От: Кражби на ток от домашна инсталация и борба с тях
Май трябва да се преквалифицирам на ловец на призраци - има търсене.
Цветовете на телевизора - трудно си ги представям да произлязат от каквито и да било проблеми, дошли по захранващия кабел. Общо взето знам как са устроени телевизорите. Но всичко е възможно. Както продължавам да ви чета, имате И кражба, И неизправност, които може да са свързани, а може и да не са. Пазите ли сметките?
Проблемът, разбира се, има решение, но не мога да ви обещая, че решението съм аз. Ако не се налага дълго пътуване, мога да дойда и да ви огледам нещата. Може това да е достатъчно.
п.п. а като имахте протокол за неправомерно свързване, какво направихте с него?
Да знаеш занапред, че линкове към други форуми тук са забранени.
Котлето е съвсем способно да направи 800, че и 1800 лева - то просто не е приборът за отопление при съвременните цени. Променливите сметки са признак, че нещо хич не е наред, но пък онази изравнителна дивотия, която съвсем наскоро отмениха, прецаква всякакво разследване.
Нищо не ми остава, освен и на теб да предложа оглед - хем си в София. Но пак без обещания.
---
Изобщо, кражбата на ток е творческа работа, а разследването и - поне също толкова творческа. Ако кабелите не са в тръби, работата е понякога и разрушителна. Но хубавите неща не стават лесно.
Май трябва да се преквалифицирам на ловец на призраци - има търсене.
Първоначално публикуван от Radineri
Преглед на мнение
Проблемът, разбира се, има решение, но не мога да ви обещая, че решението съм аз. Ако не се налага дълго пътуване, мога да дойда и да ви огледам нещата. Може това да е достатъчно.
п.п. а като имахте протокол за неправомерно свързване, какво направихте с него?
Първоначално публикуван от titto
Преглед на мнение
Котлето е съвсем способно да направи 800, че и 1800 лева - то просто не е приборът за отопление при съвременните цени. Променливите сметки са признак, че нещо хич не е наред, но пък онази изравнителна дивотия, която съвсем наскоро отмениха, прецаква всякакво разследване.
Нищо не ми остава, освен и на теб да предложа оглед - хем си в София. Но пак без обещания.
---
Изобщо, кражбата на ток е творческа работа, а разследването и - поне също толкова творческа. Ако кабелите не са в тръби, работата е понякога и разрушителна. Но хубавите неща не стават лесно.
Коментар