Моля ако някой знае от къде мога да си купя готово или кой може да ми направи стабилизирано захранване 12V 10А за охранителни камери ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за захранване ?
Свий
X
-
Помощ за захранване ?
Тагове: Няма
-
Не се излагай! Нищо няма да купуваш.
Вземи го от къв да е стар компютър. Или изгоряло. 12-те волта изгарят много рядко и обикновенно са тъкмо десетина ампера. Само трябва да му закарфичиш къв да е мощен резистор вътре на 5-те волта ако е с вентилатор та да тръгне, да разкараш излишните жици и да се наслаждаваш на живота.
Ако нямаш под ръка - и без това имам да ти връщам захранваща услуга. Ей ги тука - някви се търкалят.
Прочее - стават и за зареждачки на акумулатори. По-хубави от купешките
)
-
а от къде да си намеря захранване за станция ?
Коментар
-
Да ама вече не е там. На Христо Ботев е, между Солни пазар и Петте кьошета отдясно. Апропо, това е на една моя братовчедка, така че свиркайтеПървоначално публикуван от Yordan KolevАз си ги взимах от представителите на Алинко. Магазина е на Дондуков между Раковска и Будапеща.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Кажи къде да идвам с бутилката и да вършим работаПървоначално публикуван от СтефанНе се излагай! Нищо няма да купуваш.
Вземи го от къв да е стар компютър. Или изгоряло. 12-те волта изгарят много рядко и обикновенно са тъкмо десетина ампера. Само трябва да му закарфичиш къв да е мощен резистор вътре на 5-те волта ако е с вентилатор та да тръгне, да разкараш излишните жици и да се наслаждаваш на живота.
Ако нямаш под ръка - и без това имам да ти връщам захранваща услуга. Ей ги тука - някви се търкалят.
Прочее - стават и за зареждачки на акумулатори. По-хубави от купешките
)
Коментар
-
Камерите са общо 16 със инфрачервени светодиодиПървоначално публикуван от СтефанКолко са камерите?
Утре ще видя да пусна някое.
и идеята е да не се тегли кабел до всяка камра, а от един да се разклоняват
Коментар
-
Ммм ... Не съм склонен да обсъждам публично схемите на охранителните системи
) Но единичния кабел при всички случаи е крайно груба грешка. Ако искаш сигурност ти трябва резервиране. А това като начало е море от кабели
Коментар
-
Днес направихме една груба сметка и се оказа 1208м. Кабели за камерите за един сервизПървоначално публикуван от СтефанМмм ... Не съм склонен да обсъждам публично схемите на охранителните системи
) Но единичния кабел при всички случаи е крайно груба грешка. Ако искаш сигурност ти трябва резервиране. А това като начало е море от кабели
а подсигуряването го правя с един допълнителен кабел пускам 4х0,75 вместо 2х0,75
Коментар
-
Да ти разказвам ли сега технологията с двата презерватива и лютия пипер?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар