Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кражби на ток от домашна инсталация и борба с тях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кражби на ток от домашна инсталация и борба с тях

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Това пък как сме го прозяпали:

Не ще да е било "бълбукатор" щом така енергично са се нахвърлили, че и чак иззели от складовете? Не може да не се продава в чужбина, Далечния Изток някъде?
    А, има си го уредът. "Служител на електроразпределително дружество" се казва. Останалият хардуер е лесен за набавяне
    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Чак пък.
      Изобретението от В.Търново е отпреди шест години... https://www.youtube.com/watch?v=SLxBPRPekCk
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Изобретението от В.Търново е отпреди шест години... https://www.youtube.com/watch?v=SLxBPRPekCk
        А работи ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          А работи ли?
          Не знам, изобретателят му много добросъвестен го играе, не го бил продавал и т.н.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Аз, таковата, бръсначът на Окам, ...

Не изключвам варианта да са изтекли фирмените ключове за настройка де.

Коментар

Това пък как сме го прозяпали:

Язък, аз съм го прозяпал.
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                Виждал съм такова руско и куча марка от битака преди десетина години. Включва се в някой контакт като комарник. Руското имаше подробна инструкция- работи навсякъде, но е най- ефикасно за някакъв диапазон от активни мощности, означени върху него. Примерно 1÷3 или 3÷6квт за печки, бойлери и подобни. Бяха нещо ~30лв
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Аз използвам три такива устройства и реализирам около 120% икономия. От там идва и проблема - стоте процента добре, ама останалите 20 хартисват и течащия ток започва да прелива през контактите. Налага се да го събирам в кофи и да го изхвърлям в канафката. Ако иска някой може да ми прати туби да му го събирам че е грехота да го изхвърлям така...

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                    Виждал съм такова руско и куча марка от битака преди десетина години. Включва се в някой контакт като комарник. Руското имаше подробна инструкция- работи навсякъде, но е най- ефикасно за някакъв диапазон от активни мощности, означени върху него. Примерно 1÷3 или 3÷6квт за печки, бойлери и подобни. Бяха нещо ~30лв
                    Това сигурно е на други принципи, трябва да въздейства на новите цифрови елмери. Ако наистина не се работи с сервизните кодове и не се препрограмират за друго не се сещам.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Днеска монтирам едни трифазни електромери,един с друг не си приличат,незнам на какъв принцип работят....Преди имах едни колеги,много активно работиха над проблема,но нищо конкретно не съм видял
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X