Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kemppi vs redco vs viki B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Kemppi vs redco vs viki B

Машинката работи много добре и без забележки....с колана (сапан 1 тон) слагам на рамо Ц0-2 електрожен,кабелите и маската + бутилката с манометрите....и слизам до колата без проблем.....Съжалявам че чак сега стигнах до инверторното ....скоро в продава, ще има 250 А -цо 2 и два електрожена в продажба....Това вики покрива целия диапазон......ще си оставя само Kitin -а че той наистина е много лек и на големи височини върши много добра работа......Утре ще работи на 325 метра.....

Тука има работа за довършване.....Само още не съм измислил начин как ще си надяна маската върху противогаза....мисля да ползвам очила от оксижен.....да видим...!
    Последно редактирано от Roninn; 10-10-10, 18:25.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Ами за целта има маски с филтър,но те определено са доста по-скъпи.

Коментар

Ухаа ,наверно "коминчето"на ТЕЦ 2 ?
        Очилата за оксижен може и да помогнат но ще им трябва малко ъпдейт.Стъклата за газокислородно заваряване са до около 5 DIN.За електродъговите методи е добре да са над 10 DIN,иначе може да се осветиш.Освен това не покриват цялото лице и може и да се поизпечеш.
        Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Хлъц!

Там и най-по-по-най космическия инвертор да ми подарят, надали ше рача да се кача.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Хлъц!

Там и най-по-по-най космическия инвертор да ми подарят, надали ше рача да се кача.
            А не е толкова страшно аз цял живот се катеря по кранове покриви и комини
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              .....Утре ще работи на 325 метра.....

Тука има работа за довършване.....Само още не съм измислил начин как ще си надяна маската върху противогаза....мисля да ползвам очила от оксижен.....да видим...!
              За подобни цели идеална работа ще върши Speedglas Fresh Air C- Фотосоларна маска с принудително подаване на въздух -http://www.kammarton.com/lang_bg/branch.php?pid=369&id=28 но най вероятно е с цена близка до тази на ВИКИ -то
              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Ето една маска,но цената не е за българи
                http://www.rapidwelding.com/dynamic/....aspx?c=443800

Коментар

След няколко консултации с RONINN,прескочих до Енина и си вземах СО+електрожен COMBO WELD-180 с 15кг макара.Все още не мога да повярвам колко чисто работи това чудо!Работи с тел от 0,6 до 1,2мм,заварява с електрод ф4мм и на планка 10мм като задържиш започва да прокапва на около 160а.Работата му е музика за ушите,чува се само леко съскане.Взех го на промоция(с малко акъл от колегата)на стойност 1565лв.Комплекта включва:инвертор,соларна маска и количка върху която се монтира машината със место за бутилка со2.
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Честито...добри машинки са........звука наистина е нещото което прави първо впечатление........
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Честито и от мене колега.Доколкото четох постовете- CO +електрожен е 1600лв. ,а само CO-800.Чак се замислям,ще сваля на моя "фризер" цената още малко,пък дано някой го купи и да заменям с едно такова,че кръста ме боли по 1седмица като го избутвам да заварявам

Коментар

Combo 180 A Електрожен с Цо-2 с 5 Кг. ролка е 1240 лв с ддс-то на промоционална цена....На колегата е същото само че с 15 кг. ролка 1565 лв....каза колегата.А само Цо-2 мисля че беше 170А но може и да греша е 780 лв. май без ддс-то

Коментар

Ясно ,благодаря.Аз си имам и трите-мма,виг и Co ,но само СО-то ми не е инвертор....

Коментар

На промоция 170а ми го предложиха на 700 без ддс,но нямаха налични,споменаха някакъв 10 дневен срок.Аз принципно бях решил да взема само ЦеО,но след теста реших да го взема комплект с електрожен,не,че нямам два у нас,но нямат нищо общо с инверторния.
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

А вастрожа ще го продаваш ли?

Коментар

Още не съм мислил за продажба,но го "изхвърлих" от гаража,че мястото ми е кът!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X