напъна в средно голяма фирма за заваряване.Нищо че вътре е перфектен и т.н все пак китаец го е правил,а от дръпнатите нищо хубаво не се очаква.
            С това си твърдение утепА коня! Готов съм на всякакви сравнение между телоподаващото ми и кое да е "марково" от нисък клас. Давам за пример телоподаващото, защото него съм товарил най-много. А съм убеден че ще стопи горелката преди да му изключи защитата. Недей да говориш за неща от които си нямаш и понятие.

Лошото име на китайските е заради боклуците, дето продават по нашите магазини. А да си купиш маркова техника е като да си купиш маркова кола. Някои просто ги "кефи", а други примерно разчитат на сервиз, независимо че и за марковите сервиз тук практически няма - сменят направо цели платки и компоненти.

Другото - читаво китайско 90% от хората въобще не са пипали. Само като чуят "Китай" и го възприемат като боклук, макар ниския клас "маркова" техника пак да се прави в съседния китайски завод.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако не и в същия даже
              Моите снимки...

Коментар

И какъв стандарт показва шефа ти с тази маркова техника след като повечето от хората сигурно не се и чували за Фрониус !
                Та какво се разбира под маркова техника в заваряването, само Кемпи, Фрониус и Есаб ли са марките има още много други марки които са на аналогична цена с тях и не отстъпват нито по качество нито по технически показатели дори и ги превъзхождат точно затова са и техническите данни и с според тях да се съди за издръжливостта на натоварване.Нито една от тези трите най известни марки няма ПВ 60% на максималния си ток така че поне по този показател тези китайски машини са доста по добри и наистина ако са и качествено изработени просто няма причина да не издържат на всякакви напъни натоварвания в каквото и ще да е фирма .
                Последно редактирано от welderargon; 16-12-10, 01:50.
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                  Нито една от тези трите най известни марки няма ПВ 60% на максималния си ток.
                  Имат, във високия си клас. Ама там парите се съвсем други. Ама, това да речем не е чак болка за умирачка, поне за любителски цели. ПВ-то да речем на повечето български трансформаторни машини при пълния им ампераж също е примерно около 30%, че и по-малко. Това за любителски нужди си става, както и да го погледнеш. Въпроса е че ниския клас на марковите машини е силно орязан откъм екстри. Високочестотното палене е едва ли не изключение, както и вътрешния автоматичен клапан. И това дори не е само за марковите, а и за българските, които не са специално ВИГ, ами са комбинирани електрожен+виг. А нито клапана, нито високочестотното палене в един инвертор са скъпо нещо. Мен това ме дразни. Хем даваш едни кинти щото марково, хем то орязано до безбожие и/или неокомплектовано напълно.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не виждам причина поне това което аз взех да не издържа сериозно натоварване вътре всичко е направено изключително грамотно . Пак казвам не виждам смисъла за едната лепенка да изръся два и повече пъти пари . Лошото име на китайските стоки идва от магазините за един лев където действително 99% от продаваните стоки са абсолютен боклук купен на тон . В марковата техника дори и средния и нагоре клас икономисват от всичко на Джисмито двата кабела са по къси от единя на китаеца и горна панта на врата не можеш да завариш с машина на земята а захранващия е няма метър и половина . Ето сравнявайте за машина с аналогични параметри и комплектация на Джисми цените са поне по две http://argo-market.com/Browse.aspx?category_id=48 http://argo-market.com/Browse.aspx?category_id=62
                    Последно редактирано от sek.1; 16-12-10, 05:37.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Верно на тези с това 60% ПВ на макс. си е добре, на кемпито е 35% на макс... Иначе за най добро ПВ съм гледал едни български инвертори, ПВ-то на максимален ток беше 90%. Аз не споря кое е по-добро и по-лошо като марка, просто споделям заключения от реакции кадето сме ходили по обекти да заваряваме
                      Моите снимки...

Коментар

Здравейте,колеги ,с интерес прочетох мненията за марковите машини.Искам да добавя че,не винаги марката гарантира качество,но почти винаги покрива реално параметрите които са дадени за конкретната машина.Аз от 2 г.имам инвертор на Сибора ,Иаталия,телоподаващото е със хомологация от основните автомобилопроизводители и по-специално Audi заради модела А8 който е изцяло алуминиев AlSi12 .Та машинката си работи перфектно по предназначението за което е направена. Но във никакъв случай не е евтина даже бих казъл че идва скъпичко, но печалбата идва със сигурноста от извършената услуга което по мое лично мнение е по важно от парите които взимаш за конкретната поръчка .
                        It's too bad that everyone who has a solution on everything is at home commenting on the internet.

Коментар

Първоначално публикуван от teneketo Преглед на мнение
                          Здравейте,колеги ,с интерес прочетох мненията за марковите машини.Искам да добавя че,не винаги марката гарантира качество,но почти винаги покрива реално параметрите които са дадени за конкретната машина.Аз от 2 г.имам инвертор на Сибора ,Иаталия,телоподаващото е със хомологация от основните автомобилопроизводители и по-специално Audi заради модела А8 който е изцяло алуминиев AlSi12 .Та машинката си работи перфектно по предназначението за което е направена. Но във никакъв случай не е евтина даже бих казъл че идва скъпичко, но печалбата идва със сигурноста от извършената услуга което по мое лично мнение е по важно от парите които взимаш за конкретната поръчка .
                          Кажи модела, че да разгледам. То аз имам някои предположения, но дай да видим.

Коментар

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/dcd/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] Art. No.: 285

Технически характеристики:

• 230 V 50/60 Hz
                            • 5.5 kW
                            • 7.1 kVA Max
                            • 15 - 200 A
                            • 200 A 35%; 160 A 60%; 145 A 100%
                            • ф 200 mm/5 kg ; ф 300 mm/15 kg
                            • IP 23
                            • 20 kg
                            • 260 x 458 x 471 H

Сравнете продукта

Монофазен апарат за заваряване по методите МИГ-МАГ и МИГ спояване. Мултипроцесорен контролер със Synergic програми за автоматична настройка на режими в зависимост от заварявания материал, вид и диаметър електродна тел, защитен газ. Електронна настройка индуктивността на дросела. С цел олекотяване и удобство при пренасяне на апарата, той е предвиден за 5кг/ф200мм ролка с тел. При желание да се използва 15кг/ф300мм, тя се поставя на конзола, допълнително монтирана на задния панел. При заваряване с алуминиева или друг вид специална/мека тел с малък диаметър, може да бъде присъединен шланг CEBORA Push-pull с допълнителен телоподаващ модул, вграден в ръкохватката и дистанционно регулиране на тока. Синхронизираната работа на двата модула осигурява равномерно телоподаване и стабилен работен режим при заваряване и с най-деликатните материали.
                            Режимът Pulse дава възможност за струен пренос на материала, което намалява пръските по време на работа и придава по-добър декоративен вид на шева.
                            Софтуерът на управлението дава възможност за актуализиране на Synergic програмите посредством интерфейс RS 232.
                            It's too bad that everyone who has a solution on everything is at home commenting on the internet.

Коментар

Колеги , извинявайте не по темата но занае ли някой къде в София мога да си купя дюзите за горелката на плазмен резак CUT 50 .Благодаря .

Коментар

Първоначално публикуван от plamkata Преглед на мнение
                                Колеги , извинявайте не по темата но занае ли някой къде в София мога да си купя дюзите за горелката на плазмен резак CUT 50 .Благодаря .
                                Предполагам никъде, но все пак кажи каква точно ти е горелката. Имат си номерация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X