Руските пилоти имат следната инструкция:
Ако се намирате на чужда територия и близкия контакт с лице от женски пол е неизбежен, следвай стриктно следните стъпки:
1. Сложи 1(един)брой "изделие №2"
2. Отгоре обилно поръси с лют пипер
3. Отгоре сложи още 1 (едно) "изделие 02"
Ако по време на акта крещи той - нарушена е вътрешната обвивка, ако крещи тя - нарушена е външната обвивка.
Та това е нагледен пример за система с двукратно резервиране (като откаже единия контур остава втори) и вградена система за самоконтрол (при което даже разпознава отказа в кой контур е).
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Руските пилоти имат следната инструкция:
Ако се намирате на чужда територия и близкия контакт с лице от женски пол е неизбежен, следвай стриктно следните стъпки:
1. Сложи 1(един)брой "изделие №2"
2. Отгоре обилно поръси с лют пипер
3. Отгоре сложи още 1 (едно) "изделие 02"
Ако по време на акта крещи той - нарушена е вътрешната обвивка, ако крещи тя - нарушена е външната обвивка.
Та това е нагледен пример за система с двукратно резервиране (като откаже единия контур остава втори) и вградена система за самоконтрол (при което даже разпознава отказа в кой контур е).
Не се смей ми почвай да ги риташ тия. Отворих даже две да ти правя захранване, а тия ме отвличат от важната рабита. Бой, кютек и да се махат от интернет че не мога да улучвам с поялника.
Не се смей ми почвай да ги риташ тия. Отворих даже две да ти правя захранване, а тия ме отвличат от важната рабита. Бой, кютек и да се махат от интернет че не мога да улучвам с поялника.
Ееее чак бой не, ама мога да ги отвека за по нещо за блясък в очите
Пък за тебе бутилка за да не ти трепери поялника
Искрено благодаря на СТЕФАН за оказаната ми помощ със направата на захранването, че човека ми го донесе и на крак
Много съм му задължен, ще се реванширам със огнена вода ...
Не се излагай! Нищо няма да купуваш.
Вземи го от къв да е стар компютър. Или изгоряло. .....
......
Ей ги тука - някви се търкалят.
Прочее - стават и за зареждачки на акумулатори. По-хубави от купешките)
а как точно стават за зареждачка -- в см. защита от презареждане как им се слага? или не се слага ? моля за още инфо ....
П.
Хубаво е да се появи Стефан да ти каже какво е имал предвид, ама той нещо изчезна?!?
Защото според мен е възможно, но след сериозна преработка. PSU - то дава 12.5V максимум, а да зареждаш акумулатор за кола, ако това имаш предвид ти трябват 14.5V минимум...
Наи лесната защита от презареждане, и,или при пад на напрежението под определено ниво,наи добре и при двата случая, е с един,или два компаратор/операционен усилвател/LM358,339например, който да изключва чрез реле,или някъв мосфет, или обикновен транзистор работещи в ключов режим товара, при достигане на определено напрежение,или под падане под определено напрежение.Може да се сложат към тях и два или три свето-диода червен,зелен,и жълт и т.н. Има много варианти за подобни изпълнения.Схемата е елементарна и се измисля за не повече от 4-5 мин. ако е за зареждане на обикновенни акумолатори.
Коментар