LEMSIR V1 QDSP 2000A Peak 21000mAh Car Jump Starter - Е това май е мойто,по снимки на него изглежда,не ми се ходи до комбито сега,палело 8 литра дизел,100 долара или там някъде,не помня вече,работи.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Ultimate Speed от Лидл

Свий

X
- 

Извода до тук:
Утре ще купя малкото устройство.
Още при първото застудяване ще го пробвам дали върши работа.
Благодаря за съдействието!
Коментар
- 

При този режим - даваш ток, караш 1-2 ч. и оставяш колата пак за дълго - акумулатора стои винаги малко зареден. Като страничен ефект се увеличава вътрешното му съпротивление. В дългосрочен план - животът му спада.
За подобни случаи има зарядни с поддържаща автоматика - коли в шоурум, рядко ползващи се коли...., но изисква мрежов контакт в близост до колата.

- 

- 

Има си соларни зарядни,за поддържане на акумулатора.Май някъде бяха около 70 лв.Имаше и тук онлайн някъде,има и в Алиекспрес.Дали не презареждат,има ли ползващи такова за мнения,не знам.Мислех да купувам,ама прецених,че не ми трябва...
Коментар
 - 

Имам 2,писах някъде как единия зареди падналата батерия на Хонда Сивик,2 или 3 седмици го оставих,говорим за нещо което е 35 долара,няма регулатор и бута някакви си мизерни амперчета в най-добрия случай, връзка през запалката или през щипки директно на батерията,на скапана батерия това става,не бих го рискувал на добра батерия,не регулира,зимата пак става - Суаоки модел,4 малки се сгъват в едно.
Имам и истинско зарядно 15/75 Виктрон регулатор монтиран до крачната спирачка на комбито,връзва се към 2 солара по 110 вата,на добро слънце бута около 14 ампера,позволява ти да си избереш вид батерия,колко ампера,макс волтаж..........около стотина долара регулатора и по 2 долара на ват за солара.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
 - 

Аз имах две, но едното почна системно да ми изгаря предпазителя на запалката и на двете Jeep-ки, затова го разкарах - някъде из къщи е.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИма и не е опасно. Хората си ги слагат по сенниците. Аз пък си го бях лепнал на предния капак.
Какво може да му се е случило ? Някакво "окъсяване" в самия куплунг ?В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
 - 

Още при първото зануляване на времето, ще го пробвамПървоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеОчакваме да споделиш върши ли работа.
Разбира се веднага ще докладвам как се справя.
Коментар
 - 

Обобщение:
Тока в акумулатора беше паднал на 3.5 волта.
Стартерното, не успя да се справи.
Тогава купих зарядното от 80лв. показано в началото на темата.
Обаче, съвременната техника отчита, че е загинал.
Мисля че над 6 волта започва да зарежда.
И тъкмо да ходя да купувам нов акумулатор,
един съсед донесе едно зарядно от миналия век.
Като вдигна заряда над 6 волта. до 100 % продължих с новото.
За да не изпускам повече нещата, купих датчик на запалката.
Всеки ден гледам какво показва и ако видя, че пада под 12 волта.
включвам да се зарежда.
Коментар
- 

за такива като тебе точно от време на време в лидъл (ама и на други места) - устройство за следене с блутут и приложение на телефон.
Всеки път като минеш близо до колата получаваш състоянието на акумулатора. Ако нещо не е наред - вдига врява.
 - 

Този акумулатор паднал на 3.5 волта е годен само за буклука

- 

- 

Връзваш една 12В крушка паралелно на акумулатора, модерната техника се удря по челото и почва да зарежда. Като вдигне малко тока я махаш и те така...

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
- 3 likes

Коментар
 - 

New Arrival Car Jump Starter 1500A Car Booster 12V Car Buster Auto Starting Device Vehicle Emergency Start Battery Power Ban
това си го купих от Али експрес преди почти 2 години.
Пали 2.0 мултиджет Фиат Фриймонт безотказно. И го пали от почти 0 на минусови температури. Супер доволен.
Коментар
 - 

Когато го купих не беше солено, но пак беше скъпо. Транспорта беше около 30 лв, а смото то беше около 90.
Ама до сега работи безотказно. Може би си заслужаваше парите. Проблема с цената на транспорта стана след като падна самолет от самозапалила се батерия.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар