Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акумулаторчето ме предаде..
Свий
X
-
От: Акумулаторчето ме предаде..
Има ли някакъв научен сенс в това действие, или после след търкалянето да изтанцувам и танца на дъжда..Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......
Коментар
-
Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнениеНякъде четох, че ги зареждат обратно (обръщат поляритета), но къде го четох и защо ги обръщаха.... Склероза...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Съгласен съм със Спарки... Последните ми опити за съживяване на такъв акумулатор оплискаха моторния отсек с киселинни пари
Нов акумулатор е около 70лв - половин резервоар бензин, пък ти спестява студуване по паркинзи...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеСъгласен съм със Спарки... Последните ми опити за съживяване на такъв акумулатор оплискаха моторния отсек с киселинни пари
Нов акумулатор е около 70лв - половин резервоар бензин, пък ти спестява студуване по паркинзи...0877 44I 88I
Самурай 1,3
Дискавъри ТД5
Коментар
-
Търкалянето по цимента, с подходящата комбинация късмет, може да те уреди с едно звучно БУМ, съчетано с хвърчащи капки стопено олово, гореща сярна киселина и остри парчета от всичко. Акумулатор, който 10-20 минути след изключване на зарядното слиза под 11 волта е особено добър кандидат.
На това мястото му е във вторичните суровини.
Коментар
-
То има едни сепаратори долу, които задържат опадалата активна маса от плочите да не се движи много, ако го обърнеш това нещо ще се излее в клетките..
Зареждане на обратно, това можеш да го направиш само ако искаш да го цункаш за последно акумулатора
Други опции за съживяване..Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......
Коментар
-
Зареждането наобратно е съвсем легитимен начин за използване на акумулатор сглобен от цели плътни оловни пластини от 40-те и 50-те години. Тренировъчните му цикли са няколко пъти в двете посоки, а после периодично го обръщаш за да му се износват равномерно пластините.
Първите плочи от паста и решетка са развалили идилията.
---
Най-добре ги съживяват в завода.
Коментар
-
Сепараторите ще работят, но ако е зареден.
Щом нов е 70лв ще го даря на мангустите и ще си купя чисто нов.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеСъгласен съм със Спарки... Последните ми опити за съживяване на такъв акумулатор оплискаха моторния отсек с киселинни пари
Нов акумулатор е около 70лв - половин резервоар бензин, пък ти спестява студуване по паркинзи....Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар