Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Бустер за акумулатор NOCO GB40

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Аз кабели имам,2 Gauge 10 метра,палят 1000 коня дизел,пробвано,стоят си в багажника.

    На някои места обаче работа не вършат,онова си стои под седалката и кеф ти мотор,кеф ти джипка да запалиш,докато размотая кабелите и това е свършило работата Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7406.jpeg
Прегледи:196
Размер:456.3 КБ
ID:6927336
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

    Коментар


    • #17
      Повечето такива "бустери" са абсолютни ментета. В тях има няколко литиево-полимерни елемента и елементарна електроника която се грижи за заряда им.
      Могат да осигурят ток от порядъка на 1000А... никога или в някой фантастичен (алабалистичен) филм.
      При претоварване елементите на батерията се надуват много красиво. Понякога се палят или взривяват.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

      И коментаторите...

      Коментар


      • ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
        Редактиране на коментар
        А може ли да им се сменя батерията с някаква по-смислена ?

    • #18
      Izvinqwam se predwaritelno za latinicata, no sym ot slujeben komp. Imam tocno takowa noco boost gb 40 we4e pone 3 godini, wzeh go ot bg nqkyde za kym 400lv i da malko se izhwyrlih. Imam dwe koli i sym go polzwal pone 3-4 pyti za men i 5-6 pyti na poznati i slucaini hora. Ot kym parametri i kacestwo nqmam oplakwaniq, ednata mi kola e 3litra disel 260konq i q karah s nego dwe sedmici dokato kupq now akomulator, w smisyl karah si sys stariq koito be6e umrql i na wseki start podawah tok, Nqma da komentiram 4e sym dal 400lw za huinq, a dwe sedmici nemoga da smenq akomulatora na kolata . Drugata mi kola e 3,7 benzin i tam nikakwi problemi. Minusi - za men samo cenata, i towa 4e postoqnno karam i dwete koli i pri izwyngradsko wse go mestq ot ednata w drugata. Ako prejalish parite nqma da sujaliawa6, wqrwam ce i za po-malko pari 6te wzeme6 ne6to dobro, ele ako dwigatelq ti e po-malyk.

      Коментар


      • #19
        В момента ползвам Xiaomi 70mai jump starter. Справя се безпроблемно с 2.4 бензин, на по-голям не съм имал възможност да го пробвам. За мотор е перфектен. Включва се директно към изтощения акумулатор и се пали двигателя. Винаги си го нося в багажа, това реално е външна батерия с допълнителен усилен изход. Става и за зареждане на телефони и т.н. От няколко години го ползвам, зарежда се на няколко месеца или по-често ако се налага използване, както и преди по-голямо пътуване. Струва около стотина лв.
        Преди него имах подобен, но по-китайски, който също вършеше чудесна работа, но за съжаление (както пише по-горе) при едно по-измъчено палене батерията му се наду и сдаде багажа. Не трябва да се използват за по-продължително въртене на стартера, явно прегряват батериите.

        п.п. преди няколко години всеки път палех колата с това в продължение на няколко дни, тъй като по ред причини не успях да сменя акумулатора навреме. Успява да запали няколко (4-5) пъти преди да се изтощи, с мотора съм го тествал 10 пъти подред и имаше около 50% заряд, но реших да не го измъчвам повече.
        Последно редактирано от nigell; 18-06-23, 14:04.

        Коментар


        • BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Нищо му няма, и до 0 да я сваляш все тая

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X