От: Made in Bulgaria
150 е практик а 170 е скорпио,лично аз бих ги дал,разликата е че второто може да го използваш за производство,скорпио 170 е монофазното а 180 мисля че беше трифазно с голямата ролка,и двете 170-180 са много добри машини ,говоря за редкото,ползвал съм ги и двете,особенно трифазното пее...за харкото незнам.Аз бих те посъветвал за видиш инверторните защото скорпио 170 няма да можеш да го навреш в багажника на колата,тежи и по обем е два пъти по-голямо от практика !
п.п Миналата седмица видях в експо центъра на цариградско шосе щанд на кемпи,имат няколко нови модела инверторни телоподаващи и може да се договорите за сериозна отстъпка,но прочети все пак за предимства и недостатъци,като пари не са кой знае каква разлика ,това ако търсиш мобилност де...!
Първоначално публикуван от Pachopacho
Преглед на мнение
п.п Миналата седмица видях в експо центъра на цариградско шосе щанд на кемпи,имат няколко нови модела инверторни телоподаващи и може да се договорите за сериозна отстъпка,но прочети все пак за предимства и недостатъци,като пари не са кой знае каква разлика ,това ако търсиш мобилност де...!

Коментар