Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнително захранване 12v за джипа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Така може да има проблеми от калпави бушони, иначе - не особени.
    Много ме дразнят таблата за бушони, които се нахлузват право на клемите на акумулатора. Всички които съм виждал са пример как това не бива да се прави. И скобата за клемата е декоративно менте, и никви шансове да го свалиш бързо ако не дай боже ...
    Как да не вярваш после на бабините деветини за световни заговори. Все някой забранява на производителите да мислят. Макар че те кетайсите от десет века вече не го могат ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      Така може да има проблеми от калпави бушони, иначе - не особени.
      Много ме дразнят таблата за бушони, които се нахлузват право на клемите на акумулатора...
      Ами бушоните уж по-свестнички гледах да ги вземам - от магазин на Bosch, колко са оригинални, не знам, ама да чукна на дърво...
      Бушоните сум ги слагал в едни клеми, които се връзват на кабела... Такива за клемите на акумулатора не съм виждал.
      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Стефан написа:
        ...Нещо такова ми трябва, за 25 А общо. На едното перо 10, на другото 15. И масата...
        Има малко щастие Стефане,има На 30 Дек се прибирам в Бг и ще питам един корабен електромеханик за такива истински куплунзи. Какво е ограничението ти по размер? Корабните са обемисти и тежки,но истински.
        По корабите само готвачите бяха китайци. Ментетата още не бяха изобретени. Може нещо да е оцеляло-ще проверя. На времето правеха корабно ел. обурудване в Шумен. Скоро пуснаха нов кораб на вода във Варна. Може би не всичко са убили.
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Те по принцип са по-калпави от ножовите. И всичките са ментета. За мене изобщо Бош е символ на менте.
          Търси старинни руски керамични. Някъде може да намериш случайно.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            Търси старинни руски керамични. Някъде може да намериш случайно.
            Няма... Намерих гнезда, ама нямат бушони...

Коментар

Само случайно, нали ти казвам. По разни старци, вехтошарници, битаци. После можеш да им сменяш тенекийките и телчетата колкото си искаш.
              А, тъдява нещо. Че и със заглушка на страната панел. Ма няма да може много голямо, щото трябва да стои на покрива. Пък самолетните и прочее танкови вече хептен ги няма((( За параходните не се бях сетил, ма то в тая пустош и фърлен параход няма, та ... Бе София братче, нищо полезно няма. Само кухи лейки и прости блондинки.

Коментар

Пак излезе прав за пълното щастие и липсата му
                Подобни на корабните куплунзи се използваха в разни места с изисквания за взривобезопасност. Няма ли нещо подобно във или около София?
                К'во стана сега? Ти пускаш задание за прост и сигурен куплунг и се оказва, че единствените места,където все още може да се намери са-на бунището или в завод за руски ядрени подводници
                Яро, не се хващай за главата
                No wahalla.

Коментар

И у нас имаше. Ама нали сме много тарикати ...
                  Глей сега къв смях е. Като във всички магазини за електроника има обяви че изкупуват руски чаркове, особено такива. А те са позлатени, вакуумни, посребрени - само най-простите. И правят големи пари като ги изнасят за Русия. Заменят ги някви неща с горди табелки за евростандарти. Гледаш ги и се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли. На това и буклук не може да му кажеш, по-долно е.
                  Тия ни връщат в доиндустриалната ера.

Коментар

Сакън! Не мой да говориш лошо за евростандартите. Има ли ГОСТ за допустимата кривина на бананите? Няма! Ето, заради това EN (Europеan norm) са най-нормираните норми
                    Айде да заставаме пред някой магазин за електроника, причакваме ги и им обираме торбите с куплунзи. Като ни хванат, ще кажем,че сме искали да ги изнасилим. Веднага ще ни пуснат. ТЕ ВИНАГИ ГИ ПУСКАТ
                    Бахмааму! Исках да свържа два кабела, а замислям тежко,углавно престъпление!!!
                    No wahalla.

Коментар

Че и не обичаш европейското семейство, европейската идея и се подиграваш с кривината на бананите. Ти си направо антисоциален и автиевропейски тип. Позор!
                      Бе ти представяш ли си кво е с прав банан, а? Сигурно трябва да питаме М. Кунева, тя ги разбира тия работи с евробананите.

Коментар

Решително протестирам и се разграничавам от тези злостни инсинуации! След като беше успешно решен въпроса с допустимата кривина на бананите, аз съм съсредоточил всичките си усилия за нормиране на допустимата пластичност на евро-бананите 'Дет се вика-"Аз съм застанал в килватер на М. Кунева и стремително се сближавам към кърмата и..."
                        По-добре е модераторите да дойдат
                        No wahalla.

Коментар

Не! По-добре е да хванем М. Кунева жива, да и покажем разни банани, и кърмови също, и да я помолим да ни обясни лично. За да можем и ние да се присъединим по-цялостно към евроценностите!

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp
                            ...Яро, не се хващай за главата
                            Съвсем се хванах за главата.. Пък и оспамихте темата със Стефан с въпроси за г-жа Кунева..

Предложението на Nightcrawler ми се струва добро. Би ли качил някакви снимки?

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                              Предложението на Nightcrawler ми се струва добро. Би ли качил някакви снимки?
                              Разбира се. Проблемът е, че може да стане най-рано в събота - сутрин, когато отивам на работа, е тъмно, вечер, като се прибирам, пак е тъмно...

Но в събота ще направя няколко снимки и ще кача тук.

Коментар

да уточния - двойният куплунг за запалка от Практикер, за който писах не е разклонител, а отделен куплунг с жици за връзване и предпазител 10А... изглежда доста солиден...

забравих да го снимам
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X