Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кражби на ток от домашна инсталация и борба с тях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кражби на ток от домашна инсталация и борба с тях

За професията му такова понятие няма поне от 15 години, и не се очертава скоро да проима.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      За професията му такова понятие няма поне от 15 години, и не се очертава скоро да проима.
      То от 15 г. за никоя професия няма. Но ще, ще...
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        То от 15 г. за никоя професия няма. Но ще, ще...
        Да бе, да.
        В казарма ли ти се е приискало?

Коментар

Спарки, байо ти Гагич е прав, рисковете си ги има. Просто съм почти сигурен че ще реагирам навреме.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Спарки, байо ти Гагич е прав, рисковете си ги има. Просто съм почти сигурен че ще реагирам навреме.
            Не знам Индия, Китай и Русия да са в европейския съюз, пък не е като да няма предостатъчно навсякъде. Че ще е досадна разправия няма спор, но нищо повече.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не знам Индия, Китай и Русия да са в европейския съюз, пък не е като да няма предостатъчно навсякъде. Че ще е досадна разправия няма спор, но нищо повече.
              Не е за тази тема, ама първо ще ни направят "невыездные", та формалностите ще са множко в повече.
              Ноу шaнс,вече сме Нaто-aмерикaнскa бaзa без шaнсове зa промянa към "невьiездние" ,потому тaк!Товa че Ф15 си приключихa дежурствот нищо не знaчи ,две птици си отивaт ,колко сa остaнaли или сa нa линия никой не знaе,ну тaк дaле .Нямa шaнс дa излезнеме от юниятa ,просто сa тaкивa нещaтa ,дори някои дa си мечтaят зa aнексирaне нa БГ ,кaто Крим е сaмо някъде дaлече в изврaтени фaнтaзии .Товa aвтомaтично ознaчaвa обaче ,че може дa се очaквa опит,поне по изврaтеното стъпквaне нa Евро- aтлaнтически знaменa в София .Тези дето го извършихa могaт дa искaт визи от севернa корея,тaковa питекaнтропско поведение е хaрaктерно зa тези гео-политически ширини!Не е по темaтa ,но не се стърпях с прогнозите връщaщи ни 40 години нaзaд и произволa нa всички служби тогaвa ,силови и всякaкви други ,включително и тогaвaшното енерго!Ноу уей,ноу шaнс!
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Не знам Индия, Китай и Русия да са в европейския съюз, пък не е като да няма предостатъчно навсякъде.
                То не че, не присъс(тву)ват навсякъде около нас . Коствено .Няма производство в Европа-теоретичо...някъде нещо правят.
                Европейските джаджи се правят ......поне в Сингапур..да се надяваме че е там .Щото по е качественно.

Даже и електромерите ,новите дето за тях си редим , сглобеНи в Европа ... с части по поръчка.От къде ?

Много е трудно да дадеш грешен отговор.
                Следя темата - вече си заделих два магнитрона.

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
                  То не че, не присъс(тву)ват навсякъде около нас. Коствено. Няма производство в Европа-теоретичо...някъде нещо правят.
                  Има си достатъчно производство, и в Европа, и тук. За повече нямаме ресурс - нито има кой да бачка, нито кой да го ръководи, нито кой да мисли. А и преди цеховете с неуморни китайки, някой е конструирал това, което сглобяват, и някой друг му е написал софтуера. За някои професии като въпросната на Ясен (която малко или много съвпада с моята) дефицит има в световен мащаб, и ако си добър, практически можеш да идеш където си искаш, стига да искаш. Индийците може да са много, ама и плявата е много, и тия дето ги наемат са съвсем наясно с това. Сигурно 90% са на ниво посредствен десетокласник по мое време. И при нашичките "кадри" хавата е подобна - процента кадърни може би е малко по-висок, но не драстично.

Коментар

Продължавам с изумленията :
                    Що бре, преди година звъннах на ЧЕЗ, че един стълб в полето се е климбичнАл и не държи жиците, а виси на тях.....ми в къси срокове ми с обадиха че проблема е записан и ще бъде отстранен, ами вярно беше отстранен.
                    Преди месец видях че полето пред мен почва да гори, звъннах на 112 и след 6 (шест) минути пожарната гасеше......да има и работещи структури (или групи хора ) в мамковината ни.......
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                      Ноу уей,ноу шaнс!
                      Първоначално публикуван от Sibirski (знаете го) на курсовете по първа помощ под егидата на ФорумЪт
                      Не си правете илюзии, нищо няма да бъде като досега
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        Що бре, преди година звъннах на ЧЕЗ, че един стълб в полето се е климбичнАл и не държи жиците, а виси на тях.....ми в къси срокове ми с обадиха че проблема е записан и ще бъде отстранен, ами вярно беше отстранен.
                        Преди месец видях че полето пред мен почва да гори, звъннах на 112 и след 6 (шест) минути пожарната гасеше......да има и работещи структури (или групи хора ) в мамковината ни.......
                        Един братовчед на жената трета година се бори да му вкарат ток с абсолютно редовни документи . Едни 2 стълба пътуват от някъде 3 години . За малките консуматори баш ги брига . То и за големите много не им пука . Юли месец ги убеждавах че не е добре трети ден да работим на резервното захранване щото по неясни за мен причини прекъсва за части от секундата и прави много проблеми ама не се трогнаха аварията я отстраниха след още 2 дена .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

По селата из планините, пък е майка плаче ,я има 180 волта я не,хладилник МРАЗ като се включи и лампите стават като свещ !Кой го брига ,иначе сме 21 век и цената на тока си е съвременна !Заслужават си тоягите отпреди няколко години,защото не се правят никакви инвестиции ,а се крадат средства ,като за световно!
                          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

http://news.data.bg/2/bulgaria/80403...b8%d1%81%d0%ba

Ти да видиш...
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                              Това пък как сме го прозяпали:

Преди време в търговската мрежа бяха пуснати специални уреди, които забавят или спират електромера, на цена от 50 до 200 лв. Скоро обаче тези уреди бяха забранени и конфискувани от търговските обекти и складовете.
                              Не ще да е било "бълбукатор" щом така енергично са се нахвърлили, че и чак иззели от складовете? Не може да не се продава в чужбина, Далечния Изток някъде?

Коментар

Чак пък.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X