Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за захранване ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за захранване ?

Моля ако някой знае от къде мога да си купя готово или кой може да ми направи стабилизирано захранване 12V 10А за охранителни камери ?
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Не се излагай! Нищо няма да купуваш.
    Вземи го от къв да е стар компютър. Или изгоряло. 12-те волта изгарят много рядко и обикновенно са тъкмо десетина ампера. Само трябва да му закарфичиш къв да е мощен резистор вътре на 5-те волта ако е с вентилатор та да тръгне, да разкараш излишните жици и да се наслаждаваш на живота.
    Ако нямаш под ръка - и без това имам да ти връщам захранваща услуга. Ей ги тука - някви се търкалят.
    Прочее - стават и за зареждачки на акумулатори. По-хубави от купешките)

Коментар

На комп. захранване 12-те Волта не са ли до 5А?
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Вземи го от къв да е стар компютър.
        Захранванията за компютри са масово евтини и некачествени китайски боклуци.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Купи си такова захранване от магазин за станций. Там продават 12V 15А за стационарни станций. На мен ми останаха няколко, но не знам кое бачка и кое не.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Да, щом е за охранителни камери трябва надеждна схема. Ще стане и комп. захранване, но по-марково +UPS. Естествено UPS-a може да се замени с обикновен акумулатор щом става дума само за 12V

Коментар

а от къде да си намеря захранване за станция ?
              LZ1HKW

Коментар

Аз си ги взимах от представителите на Алинко. Магазина е на Дондуков между Раковска и Будапеща.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Аз си ги взимах от представителите на Алинко. Магазина е на Дондуков между Раковска и Будапеща.
                  Да ама вече не е там. На Христо Ботев е, между Солни пазар и Петте кьошета отдясно. Апропо, това е на една моя братовчедка, така че свиркайте
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Вземи го от къв да е стар компютър. Или изгоряло. 12-те волта изгарят много рядко и обикновенно са тъкмо десетина ампера. Само трябва да му закарфичиш къв да е мощен резистор вътре на 5-те волта ако е с вентилатор та да тръгне, да разкараш излишните жици и да се наслаждаваш на живота.
                    Ако нямаш под ръка - и без това имам да ти връщам захранваща услуга. Ей ги тука - някви се търкалят.
                    Прочее - стават и за зареждачки на акумулатори. По-хубави от купешките)
                    Кажи къде да идвам с бутилката и да вършим работа
                    LZ1HKW

Коментар

Колко са камерите?
                      Утре ще видя да пусна някое.

Коментар

Колко са камерите?
                        Утре ще видя да пусна някое.
                        Камерите са общо 16 със инфрачервени светодиоди
                        и идеята е да не се тегли кабел до всяка камра, а от един да се разклоняват
                        LZ1HKW

Коментар

Ммм ... Не съм склонен да обсъждам публично схемите на охранителните системи) Но единичния кабел при всички случаи е крайно груба грешка. Ако искаш сигурност ти трябва резервиране. А това като начало е море от кабели

Коментар

Ммм ... Не съм склонен да обсъждам публично схемите на охранителните системи) Но единичния кабел при всички случаи е крайно груба грешка. Ако искаш сигурност ти трябва резервиране. А това като начало е море от кабели
                            Днес направихме една груба сметка и се оказа 1208м. Кабели за камерите за един сервиз а подсигуряването го правя с един допълнителен кабел пускам 4х0,75 вместо 2х0,75
                            LZ1HKW

Коментар

Да ти разказвам ли сега технологията с двата презерватива и лютия пипер?
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X